Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2019 18:11

kircho_baretata написа:Пример от любимия ти спорт голфа - Бае Сан-Мун.
Баек Ча-Сун, беизболист.
И сега естествено ще репликираш, ама аз казах футболист.
Ку Сун-Юн от Нюкасъл - Службата му е редуцирана до 4 седмици защото печелят бронзов медал на олимпиадата в Лондон.
В Ю. Корея спортистите се освобождават от военна служба ако спечелят значимо състезание - това са олимпийските игри и азиатските игри. Общо взето това спасява футболистите, защото редовно печелят азиатските игри.
И говорим за Ю. Корея, а не за всяка държава по света. Така, че ако ти изброиш 10-15-20 футболиста от тази държава на нивото на Сон, аз ще гледам да намеря примери из нета, за известни корейци минали през казармата им.

Значи да разбирам, че няма нито един футболист, който да си е поставил кариерата в пауза за да се върне и да си играе на войници?
Както няма и нито един инструмент да принудят някой да се завърне от Англия в ЮК за да бъде войник?

Тогава защо беше това напъване?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 юни 2019 18:28

Jürgen написа:200 млн няма кой да даде за него, според мен сега Тотнъм ще искат да надграждат, но ще им трябват средства, а Сон им е от най-конвертируемите. Очаквам един от Кейн и Сон да си ходи.

Плюс Ериксен! С Окса плюс един от Сон или Ериксен, селекцита напрактика е завършена! Пепе ще е бонус! Тотнъм си надскочи тавана, а ние пари имаме, вече и титла. Боса е на ход.
Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 юни 2019 18:53

Аз няма да откажа Гризман. Вече можем да се надпреварваме с всеки един отбор за някой играч. Вчера е гледал в instagram празненствата и дори е пуснал един коментар.
Сега гледам, че има слухове са Ериксен. Договора му изтича лятото на 2020 и ако не сключи нов, Тотнъм може да го изпуснат и за без пари. Интересно...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 юни 2019 20:56

Чета, че Байерн и Реал ще наддават за Аладин.... Звучи еретично, но приемам Гризман за Мо ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 03 юни 2019 21:32

Red_Neck написа:Чета, че Байерн и Реал ще наддават за Аладин.... Звучи еретично, но приемам Гризман за Мо ;)

В никакъв случай, това френско леке не ни трябва.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 03 юни 2019 21:45

Thsmith написа:
kircho_baretata написа:Пример от любимия ти спорт голфа - Бае Сан-Мун.
Баек Ча-Сун, беизболист.
И сега естествено ще репликираш, ама аз казах футболист.
Ку Сун-Юн от Нюкасъл - Службата му е редуцирана до 4 седмици защото печелят бронзов медал на олимпиадата в Лондон.
В Ю. Корея спортистите се освобождават от военна служба ако спечелят значимо състезание - това са олимпийските игри и азиатските игри. Общо взето това спасява футболистите, защото редовно печелят азиатските игри.
И говорим за Ю. Корея, а не за всяка държава по света. Така, че ако ти изброиш 10-15-20 футболиста от тази държава на нивото на Сон, аз ще гледам да намеря примери из нета, за известни корейци минали през казармата им.

Значи да разбирам, че няма нито един футболист, който да си е поставил кариерата в пауза за да се върне и да си играе на войници?
Както няма и нито един инструмент да принудят някой да се завърне от Англия в ЮК за да бъде войник?

Тогава защо беше това напъване?

Ти се напъваш ми се струва. Аз ти посочих футболист, който е ходил в казарма, макар и за кратко. Ти вече говориш за пауза в кариерата. Ами напъвай се тогава.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 03 юни 2019 21:55

Никви соновци нито кристияновци няма да взимаме. Абсолютно ще е ъперкът следващият трансфер и няма да се чуе нищо преди това :twisted:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 юни 2019 22:50

wu_dnica написа:Никви соновци нито кристияновци няма да взимаме. Абсолютно ще е ъперкът следващият трансфер и няма да се чуе нищо преди това :twisted:

Мбапе ? :lol: :mrgreen:
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 юни 2019 22:56

KOPScousers написа:Жалко, че след този мач е почти невъзможно да вземем Сон. Единственият играч на Тотнъм, който показа, че иска да спечели трофея. Уникален играч, който едва ли някога ще видим в нашия отбор, иначе според мен е последното парче на пъзела в атакуващ план.

+1

Сон е мега класа, много добър
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 юни 2019 23:08

kingofpop написа:
KOPScousers написа:Жалко, че след този мач е почти невъзможно да вземем Сон. Единственият играч на Тотнъм, който показа, че иска да спечели трофея. Уникален играч, който едва ли някога ще видим в нашия отбор, иначе според мен е последното парче на пъзела в атакуващ план.

+1

Сон е мега класа, много добър

Ей, ма голем си сладур бе, е така, от кумова срама, след Уанда поне си смени подписа! Ясно е че от теб отръване нема!
Изображение

Върни се в “Ливърпул”