Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Евертъновци и Уокър закопаха Англия 
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
верно изпусна сичко, дето можеше да изпусне
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- insaneboy1
- Контакти:
Депай максимума му е Лига 1. Вие не сте ли го гледали в Юнайтед та го искате при вас?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- SgtLiberty
- Контакти:
kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
Това сам срещу вратаря и аз щях да го вкарам
SgtLiberty написа:kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
Да, ама след този пропуск падна гол така или иначе, а освен това има и още 2 асистенции. Не е чак толкова зле, ще видим на финала - там може да настрои мерника
an4o_321 написа:SgtLiberty написа:kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
Да, ама след този пропуск падна гол така или иначе, а освен това има и още 2 асистенции. Не е чак толкова зле, ще видим на финала - там може да настрои мерникаАз всъщност за него дойдох да пиша. А именно - очаква ни сблъсък CR7 vs най-добрите CB в света към момента. От Роналдо винаги може да се очаква избухване, но смятам че този път ще е тих.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- cskarcheto92
- Контакти:
kingofpop написа:an4o_321 написа:SgtLiberty написа:kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
Да, ама след този пропуск падна гол така или иначе, а освен това има и още 2 асистенции. Не е чак толкова зле, ще видим на финала - там може да настрои мерникаАз всъщност за него дойдох да пиша. А именно - очаква ни сблъсък CR7 vs най-добрите CB в света към момента. От Роналдо винаги може да се очаква избухване, но смятам че този път ще е тих.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждам нищо смешно в това, което си удебелил. Върджил е най-добър за позицията си играч, а Де Лихт е с огромна перспектива и на ниво, което ще му позволи да е титуляр във всеки отбор. Не случайно и вие натискате за него. Друг е въпроса, че ако бе ваш играч щеше да бъде признат вече за най-добър и да му се кланяте.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
cskarcheto92 написа:kingofpop написа:an4o_321 написа:SgtLiberty написа:kadett1 написа:Този , Депай, да стои в Лион или където иска, но да не го свързват повече с нас. От пет положения като изтървеш и петте, просто не е за нас и не знам защо, изобщо го свързваха с Ливърпул.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не виждам нищо смешно в това, което си удебелил. Върджил е най-добър за позицията си играч, а Де Лихт е с огромна перспектива и на ниво, което ще му позволи да е титуляр във всеки отбор. Не случайно и вие натискате за него. Друг е въпроса, че ако бе ваш играч щеше да бъде признат вече за най-добър и да му се кланяте.
За Върдж съм съгласен, но Де Лихт в момента е доста далеч от най-добрите защитници. Прави купища грешки. Иначе има потенциал.
kingofpop написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти, да не би да си мислиш, че това са Ленгле и Шакира??
an4o_321 написа:kingofpop написа:
![]()
![]()
Ти, да не би да си мислиш, че това са Ленгле и Шакира??
въпросът ти е риторичен, разбира се че не. Никога не съм надценявал някой от играчите на Барса и не ги изтъквам като мега добри, ако не са