Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30

Мнениеот iliyan » 26 дек 2013 22:30

smoothc написа:
HoUs4oOL написа:
smoothc написа:Мисля,че Брендън Роджърс няма да загуби този двубой!

Дано си прав! :)

Статистиката(относно последните дербитата на Ливърпул и Челси) показва,че е по-вероятно да се окажа прав :)

от smoothc на 14 Дек 2013 22:02 Гледайки играта на Арсенал и Челси в началото на декември,си мисля че равенството изглежда като най-логичният резултат в предстоящото Лондонско дерби. Арсенал едва ли ще допусне трета поредна загуба,докато Челси едно че не е убедителен като гост,а и друго-отдавна не е правил Х,...Така че подобна развръзка изглежда повече от закономерна(поне според мен).

от smoothc на 21 Дек 2013 19:06 Манчестър Сити определено е фаворит в този двубой,но мисля че Ливърпул имат силите да измъкнат точката(стига Суарес за продължава в този дух,защото секне ли му формата,Ливърпул несъмнено ще изпаднат в тотален нокаут).Пък за победа на Етихад е просто абсурдно да се говори(поне на този етап).

Като гледах мача въобще не беше абсурдно да победим Сити ! Трябва да им целуват ръцете на тези кьорави съдии !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 дек 2013 22:32

В момента ,в който дебелия Глен ,Щъркела и Хендерсън напуснат Ливърпул ,ще тръгна чисто гол по главната в Бургас от кеф . Не мога да ги гледам тия дърводелци. Роджърс да взима един халф като хората и един бек ,че ми писна на кура да ги гледам тия мърши .
И не мога да разбера ,защо не пуска Туре а налага тоя умрял щъркел бе дееба мама му деееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееба ? Как може да имаш такъв играч и да не го пускаш .За мен това е престъпление. Това ще му изяде главата на тоя иначе добър треньор.

Изтървахме ги тия паляци. Допуснахме отново детински грешки при головете и отново щъркела му взеха висока топка и вкараха. Пълен нещастник.
Миноле и той от няколко мача насам е пълен смях ,втория гол негов,въпреки ,че нашите трябваше да направят тактическо нарушение в зародиша на контрата .
Съдиите тъкмо ги похвалих преди два дни ,че спряха с теслите и те пак ни ебаха майката. Никаква засада на Рахим и след това чиста дузпа срещу Суарес ,за опит за късане на фанелката му от нещастника Лескът. Да им еба майката съдийска ! .
Коутиньо трябваше да направи 1-2 ,но изтърва за съжаление ,както и Рахимчо после трябваше да изравни .Слага се там вътрешния ,стяга се глезена и няма как да не се вкара гол. Но малък е ,аз му прощавам .Има бъдеще в тоя играч.
Сако днес ,незнам какво му имаше ?! Много зле .
Сисоко си игра доста добре . Започна плахо ,тъй като не беше играл от доста време ,но влезе в час и направи добри включвания .Доволен съм .
Алън и той можеше да я вкара ,но я поведе дълго ,иначе и от него съм доволен. Дебелия и той я поведе пак дълго там на едно положение пред вратата .
Хендерсън с тия ударчета ще го взема при моите първолаци .И там как спаси удара на Суарес .Смях. Топката влизаше във вратата а той спаси гола ?! И това не му е за първи път. Изключителен паляк. От 3 години е като ТУМОР за Ливърпул.
СУАРЕС ОТНОВО НАД ВСИЧКИ ! АКО ВСИЧКИ БЯХА КАТО НЕГО ,ТОЯ ОТБОР ВСЕКИ СЕЗОН , ЩЕШЕ ДА Е ШАМПИОН.
Гадно ми е . Много ми е гадно .Стояхме по добре от тия паляци на терена .Не заслужавахме да загубим .
Трябва да си го изкараме на Челси . Искам яко ибане на техното стадионче !!!!
Последна промяна от suareshampion на 26 дек 2013 22:34, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 дек 2013 22:34

ChelseaFUN написа:
Alonso_Massa написа:
ChelseaFUN написа:Виж не ми се занимава с теб, сигурно си някакво лапе и само тровиш нервите на хората тука, престани! Ставаш изключително досаден с фантазьорските си мнения!

Моля те дефинирай "фантазьорски мнения", че не разбрах в каква връзка го използваш... :?

Казваш твърде нереални мнения! Мисля, че думата фантазия,фантастика от този сорт се учи към 3-4 клас по литература. Мисля, че трябва да знаеш какво означава!

Е не си информиран нещо... Аз в нашия форум съм един от малкото, които са реалисти, а не крайни отпимисти или крайни песимисти. Ако беше запознат, а не да ми говориш на изуст щеше да знаеш, че аз от началото на сезона повтарям на всичките във форума, че целта ни е влизане в четворката, а не титла. Ех как ми ставате смешни такива като тебе дето като видят едно мнение на някой си правят крайни оценки за човека като цяло... :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 дек 2013 22:37

suareshampion написа:Гадно ми е . Много ми е гадно .Стояхме по добре от тия паляци на терена .Не заслужавахме да загубим .

