Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Real » 24 мар 2019 00:11

Onq написа:Имам чувството, че някои хора не са гледали Дибала. Трябвало повече да се напряга :o :o Дибала се раздава на макс всеки мач, в който играе. Още първият път като го гледах в Палермо, сам влачеше отбора. Той е амбициозен и не е леке. Заплатата му е 7 милиона евро, което не е ламтене за пари. Къде другаде би отишъл с гарантирано титулярно място? Дано дойде, макар че ме съмнява изобщо да сме го искали.

Не казвам, че се пести, нито, че е леке. Чисто физически обаче при нас ще му е много по-трудно, отколкото в Испания или Италия. А и не мисля, че максимата "защитата почва от нападателите" ще му пасне на манталитета. 7 милиона не са много, но напусне ли Юве - ще е за поне двойна заплата. Всички тия приказки за "резервата" са абсолютни глупости, Дибала е топ-играч и това ще бъде отразено и в трансферната сума, и в заплатата му.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 мар 2019 00:18

plmar написа:
P.s. Лятото ЮдаКоу ще е на сергията за едни 80/90 млн. Кво мислите.....

Мисля, че Клоп не е идиот. Да го вдигне, и в момента, в който дойде някой от топлите страни - и да се окаже, че детската му мечта не е била Барса, а ПСЖ, примерно... Желая му всичко добро, но не мисля, че има място в Пуул.
(между другото, бях гледал някъде едно интервю на Коу и Неймар като малки бразилски национали... и двамата мечтаеха като пораснат - да играят... в Реал :lol: )

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 24 мар 2019 14:11

След подробния анализ, можем да обобщим позиция плеймейкър за лятното меркато:
1. Пауло Дибала.
2. Хаким Зиех( или Зиеч не знам точно).
3. Наби Фекир.
4.Танги Н'домбеле.
5. Юлиан Дракслер- отново резерва.
6. Адриен Рабио- активен отдих от нова година.
7. Иско- ако не е в плановете на Зизу.
8. ЮдаКоу- колкото и да не ми е присърце просто не може без него. Въпреки начина по който ни напусна, с него в състава, триото отпред щеше да е с +10гола, а самият той с поне 7/8 гола и класирането щеше да е малко по- различно.

При покупката на поне един от тези осем, от конкурент, имаме реален шанс да се превъревърнем в доминант!
Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 мар 2019 16:17

Аз съм за Фекир,който уж имаше проблем с колената...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Onq

Мнениеот Onq » 24 мар 2019 16:49

Аз пък съм за Мартин Минчев.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 24 мар 2019 17:09

Жоао феликс
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 мар 2019 17:23

wu_dnica написа:Жоао феликс

Харесва ми тази опция ама много пари ще му искат, а и дали ще иска да си ходи още....а и на 18, тука след първия слаб мач ще кажат не става и е още млад и не е трябвало да се дават толкова пари за него....

Ндомбеле е по-скоро дефанзивен, Коутиньо не мисля, че Клоп ще го иска обратно...иначе реалните варианти ги виждам като Брандт, който този сезон играе като плеймейкър и Хавертз, който също на 19 години прави супер сезон, а пък в комбина са страшни :)

Иначе и Фекир бих искал пак да се пробваме да го дръпнем - сега и цената би трябвало да му е по-ниска :)

И още една опция която ще е с по-ниска цена това лято, предвид, че сезона му е по-слаб от предния (не че е слаб играч) е Милинквич-Савич...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 24 мар 2019 18:58

По-добре да се даде шанс на Къртис Джоунс, вместо да изсипваме милиони за играчи с 5 сериозни мача за Лион ( не визирам Фекир ), или Аякс. Може да имат качества, но пак да чакаме да се развиват, това не е сериозно. Веднъж поне да вземем играч с доказана класа.
Мирър са излезли с информация, че сме били готови да продадем Кейта. Мисля, че трябва да му се даде шанс да покаже,че заслужава да е при нас.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 24 мар 2019 19:33

Айде да ме подсетиш за един провал от школата на Аякс? Да не говорим за Суарес! И кой казва да не се дава шанс на Къртис! Просто при днешната динамика и конкуренция, в топ отбор, няма кой да ти дава шансове, да речем, три сезона и да уснанови че е открил новия Хендо! Без покупка в стил Алисон или Върдж няма как да сме конкурент нито у дома, нито в Европа!
Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 мар 2019 19:45

Слухове от днес за Мемфис Депай. Джини и Върджил май са му говорили. Вярно,че не успя при манафа,ама за мен си е класа и при нас ще мачка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”