Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 14 юли 2018 22:02

SgtLiberty написа:
john barnes написа:Баскомб каза днес,че Клоп искал десетка и вратар и с това селекцията приключва! Алисон и Фекир ще са чудесни попълнения,а ако по някакъв начин измъкнем Дибала....ще си ударя г.за в тавана!!!

Брой и моят гъз тогава :twisted:

И моят гъз, и моя бройте!
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 15 юли 2018 00:38

plmar написа:
SgtLiberty написа:
john barnes написа:Баскомб каза днес,че Клоп искал десетка и вратар и с това селекцията приключва! Алисон и Фекир ще са чудесни попълнения,а ако по някакъв начин измъкнем Дибала....ще си ударя г.за в тавана!!!

Почва да става малко странно тука :lol: :lol: иначе Дибала не мисля, че ще го вземем и то не заради парите - просто според мен Юве ще разкарат Игуаин и ще оставят Дибала...колкото и да е добър Роналдо, вече е на 33 все пак :lol: много по-логично е да разкарат 30-годишния Игуаин отколкото 23 годишния Дибала...и вече зависи как ще мине тоя сезон, евентуално другото лято дали ще имат склонност да продават Дибала
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 15 юли 2018 00:51

Никакъв шанс за Дибала, нито другото, нито след 10 лета... Ако напуска Юве - ще е на път за Испания, в краен случай - някой от камиларските грандове. Пък и не виждам ФСЖ-истите как ще броят 150м. за един играч.
Шакири е добра сделка обаче, честит да ни е. Фекир ми е силно съмнителен, Алисон твърдо не го ща (за 80м. - леко подобрена версия на Кариус. Подчертавам - ЛЕКО.) Ако ще изсипем рекордна сума за вратар - да е Облак. За десетка - надявам се Клоп да ни изненада с някое откритие. Като цяло - не мисля, че ще имаме звезден трансфер, Кейта и Фабиньо изчерпаха бюджета. Чакаме някой нов Анди за 10-15м. и да играе като за 120-150... In Klop We Trust! :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 юли 2018 01:17

Не ми се вижда как ще извадите 120 за Дибала, които искат Ювентус.
Може евентуално да се съгласят на 110, ама под 100 няма как да стане, че като гледам сте готови да извадите 90 и не знам с какъв акъл слагате тези пари на масата при днешните цени на пазара и то за играч като него. :oops: :mrgreen:

Може да стане само ако им дадете някой играч, който струва около 30-40 млн. и да платите тези 90, иначе в противен случай с тези 90 млн. няма как да стане и само с надеждите ще си останете. :roll:

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 15 юли 2018 07:54

Gil-galad написа:
plmar написа:
SgtLiberty написа:

Почва да става малко странно тука :lol: :lol: иначе Дибала не мисля, че ще го вземем и то не заради парите - просто според мен Юве ще разкарат Игуаин и ще оставят Дибала...колкото и да е добър Роналдо, вече е на 33 все пак :lol: много по-логично е да разкарат 30-годишния Игуаин отколкото 23 годишния Дибала...и вече зависи как ще мине тоя сезон, евентуално другото лято дали ще имат склонност да продават Дибала

Нищо странно за тавани и радост от евентуален трансфер говорим :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 юли 2018 09:51

Не изглежда зле. За 13 милиона си е кражба

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ASUBBKURwoQ[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 15 юли 2018 10:20

9lives написа:Не изглежда зле. За 13 милиона си е кражба

Току виж сме взели следващия 150-милионен трансфер на Барса. Любопитен съм къде ще го използва Клоп, щото тоя лети и по двете крила и вършее зад нападателя. Май се сдобихме с един не толкова техничен, но МНОГО по-нахъсан заместник на Коу. И май окончателно приключваме с Фекир. От което не страдам особено. Сега се надявам на Облачно време на трансферния пазар и нещата заспиват.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 юли 2018 10:34

Всъщност всички журналисти очакват сделката с Фекир да бъде възродена следващата седмица. Дори Ола е казал, че може би ще премине в Ливърпул. Според мен този трансфер си беше уреден още преди Световното, но желанието на Лион да го завършим след първенството е било уважено от нашите и ще го вземем в близките дни. Арсенал миналото лято доста мотаха Лаказет докато го обявят, така че според мен Фекир ни е сигурен.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 15 юли 2018 18:01

9lives написа:Не изглежда зле. За 13 милиона си е кражба

Фекир и Шакири играят на различни позиции. Шакири е взет за заместник по крилата на Мане и Салах,докато Фекир си е десетка и е доста добър играч,дано го вземем! Вратар ще е Алисон,ония ще клекнат накрая и ще го прилапаме!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 16 юли 2018 00:22

Фекир ми е загадка на мен. На Световното почти не игра, а за 15-20 минути в края на всеки мач не може да си направиш изводи.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Върни се в “Ливърпул”