Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 27 мар 2019 19:10

Real написа:
Liverpool_EC написа:
Суарез е от школата на Насионал Монтевидео, в Холандия първо играе една-две години за Грьонинген и чак вече на 21,2 години го дърпат Аякс. Виктор Фишер им е най-големия провал последните години, ебаси очакванията дето имаше към него. Даже не го знам къде е сега, последно го мярнах някъде из германските средняци.

Знам за Суарес, бре! :lol:
Имах предвид играчи, изгряли от Аякс, не задължително минали през детските формации. В Хрьонинген Луис бележеше, но освен скаутите и феновете в Холандия - друг не го забелязваше. Изгря за масовата публика в Амстердам. Иначе.. Ибра е от Малмьо, Овермарс - от Гоу Ахед (май), ван Бастен - от Утрехт... пък на феновете на Барса им кажи, че Меси е продукт на Олд Бойс, да видиш... :lol: )

Знам, че знайш, бре :lol: Нали виждаш, че съм цитирал и Пламен, към теб просто добавях издънки. Меси не беше ли в Барса от 9годишен? Може и да бъркам... ама ако е така, нищо няма да им кажа на феновете на Барса :lol:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 мар 2019 23:29

Ами... почти сигурен съм, че Меси има повече години в Нюелс, отколкото Луис - в Насионал. И съм напълно сигурен, че са повече от годините му в Ла Масия. (...ся, вярно че първото се дължи на късното влизане на Луис в школа, а второто - на ранното влизане на Меси в мъжкия отбор, ама фактите са си факти - спокойно можеш да им говориш на феновете на Барса :) )

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 апр 2019 14:26

Варан искал да се маха от Реал,викам лятото да го взимамае него и това е другият сезон 0 допуснати голове.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 апр 2019 20:04

SgtLiberty написа:Варан искал да се маха от Реал,викам лятото да го взимамае него и това е другият сезон 0 допуснати голове.

Мхм, като гледаш в последните години колко трудно се вкарват голове на Реал... :)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 02 апр 2019 23:26

Real написа:
SgtLiberty написа:Варан искал да се маха от Реал,викам лятото да го взимамае него и това е другият сезон 0 допуснати голове.

Мхм, като гледаш в последните години колко трудно се вкарват голове на Реал... :)

Прав си ама на Варан съм му фен много е добър до ВВД ще е класа. Де Лихт го отписах сигурно ще ходи в Барса а Освен Джо Гомез реално нямамe друг в центъра.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 апр 2019 01:33

SgtLiberty написа:
Real написа:

Прав си ама на Варан съм му фен много е добър до ВВД ще е класа. Де Лихт го отписах сигурно ще ходи в Барса а Освен Джо Гомез реално нямамe друг в центъра.

E как да няма? Къде забрави "the best defender in the world" Дидо Ловрен? :lol: На кого му трябва Варан, като имаш Ловрен? :geek:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 03 апр 2019 09:22

Варан ще го погледнем през кривия макарон. Реал ако въобще се навият да го продават, ще му искат майка си и баща си. А поне 2/3 от грандовете в Европа ще се наредят на опашка. Аз съм навит на един здрав Гомез за следващия сезон и да пръснат малко пари за атаката и един добър халф. Бекове е ясно, че трябват и от двете страни.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 03 апр 2019 19:33

SgtLiberty написа:

Варан няма да мръдне от Реал скоро, освен ако ПСЖ не даде някоя шизофренична оферта.... или (потръпвам при мисълта) - като трампа някаква за Погба. Де Лихт може да изненада всички, и да не отиде в Барса, но дано не дойде и в Пуул. Не виждам с какво е повече от Джо, а гледам често Аякс. В същото време Райола му е раздул цената както само той си може - медии, журналета на хонорар, майстор на балоните е Дебелия...
Ако Клоп иска ЦЗ - ще намери ЦЗ. Нек'ъф за 15-20м., дето изобщо не сме му обърнали внимание. После ще поплюем лятото, ще понедоволстваме есента, а на зима ще обясняваме, че имаме най-добрия ЦЗ в лигата. :)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 04 апр 2019 02:13

Alonso_Massa написа:
SgtLiberty написа:
Real написа:

E как да няма? Къде забрави "the best defender in the world" Дидо Ловрен? :lol: На кого му трябва Варан, като имаш Ловрен? :geek:

Като цяло си прав ,но все пак нека има разнообразие не може само Ловрен да гърби я :mrgreen:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 04 апр 2019 02:14

Real написа:
SgtLiberty написа:

Варан няма да мръдне от Реал скоро, освен ако ПСЖ не даде някоя шизофренична оферта.... или (потръпвам при мисълта) - като трампа някаква за Погба. Де Лихт може да изненада всички, и да не отиде в Барса, но дано не дойде и в Пуул. Не виждам с какво е повече от Джо, а гледам често Аякс. В същото време Райола му е раздул цената както само той си може - медии, журналета на хонорар, майстор на балоните е Дебелия...
Ако Клоп иска ЦЗ - ще намери ЦЗ. Нек'ъф за 15-20м., дето изобщо не сме му обърнали внимание. После ще поплюем лятото, ще понедоволстваме есента, а на зима ще обясняваме, че имаме най-добрия ЦЗ в лигата. :)

Най-вероятно ще е така,дано намерим следващият Робо това лято.

Върни се в “Ливърпул”