Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 25 юни 2019 22:56

Ако си мислите, че сме станали отбор който хвърля по 100-150 милиона за един играч, само защото спечелихме една купа, сте мнооого далеч от истината. То сигурно затова се вдигна шум до небесата, че подписваме за 2 милиона със 17 годишен :lol:
Хамес, Иско и Коутиньо няма да дойдат защото първо са прекалено скъпи, второ: ще развалят цялата структура със заплатите в клуба - нещо което американците не могат да си позволят все още или по-вероятно не искат. Затова и голобрадия новобранец Де Лихт няма как да дойде и моментално да стане най скъпо платения играч! Нали се сещате, че ако новодошло тинейджърче взима 250-300 k и то на позицията CB, то звездното трио веднага ще пусне молба за трансфер, я в Реал, я в ПСЖ... Всъщност всички ще искат увеличение, не само те.
Аз все си мисля, че Бруно Фернандес е точно плеймейкър, тип Коу (макар че той сега играе ляво крило в Барса) ма знам ли, може и да греша... :roll:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 26 юни 2019 01:06

Междувременно в Испания:
"Бетис е готов да купи Ориги."
За 12(!) милиона :mrgreen:
Ние колко да извадим за Фирпо, 10 добре ли е?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 26 юни 2019 02:54

Real написа:Междувременно в Испания:
"Бетис е готов да купи Ориги."
За 12(!) милиона :mrgreen:
Ние колко да извадим за Фирпо, 10 добре ли е?

Може да направим бартер и да ни доплатят 12 милиона, ама с толкова много решаващи голове, вкарани предимно от пейката, не знам дали няма да се прецакаме :roll:

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юни 2019 07:05

Финголфин написа:

Но пък нали ливърпулските журналя писаха, че търсим човек, който може да покрива няколко позиции в атаката? Пък тоя Пепе, гледам, играл е само като дясно крило.

Може и деветка да играе,за мен е идеален за нас,но Клоп си решава.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 26 юни 2019 09:47

Съгласен съм, че сега е момента. Европейски шампион, пари бол, атрактивни сме и за най-добрите в този момент. Ако ще се надгражда, сега е времето.
Покрай турнира за купата на Африка ли гледах, не мога да се сетя, но пускаха някаква статистика, че Салах, Мане и Кулибали са изиграли най-много минути за клубните си отбори през сезона от всички играчи на турнира. Две години подред не са се спирали тия двамата. Ами трябва си покритие и те са хора.
Като гледам Ситито, тръгна си Компани, искат Хари М, Фернандиньо е стар вече, веднага ще платят откупната клауза на Родри. Не мога да се сетя за поне една позиция за която да нямат поне двама футболисти, и то не какви да е.
Ама ми се струва, че докато не свършат Африканската и Американската купи трансферите ще са кът.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 26 юни 2019 10:30

Като се замисля е правилно да изчакаме да минат турнирите на националните отбори. Да не хвърлим 80 млн. и накрая да си взмем някой контузен. Това важи за Пепе,който според медиите е в нашето полезрение. Важното е и да опазим ключовите си играчи от травми. В този ред на мисли, защо Мане не игра ?
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 26 юни 2019 10:38

cskarcheto92 написа:Като се замисля е правилно да изчакаме да минат турнирите на националните отбори. Да не хвърлим 80 млн. и накрая да си взмем някой контузен. Това важи за Пепе,който според медиите е в нашето полезрение. Важното е и да опазим ключовите си играчи от травми. В този ред на мисли, защо Мане не игра ?

Беше наказан за първия мач.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 юни 2019 12:31

Aз лично съм навит да върнем малкия продажник с някои условности. Особено ако онези си приберат пак баш цигането Неймар.
Коутиньо според мен разбра, че в живота има и по-важни неща от грандоманията и размитите ''мечти''. А именно място на което си спечелил уважението, любовта на хората и си се доказал, както беше при нас. Приказките, че мечтата му била да играе в Барса за мен бяха просто грандомания предизвикана от желанието да спечели ШЛ. Видя, че нетърпението го подведе и той поне за разлика от зъбатия ла*нар беше по-нисък от тревата, без непремерени изказвания около мачовете с нас и показа все пак някакво уважение. Разбра, че е ****** и просто се сви някъде без да се излага повече. Качествата му са безспорни, просто там където отиде не е е неговото място. Има и бразилската връзка с Боби и Алисон, с тройката отпред правиха луди комбинации и при едно публично извинение към всички фенове и Клоп за назидание и едни 80-85 млн. би си струвало да се пробваме. Но да е наясно, че тръгва от нулата и трябва да се доказва отново пред феновете и съотборниците. Ако изобщо Клоп е готов да му даде втори шанс.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 26 юни 2019 16:55

sinqkrepost1914 написа:Aз лично съм навит да върнем малкия продажник с някои условности. Особено ако онези си приберат пак баш цигането Неймар.
Коутиньо според мен разбра, че в живота има и по-важни неща от грандоманията и размитите ''мечти''. А именно място на което си спечелил уважението, любовта на хората и си се доказал, както беше при нас. Приказките, че мечтата му била да играе в Барса за мен бяха просто грандомания предизвикана от желанието да спечели ШЛ. Видя, че нетърпението го подведе и той поне за разлика от зъбатия ла*нар беше по-нисък от тревата, без непремерени изказвания около мачовете с нас и показа все пак някакво уважение. Разбра, че е ****** и просто се сви някъде без да се излага повече. Качествата му са безспорни, просто там където отиде не е е неговото място. Има и бразилската връзка с Боби и Алисон, с тройката отпред правиха луди комбинации и при едно публично извинение към всички фенове и Клоп за назидание и едни 80-85 млн. би си струвало да се пробваме. Но да е наясно, че тръгва от нулата и трябва да се доказва отново пред феновете и съотборниците. Ако изобщо Клоп е готов да му даде втори шанс.

Ако изобщо Клоп е готов/желае/иска.....Тва е разковничето! Извинението е задължително, а с нулата и доказването го заеби! Само се сети, как в един мач, беше с гръб към вратата, топката идваше към него, той в последния момент я пропусна и Фирмата или Мане вкара! При евентуално завръщане, той ще включи на директна от първата минута!
Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 26 юни 2019 20:37

Каутиньо няма да стъпи отново в Ливърпул. Доколкото съм чел за Клоп такива футболисти са затворена страница за него. А пък и не беше нещо изключително - добър футболист, но непостоянен. Аз , лично , не го искам обратно.

Върни се в “Ливърпул”