Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 09 юни 2018 22:35

kadett1 написа:Liverpool had to try to lower the fee for Fekir following his medical, according to @Tanziloic
Ами ясни са нещата, пак сме се помъчили да спестим някой долар след медицинския преглед. Сега си пожелавам , макар че съм фен на отбора, никога да не помиришем Фекир, а и другите ни цели да си имат едно на ум що за мишки сме.

Стига глупости....ти ако си купуваш нещо за сериозни пари и по време на покупката видиш, че му има нещо дето не е наред, няма ли да се опиташ да свалиш/прегдоговориш цената, за да се застраховаш? Или ти специално ще платиш даже още отгоре? Хората се пазарят като су купуват мебели, а тука нашия отбор, който отдавна говорим, че се управлява като бизнес с цел печалба (колко е грешно или правилно така е друг въпрос) да хвърли 50 милиона на добра воля и молитви, че нищо няма да му стане (ако въобще идва от там проблема, защото и това не е на 100% сигурно)....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 09 юни 2018 22:44

Gil-galad написа:
kadett1 написа:Liverpool had to try to lower the fee for Fekir following his medical, according to @Tanziloic
Ами ясни са нещата, пак сме се помъчили да спестим някой долар след медицинския преглед. Сега си пожелавам , макар че съм фен на отбора, никога да не помиришем Фекир, а и другите ни цели да си имат едно на ум що за мишки сме.

Стига глупости....ти ако си купуваш нещо за сериозни пари и по време на покупката видиш, че му има нещо дето не е наред, няма ли да се опиташ да свалиш/прегдоговориш цената, за да се застраховаш? Или ти специално ще платиш даже още отгоре? Хората се пазарят като су купуват мебели, а тука нашия отбор, който отдавна говорим, че се управлява като бизнес с цел печалба (колко е грешно или правилно така е друг въпрос) да хвърли 50 милиона на добра воля и молитви, че нищо няма да му стане (ако въобще идва от там проблема, защото и това не е на 100% сигурно)....

Значи няма проблем , само да не стане така, че да дадем 80 милиона за същия играч, защото ако аз съм на мястото на президента на Лион бих постъпил по този начин. Проблема е ,че не ние се отказваме от играча. Ако беше така бих напълно съгласен с теб.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 09 юни 2018 22:50

То така и ще стане. Дори и да го вземем след време, със сигурност ще е за много повече от 48 млн., за които се говореше, че сме го договорили. Тия 80 милиона може да са минимума, от който да започне тоя Ола да се пазари. В днешно време такова качество за такива пари не се намира всеки ден, просто сме тотално прецакани. Отново. Трансферът на Фабиньо остави някакви впечатления, че нещата на трансферния пазар при нас се подобряват, някои дори искаха да вдигат паметник на Майкъл Едуардс. Доста преждевременно обаче.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 09 юни 2018 22:57

Президентът на Лион е типичния алчен гъз от Западна Европа, а нашите са типичните прости и стиснати американци с еврейско потекло и когато и едната и другата страна не отстъпва се получава това. При днешните трансферни суми 50 милиона са нищо, все едно да бяхме взели 2011-та Агуеро от Атлетико за 35 милиона, вместо Керъл. Куцат ни трансферите при преговорите и ако не доведат Фекир на Клоп още това лято без да се налага да има продажби на ключови футболисти - ок, но в противен случай заслужават паметник, но не, като на Шенкли, а от другите.
Последна промяна от merseyside на 09 юни 2018 22:58, променено общо 1 път.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 юни 2018 22:57

много сте глупави :lol: изфабрикувахте си някакви здравословни проблеми ако може да се свалят 5 млн.. че нещо много пари дадохте вече за трансфери и трябва да се мисли за пестене :P и сега ще се набутате яко ....то ако беше толкова счупен тоя Факир нямаше да вкара 23 гола и да го вземат за световното :lol: :lol: много ме кефят Ливърпул с играта си при Клоп, даже почнах да симпатизирам на отбора ....ама нещо тия номера не ме кефят особено :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 09 юни 2018 23:41

Всъщност сега излязоха информации, че сделката била договорена и буквално в последния момент нашите са се отказали и нямат намерение да привличат играча и за в бъдеще. Мъчат го оня толкова време да го навият, навиха го и накрая станаха за смях. :lol:

ПС. Съгласен съм, че ако ще вземаме новия Стъридж, по-добре да не се набутваме. НО, този човек има само 3 контузии през цялата си кариера. За какво изобщо говорим?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 09 юни 2018 23:47

Да се чуди човек на сумати "фенове" тук и в туитър какви ги бращолевят все едно са в борда на директорите и знаят всичко за Ливърпул и как стават сделките в отбора. Като пишете ,че сме се били опънали за едни 10 милиона или нещо от сорта я се замислете кой отбор купи ВВД за 70+ милиона и Кейта за 50+ и Фабиньо а да ЛИВЪРПУЛ. Трансферите не винаги стават ей така като тоя на Фабиньо много рядко даже,те Юнайтед цяло лято се мъчиха с Погба ама го взеха нали. И от къде сте сигурни,че ние сме виновни ако трансфера не стане а не Лион да са се направили на цигани?!? Договорили сме се и тия накрая са казали "Абе знаете ли какво я дайде повече пари или няма сделка" Кво трябва да клякаме като ни изнудват с пари всеки път ли,щото всички виждат английски отбор и дай да го доим. Лемар миналата година бяхме на път да го вземем за 50 после и за 75 милиона и тия накрая искаха 100+ Ливърпул не е Ман.Сити и няма Катар(Държавата) за собственик и безкрайни нефто-долари. И да ФСГ може да не са соственика мечта но е факт ,че сме в стабилно финансово състояние а не станахме като Рейнджърс ,а бяхме на косъм. Стадиона и базите се развиват имаме доста добър и стабилен състав и най-добрия треньор който обича отбора и това което прави ,но като се сетя хора искаха оставката на Клоп при първия слаб период и то заради контузията на Мане. Пак ще попитам как живеете с такава нагласа и начин на мислене не знам,толкова хейт към отбор на който хора тук и не само твърдят ,че са фенове не съм виждал. И за накрая никой тук или в социалните мрежи работи в Ливърпул ,че да знае какво наистина е станало,ако се вярва на всичко което се пише от журналята и сайтовете да събират кликове света да се е свършил.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 09 юни 2018 23:47

Е кофти, но мисля че ще си го вземем след световното или евентуално зимата или другото лято. Така ни вървят нещата последно време. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

Офтопик:
[wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg]

Офтопик:
[wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 10 юни 2018 01:18

Alonso_Massa написа:Е кофти, но мисля че ще си го вземем след световното или евентуално зимата или другото лято. Така ни вървят нещата последно време. :mrgreen:

И аз така си мисля ,пък и да не го вземем голяма работа не е края на света. ;)
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 10 юни 2018 07:50

Много лошо, че на финалната права го изпускаме. Има време до затварянето на трансферния прозорец, но щеше да е хубаво да подпишем преди световното. Това за контузията е малко смешно. Няма футболист, който да няма контузия последните 3 години от кариерата си. И все пак ще е хубаво да се погледне за алтернатива, че да не осатнем с пръст в устата. Като гледам сумата, която се търси за Фекир е близка до тази на Лемар. Спекулацията за Шакири и тези 12 млн. си е бонус ако го привлечем. Може Шакири да се превърне във Факири :lol: По-належащо е да си осигурим класен вратар (Алисон, Облак, Лено), че сме яко закъсали на тази позиция.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”