Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
При толкова шум не мислете за Челси, мелси и т.н. Алисон е наш!? Най- после реален ТОП вратар, при прибирането и на Фекир, кой каквото ще да приказва ставаме реален претендент и за титлата и за ушатата.

Тоз Алисон само да не се окаже издънка 
ruga4 написа:Тоз Алисон само да не се окаже издънка
Айде сега... Почна се. Ами да бяхме оставили Кариус да се развива момчето.
kadett1 написа:ruga4 написа:Тоз Алисон само да не се окаже издънка
Айде сега... Почна се. Ами да бяхме оставили Кариус да се развива момчето.
Защо не?! Всеки заслужава втори шанс.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- merseyside
- Контакти:
Тогава го вземете в Реал и му дайте шанс.
Окса пропуска целият сезон 18/19. Алисън излетя за Ливърпул от Чемпино и се сбогува с феновете на Рома.Очаква се в 22.00 в Манчестър.
jelew73 написа:Окса пропуска целият сезон 18/19. Алисън излетя за Ливърпул от Чемпино и се сбогува с феновете на Рома.Очаква се в 22.00 в Манчестър.
Как целия сезон?
-
john barnes
За съжаление наистина Окса пропуска целия сезон....десетката става належаща вече. Дали ще е Фекир или някой друг,мисля си че ще има трансфер на още един халф,а защо не и на Вида...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Като ви казах, че ще продадем Коутиньо, тука се смяхте и питахте дали имам кристална топка. Като ви казах, че след най-скъпия защитник ще вземем най-скъпия вратар, пак лафчета за кристални топки. Пак янките пари не дават, отново се изкараха калкулаторите и почнаха сметките. Лично мен Алисон не ме кефи. Не съм видял едно запомнящо се спасяване, а Кариус поне има такива. Да видим, може пък да се окаже кадърен.
- slash1912
- Контакти:
Onq написа:Като ви казах, че ще продадем Коутиньо, тука се смяхте и питахте дали имам кристална топка. Като ви казах, че след най-скъпия защитник ще вземем най-скъпия вратар, пак лафчета за кристални топки. Пак янките пари не дават, отново се изкараха калкулаторите и почнаха сметките. Лично мен Алисон не ме кефи. Не съм видял едно запомнящо се спасяване, а Кариус поне има такива. Да видим, може пък да се окаже кадърен.
Янките не знам какво дават,но им трябваха пет години да разберат,че трябва топ мениджър и осем,че с безплатни или евтини баберици не се печелят купи.
С Алисон просто бяхме длъжни да опитаме.Кариус беше на едно полувреме да си бетонира титулярното място.Провали се и е време да си ходи.