Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот CSKA69 » 14 апр 2019 21:05

Thsmith написа:пп Сега се сещам за една сцена от такъв, която винаги ще помня. Нз кой е филма и за какво ставаше дума, но помня Шварценегер участваше и имаше жена с 3 цици и то хубави :lol:

Зов за завръщане ;) Готин филм с готина идея :) Иначе и аз не съм гледал нито секунда от този сериал.. Удържам фронта засега, въпреки, че всички ми пилят на главата, че трябва :lol: Но аз така бях и с Breaking Bad - близо две години упорито отказвах да го загледам, след което буквално изядох сезоните на един дъх :roll: До момента това ми е топ ъф да попс, когато става дума за сериали - толкова добре и реалистично направен, сякаш не е измислена история, а съдбата на някой твой съсед или роднина ;) А историята е повече от необикновена :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 14 апр 2019 21:16

Имаме сериозен интерес към Брандт, но като сме на тема сериали и филми, за мен от Ghost in the Shell няма нищо по-Велико.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 апр 2019 21:19

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 14 апр 2019 21:22

CSKA69 написа:
Thsmith написа:пп Сега се сещам за една сцена от такъв, която винаги ще помня. Нз кой е филма и за какво ставаше дума, но помня Шварценегер участваше и имаше жена с 3 цици и то хубави :lol:

Зов за завръщане ;) Готин филм с готина идея :) Иначе и аз не съм гледал нито секунда от този сериал.. Удържам фронта засега, въпреки, че всички ми пилят на главата, че трябва :lol: Но аз така бях и с Breaking Bad - близо две години упорито отказвах да го загледам, след което буквално изядох сезоните на един дъх :roll: До момента това ми е топ ъф да попс, когато става дума за сериали - толкова добре и реалистично направен, сякаш не е измислена история, а съдбата на някой твой съсед или роднина ;) А историята е повече от необикновена :idea:

Тогава ти препоръчвам да гледаш спинофа, ако не си - Better Call Saul. На моменти е по-добър и от Breaking Bad.

Гейм ъф Троунс го гледах след Breaking Bad и не можа да ме грабне - до 5 сезон съм, има си своите моменти, където е интересно, но те обикновено са към края на сезона - през останалото скука и твърде много секс сцени.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 апр 2019 21:24

Thsmith написа:Изображение

Щом фентъзито не ти е сила, пускай си breaking bad. Колегата литекс69 е прав, че това е най-великия сериал и всичко си е реалистично няма фантастика. Троновете си имат своите слаби моменти, но breaking bad е велик от началото до края.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 апр 2019 21:35

Ми гледах го отдавна, но ми беше малко скучен ако трябва да съм честен. Сигурно избутах 1 сезон, но някак не виждах нищо интересно толкова в бащата на малкълм, една каравана и едно наркоманче + онзи плешивия от DEA дето му е роднина :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 апр 2019 21:43

Thsmith написа:Ми гледах го отдавна, но ми беше малко скучен ако трябва да съм честен. Сигурно избутах 1 сезон, но някак не виждах нищо интересно толкова в бащата на малкълм, една каравана и едно наркоманче + онзи плешивия от DEA дето му е роднина :lol:

Става много по-интересно нататък. Гледай го няма да съжаляваш, всеки сезон е по-добър от предишния.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 апр 2019 10:22

Момци, като сте отворили дума за сериали да споделя с вас.
Dark се казва и наскоро го гледах. Може би най-добрия сериал, който съм гледал някога. Драма, мистерия, с елементи на фантастика, но опитващи се да се припокрият с научни обяснения.. Дъждовен немски град, мрачна обстановка, мистериозно изчезване на деца и една мистерия, която се заплита все повече и повече .. Има го в замунда, сериала е немски, но е брутално направен !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 апр 2019 19:54

Момчета,да ви питам,че ми стана интересно-гледате футбол,няколко първенства повечето.Откъде толкова време намирате и за филми,че и със солиден брой сезони :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 апр 2019 20:24

slash1912 написа:Момчета,да ви питам,че ми стана интересно-гледате футбол,няколко първенства повечето.Откъде толкова време намирате и за филми,че и със солиден брой сезони :roll:

Сериали мога да гледам и в4 сутринта,но мачовете са си по-нарядко.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Върни се в “Ливърпул”