Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 23 мар 2019 17:26

cskarcheto92 написа:Въпреки,че си замина по к*рвенски начин, Коутиньо си е идеалната липсваща част от пъзела. Няма да му е нужно сработване, адаптация, а и все още има фенове, които въпреки всичко го харесваме и уважаваме. А с добри игри може да си върне любовта на цялата публика. Едни 80-90 млн. са приемливи за играч от неговата класа. Но всичко това ако запазим сегашният тим. Друг вариант е да търсим централен нападател,а Фирмино да играе по-назад. Но със сигурност предпочитам доказан играч, който е играл на високо ниво поне 3-4 сезона.

Коутиньо сруваше тези пари, когато беше при нас във върхова форма. Сега понеже Барса се набутаха му слагат някаква надута цена, не отговаряща на това което показва в момента. Сигурно ще се намери някой балък да ги даде. Дано не сме ние :!: А и колко футболиста са си върнали формата след провал в голям отбор? Много повече са такива, където си сбъднаха "детската мечта", за да си съсипят кариерата. Да се върне в Еспаньол, за да може жена му да живее в Барселона :lol: :lol: :lol:
За Дибала-забележете какво пишете за него-супер талант, супер техничен, може да играе на всички позиции отпред, раздава се, не се оплаква, влачи отбора си (преди 4г). Обаче е резерва и в Ювентус и в Аржентина :?: Е как така? Някой гледал ли го е в националния? Същия като Игуаин- не можеш да го чуеш. Никъде не съм казал, че е слаб или леке. Казвам, че за мен е мек футболист, изчезващ под напрежение. Къде беше на финала с Реал, като ги награбиха второто полувреме? Вие хубаво гледате офанзивните му качества, за да може тези няколко 0-0 този сезон да се превърнат в победи, но това не ти гарантира, че мачовете които взехме с 1 гол, няма да са 1-1 догодина, защото ще увиснем в центъра. Клоп дори и да вземе Дибала според мен ще го ползва 9ка, а Фирмино ще мине на 10ката, защото гони и взима единоборства. Всъщност Дибала е това, което ихтиандър (или както там се казва) написа за Салах-гледат да му вземат пари, докато още има стойност. Защото ако и догодина стои резерва, колко ще му е цената? Цялото превъзнасяне по него ми напомня много на това за Педро. Тук във форума беше страшен вой какъв футболист можем да вземем. От както е в Челси никой един път не каза "ей какъв футболист изтървахме" ;) Мек футболист в Англия изглежда по различен начин спрямо Испания или Италия. Джони Еванс ще го закара с един шпагат до рекламните пана и Дибала после ще ги прескочи да седне на първия ред до края на мача :lol:

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 23 мар 2019 17:26

Путиню в тая си форма ,струва 80млн...Дибала скатавка и кой знае колко скъп и с голяма заплата. Не очакваме много трансфери...само халф ,нападател и два три бега и някой млад...мале колко ...неща...изчетох за 5 мин.
Къв тоо дибала,че да е под достойнството му да играе за нас...тъй ли не разбрахте че в момента никой ама никой не би отказал с лека ръка на Ливърпул. Много си подценявате отбора и ми величаете знайни и не знайни войни.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 23 мар 2019 17:52

Каутиньо сам си прееба бъдещето като реализира детската си мечта. Последния човек, който ще го вземе обратно е Клоп и с право. То не бяха физиономии, то не беше рев да върви в Барса - ами отиде, взехме едни добри пари и въобще не ме интересува къде ще върви сега, ако иска и на майната си.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 мар 2019 17:53

Тия 80/90 млн. вместо за Коу, не е ли по-добре за Дибала да се дадът? :shock:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 мар 2019 18:08

Koутинката,който беше нещастен в Ливърпул,а сега е нещастен в Барселона??Че и за 80 милиона :o Вие луди ли сте?
Това беше най-добрия изходящ трансфер на клуба.Благодарение на него имаме Ван Дайк и Алисон. 8-)
Да си лекува болките в гърба и да си разиграва латино сериалите на топло и далече от скамейката на Анфийлд ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 мар 2019 18:51

