Thsmith написа:пп Сега се сещам за една сцена от такъв, която винаги ще помня. Нз кой е филма и за какво ставаше дума, но помня Шварценегер участваше и имаше жена с 3 цици и то хубави
Зов за завръщане
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Thsmith написа:пп Сега се сещам за една сцена от такъв, която винаги ще помня. Нз кой е филма и за какво ставаше дума, но помня Шварценегер участваше и имаше жена с 3 цици и то хубави

CSKA69 написа:Thsmith написа:пп Сега се сещам за една сцена от такъв, която винаги ще помня. Нз кой е филма и за какво ставаше дума, но помня Шварценегер участваше и имаше жена с 3 цици и то хубави
Зов за завръщанеГотин филм с готина идея
Иначе и аз не съм гледал нито секунда от този сериал.. Удържам фронта засега, въпреки, че всички ми пилят на главата, че трябва
Но аз така бях и с Breaking Bad - близо две години упорито отказвах да го загледам, след което буквално изядох сезоните на един дъх
До момента това ми е топ ъф да попс, когато става дума за сериали - толкова добре и реалистично направен, сякаш не е измислена история, а съдбата на някой твой съсед или роднина
А историята е повече от необикновена
Thsmith написа:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Thsmith написа:Ми гледах го отдавна, но ми беше малко скучен ако трябва да съм честен. Сигурно избутах 1 сезон, но някак не виждах нищо интересно толкова в бащата на малкълм, една каравана и едно наркоманче + онзи плешивия от DEA дето му е роднина
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
slash1912 написа:Момчета,да ви питам,че ми стана интересно-гледате футбол,няколко първенства повечето.Откъде толкова време намирате и за филми,че и със солиден брой сезони
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта