cskarcheto92 написа:Въпреки,че си замина по к*рвенски начин, Коутиньо си е идеалната липсваща част от пъзела. Няма да му е нужно сработване, адаптация, а и все още има фенове, които въпреки всичко го харесваме и уважаваме. А с добри игри може да си върне любовта на цялата публика. Едни 80-90 млн. са приемливи за играч от неговата класа. Но всичко това ако запазим сегашният тим. Друг вариант е да търсим централен нападател,а Фирмино да играе по-назад. Но със сигурност предпочитам доказан играч, който е играл на високо ниво поне 3-4 сезона.
Коутиньо сруваше тези пари, когато беше при нас във върхова форма. Сега понеже Барса се набутаха му слагат някаква надута цена, не отговаряща на това което показва в момента. Сигурно ще се намери някой балък да ги даде. Дано не сме ние

А и колко футболиста са си върнали формата след провал в голям отбор? Много повече са такива, където си сбъднаха "детската мечта", за да си съсипят кариерата. Да се върне в Еспаньол, за да може жена му да живее в Барселона
За Дибала-забележете какво пишете за него-супер талант, супер техничен, може да играе на всички позиции отпред, раздава се, не се оплаква, влачи отбора си (преди 4г). Обаче е резерва и в Ювентус и в Аржентина

Е как така? Някой гледал ли го е в националния? Същия като Игуаин- не можеш да го чуеш. Никъде не съм казал, че е слаб или леке. Казвам, че за мен е мек футболист, изчезващ под напрежение. Къде беше на финала с Реал, като ги награбиха второто полувреме? Вие хубаво гледате офанзивните му качества, за да може тези няколко 0-0 този сезон да се превърнат в победи, но това не ти гарантира, че мачовете които взехме с 1 гол, няма да са 1-1 догодина, защото ще увиснем в центъра. Клоп дори и да вземе Дибала според мен ще го ползва 9ка, а Фирмино ще мине на 10ката, защото гони и взима единоборства. Всъщност Дибала е това, което ихтиандър (или както там се казва) написа за Салах-гледат да му вземат пари, докато още има стойност. Защото ако и догодина стои резерва, колко ще му е цената? Цялото превъзнасяне по него ми напомня много на това за Педро. Тук във форума беше страшен вой какъв футболист можем да вземем. От както е в Челси никой един път не каза "ей какъв футболист изтървахме"

Мек футболист в Англия изглежда по различен начин спрямо Испания или Италия. Джони Еванс ще го закара с един шпагат до рекламните пана и Дибала после ще ги прескочи да седне на първия ред до края на мача