Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Факт! Много тънък, фин гол вкара, ама баварският гранд е насреща!

- SgtLiberty
- Контакти:
plmar написа:SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Ако е умен ще избере нас, пък и стига тия Баварци са обирали всичко читаво от Бундеслигата.
- KOPScousers
- Контакти:
SgtLiberty написа:plmar написа:SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Ако е умен ще избере нас, пък и стига тия Баварци са обирали всичко читаво от Бундеслигата.
Така е, Горецка също избра тях и по щастливото стечение на обстоятелствата му се наложи да гледа доста тъпо на 13.03
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:SgtLiberty написа:plmar написа:SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Така е, Горецка също избра тях и по щастливото стечение на обстоятелствата му се наложи да гледа доста тъпо на 13.03
Остави че обират всичко читаво, ами го праят и за без пари та да си имат за счупени франсета.

SgtLiberty написа:plmar написа:SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Абе принципно няма обективна причина някой немец да избере друг отбор (без значение кой) ако Байерн го иска.
Дават огромни заплати, сравними с английските и не напуска държавата, не трябва да се адаптира към друго среда, език и етк + е първа писта за националния им състав.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:SgtLiberty написа:plmar написа:SgtLiberty написа:Леверкузен паднаха от РБ ама тоя пичага Хавертз, ми направи много добро впечатление.
Абе принципно няма обективна причина някой немец да избере друг отбор (без значение кой) ако Байерн го иска.
Дават огромни заплати, сравними с английските и не напуска държавата, не трябва да се адаптира към друго среда, език и етк + е първа писта за националния им състав.
Факти, крайно неприятни, ама факти! Така че концентрация над Дибала, двамцата от Лион и тунизийчето от Аякс! Един в рамките на 75/85 млн., по протокол, и един за 30/40млн. плюс Окса и Хари, и всичко заспива на лято.

-
john barnes
Освен това,пресен пример е Кейта. Още не може да свикне със интензитета във ВЛ. Може би някои ги е страх,че немското не е английското и могат да се провалят. Затова байерн обира всичко най добро във бундеслигата без никакъв проблем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Всъщност имат един проблем - заплатите. Иначе Сане, Дракслер (пък и Кроос
) да бяха при тях...
- SgtLiberty
- Контакти:
Били сме отправили оферта за малкия Гъзар.