Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Аз ви казах,че не го ли представим вчера-няма сделка! Какво е станало,можем само да гадаем. Жалко,защото е доста добър играч и щеше да вдигне класата,но...футболисти бол. Клоп си знае работата,чакаме следващата цел. От днес има слухове за вратаря на бърнли-Ник Поуп. Цената е около 15-20млн паунда. Вратаря май ще е някакъв от тоя род,големите пари ще се хвърлят за плеймейкър явно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- SgtLiberty
- Контакти:
john barnes написа:Аз ви казах,че не го ли представим вчера-няма сделка! Какво е станало,можем само да гадаем. Жалко,защото е доста добър играч и щеше да вдигне класата,но...футболисти бол. Клоп си знае работата,чакаме следващата цел. От днес има слухове за вратаря на бърнли-Ник Поуп. Цената е около 15-20млн паунда. Вратаря май ще е някакъв от тоя род,големите пари ще се хвърлят за плеймейкър явно.
Pope не бих го отказал.
Ако няма да е Фекир да пръскат парите за Вратар и ЦЗ от висока класа.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- merseyside
- Контакти:
Вратар, играещ до преди 1-2 години в Чемпиъншип, отбори от Лига 2 и конференциите няма да ни реши проблемите, най-много да ревем за Кариус и Миньоле. Бътланд е по-млад от него и има по-добра визитка, но и той си е английски шаран.
-
john barnes
Много ми е съмнително все още за Фекир...да не стане след световното някой да го купи и да мине без проблем медицинските,че голям смях ще падне...няма логика да е със медицински проблем-все пак е национал,на световно е,вкара сума ти голове и асистенции даде...отделно е във зверска форма в момента!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes
merseyside написа:Вратар, играещ до преди 1-2 години в Чемпиъншип, отбори от Лига 2 и конференциите няма да ни реши проблемите, най-много да ревем за Кариус и Миньоле. Бътланд е по-млад от него и има по-добра визитка, но и той си е английски шаран.
Нали янките давали пари-ами да ги дават за Алисон!!! Такива шарани дет викаш ти-няма никакъв смисъл да се купуват и да се чакат на наш гръб да се учат! Айде нема нужда-или купуваш доказан и класен вратар,или си стой със сегашните! Поредните еднодневки не ща и да ги виждам във Ливърпул!
На този етап по-важен трансфер от вратарският няма. Факири, магьосници, халфове и защитници на заден план, моля!
След фиаското на Кариус и яснотата около качествата на Миньоле, мисля, че е повече от очевидна нуждата от световна класа на вратата. За Алисон не мога да коментирам, тъй като наблюденията ми върху италиансия футбол са почти нулеви.
Облак, това е вратарят, това е преградата, която ако застане между гредите, ще ни донесе жадуваната висша лига. Честно казано, на този етап, ако има как, да изкарат и 100 милиона за него.
След фиаското на Кариус и яснотата около качествата на Миньоле, мисля, че е повече от очевидна нуждата от световна класа на вратата. За Алисон не мога да коментирам, тъй като наблюденията ми върху италиансия футбол са почти нулеви.
Облак, това е вратарят, това е преградата, която ако застане между гредите, ще ни донесе жадуваната висша лига. Честно казано, на този етап, ако има как, да изкарат и 100 милиона за него.
LOREM IPSUM
+1 за Облак, наистина доказана световна класа
- Alonso_Massa
- Контакти:
Облак звучи прекалено хубаво за да е истина нещо не ми се вярва да го вземем. По-скоро да отиде в Юнайтед ако продадат Де Хея в Реал.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
Офтопик:
Офтопик:
pzahariev написа:На този етап по-важен трансфер от вратарският няма. Факири, магьосници, халфове и защитници на заден план, моля!
Нещо не съм много съгласен. За мен е по важно да вземем класен плеймейкър, отколкото вратар. А и надеждите за Облак, Алисън са нереални, като се има предвид цената им.