Спокойно,тренер,идва трансферния прозорец,Роджърс ще има шанс да подсили отбора,а и виж как играем без Стъридж,представи си какво ще е като се върне.
Дано само нашите момчета не се сринат след този мач,защото ни чака още един такъв само след 3 дни.
Последна промяна от HoUs4oOL на 26 дек 2013 22:38, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 26 дек 2013 22:38

Alonso_Massa написа:
ChelseaFUN написа:
Alonso_Massa написа:
ChelseaFUN написа:Виж не ми се занимава с теб, сигурно си някакво лапе и само тровиш нервите на хората тука, престани! Ставаш изключително досаден с фантазьорските си мнения!

Моля те дефинирай "фантазьорски мнения", че не разбрах в каква връзка го използваш... :?

Казваш твърде нереални мнения! Мисля, че думата фантазия,фантастика от този сорт се учи към 3-4 клас по литература. Мисля, че трябва да знаеш какво означава!

Е не си информиран нещо... Аз в нашия форум съм един от малкото, които са реалисти, а не крайни отпимисти или крайни песимисти. Ако беше запознат, а не да ми говориш на изуст щеше да знаеш, че аз от началото на сезона повтарям на всичките във форума, че целта ни е влизане в четворката, а не титла. Ех как ми ставате смешни такива като тебе дето като видят едно мнение на някой си правят крайни оценки за човека като цяло... :lol: :lol: :lol:

Говоря изцяло за прогнозите ти, и за разлика от теб аз не говоря наизуст и се пише слято не отделно и на правопис ли трябва да те уча?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 дек 2013 22:38

MAЙOPA написа:
messi7 написа:
sandi74 написа:
MAЙOPA написа:САНДЕ,манчестър вече е над 3мил град,изместихме Бирмингам от второто място,вече се очертаваме като мегаполис,а беднoтo градче ливърпул е само 300иляди и тъне и затъва в бедност,идат черни дни 8-)

Ваша милост,нека бъдем снизходителни и не вадим на едноокият едното око.Любовта ще спаси света.Правете любов а не война. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool
Та, колко е населението на град Ливърпул и на метрополиса? :roll:

Ливърпул
Ливърпул е град в Северозападна Англия, разположен от северната страна на естуара на река Мърси. Градът е административен център на графство Мърсисайд.
Население: 465 700

Манчестър
Манчестър' е град в Западна Англия, административен център на метрополитена Голям Манчестър. Населението му без предградията е около над 2 000 000 души
8-)

Ъа бога ваша светлост не отваряйте очите на слепците,че паъи боже сляпо да прогледа.

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 дек 2013 22:39

sandi74 написа:
iliyan написа:
smoothc написа:
HoUs4oOL написа:
smoothc написа:Мисля,че Брендън Роджърс няма да загуби този двубой!

Дано си прав! :)

Статистиката(относно последните дербитата на Ливърпул и Челси) показва,че е по-вероятно да се окажа прав :)

от smoothc на 14 Дек 2013 22:02 Гледайки играта на Арсенал и Челси в началото на декември,си мисля че равенството изглежда като най-логичният резултат в предстоящото Лондонско дерби. Арсенал едва ли ще допусне трета поредна загуба,докато Челси едно че не е убедителен като гост,а и друго-отдавна не е правил Х,...Така че подобна развръзка изглежда повече от закономерна(поне според мен).

от smoothc на 21 Дек 2013 19:06 Манчестър Сити определено е фаворит в този двубой,но мисля че Ливърпул имат силите да измъкнат точката(стига Суарес за продължава в този дух,защото секне ли му формата,Ливърпул несъмнено ще изпаднат в тотален нокаут).Пък за победа на Етихад е просто абсурдно да се говори(поне на този етап).

Като гледах мача въобще не беше абсурдно да победим Сити ! Трябва да им целуват ръцете на тези кьорави съдии !

Приятелю,победа на отборчето ви над Сити граничи с научната фантастика и наистина много тежка и нелечима диагноза.Само абсолютно доказани футболни лаици бъкел не чуващи това добиче футболчето могат да дават такива фантастично-смехотворни прогнози.Факт.

Явно пак си гледал друг мач ! Вземи си смени доставчика ! Много те лъжат ;)
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 дек 2013 22:39

Liverpool FC ‏@LFC 8m

You have voted @luis16suarez as your #LFC Man of the Match against Manchester City
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 дек 2013 22:42

sandi74 написа:Ъа бога ваша светлост не отваряйте очите на слепците,че паъи боже сляпо да прогледа.

Ливърпул
Чети и се образовай ;) Нали можеш да чете ?!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 дек 2013 22:42

ChelseaFUN написа:
Говоря изцяло за прогнозите ти, и за разлика от теб аз не говоря наизуст и се пише слято не отделно и на правопис ли трябва да те уча?

Е не аз се отказвам... Отивам на стената да говоря по-полезно ще е... :mrgreen: Дай ми пример... "Ами изцля говоря"... Видял ли си? "Ами изцяло ти говоря"... Как ги правиш тези изводи? "Ами изцляо за прогнозите ти говоря"... Колко прогнози и мои мениея си видял? "Ами не ми се занимава сега да гледам, че само една съм видял"... :lol: :lol: :lol: Отивам да лягам, че утре съм на работа. Изяде ми главата днеска ей... :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”