Сега пък излезе, че Дибала е някаква мизерна резерва и че след първия шпагат ще го пратят в почивка нищо че injury record-a му е по-добър от 95% от нашите играчи и при това с по близо 50 мача на сезон откакто е в Ювентус като основен играч (изключваме този сезон) и то не какви да е мачове, ами на 2 пъти финалист в ШЛ и то още преди да стане на 25. :shock: Дейба гандата, мека резерва. Пълен анонимник да се маха. Недай си Боже след толкова години в Ливърпул да дойде най-накрая някой завършен играч от световна класа, а не да го развиваме и после да го продадем. Пу-пу. :roll:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 мар 2019 19:50

Alonso_Massa написа:Сега пък излезе, че Дибала е някаква мизерна резерва и че след първия шпагат ще го пратят в почивка нищо че injury record-a му е по-добър от 95% от нашите играчи и при това с по близо 50 мача на сезон откакто е в Ювентус като основен играч (изключваме този сезон) и то не какви да е мачове, ами на 2 пъти финалист в ШЛ и то още преди да стане на 25. :shock: Дейба гандата, мека резерва. Пълен анонимник да се маха. Недай си Боже след толкова години в Ливърпул да дойде най-накрая някой завършен играч от световна класа, а не да го развиваме и после да го продадем. Пу-пу. :roll:

Завършен играч от световна класа...ние никога не сме купували такъв :!: При нас са ставали завършени и ги продаваме, ама да сме ги купували такива-никога. Мориентес, Литманен и Ридле може би, ама всички бяха вече на по 30 и не бяха дългосрочна опция за блъскащите пари по масата, та затова някак си се озоваха при нас. Дибала не съм казал, че ще се контузи, а че ще се загуби на терена. Казам го, като лично мнение, от това което съм забелязал в него. Понеже се изредиха всичките му положителни качества и Супермен стои резеерва в Ювентус, викам да се върнем на земята и да спрем да летим в облаците. Вие, като се предложи Салах за продажба не се възмущавате толкова, колкото ако се каже, че Дибала е мек футболист :lol: :lol: :lol: Даже и на трампи са готови някои...една резерва и два куци бека и да даваме Салах :roll: Айде няма нужда!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 мар 2019 21:37

Aз ще съм доволен да си запазим настоящия състав.Също и някой като Робъртсън и Шакири.
Очаквам и Кейта да се включи най-накрая в отбора+завръщането на Окс.
Може би заместници на Лалана,Стъридж,Ориги и Морено.
Дибала ако го дават за Салах,както се пише не е добра опция.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 23 мар 2019 21:40

Реално лятото ни трябват доста резерви - вратар, ляв бек, десен бек, нападател. Надявам се и Хари Уилсън да се включи към отбора и да не ни трябва крило. Ако пък някой измежду Лалана и Милнър напусне ще трябва и халф.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 23 мар 2019 23:38

Аз пък си мисля, че футболисти които взимаме за да са резерви не ни трябват. Трябват ни две три класни попълнения, защото иначе няма конкуренция. Примерно десния бек, в момента Арнолд и ушите да си чисти в даден мач, знае че в следващия пак е титуляр, защото друг няма. Но ако има реална конкуренция и знае, че може да го измести някой тогава е различно. Горе долу е такава и ситуацията с триото. Трябват класни попълнения. За Сити не е рядкост като резерви да влязат - Сане, Марез и Гюндоган, а за нас Ориги, Лалана и тн. Ако има повече класа, тогава и ротациите няма да са рядкост, но няма да се усеща толкова на терена.
Колкото до Дибала, според мен си е класа от всякъде, бил резерва, ами то кой няма да е резерва на Роналдо, само Меси.

Върни се в “Ливърпул”