Мнениеот KOPScousers » 31 май 2018 14:31
Честно казано не вярвам да се задоволим с вратаря на Лацио, само защото е по-евтин. Интересът към Алисон го има доста отдавна и навсякъде се пише, че ни е цел номер 1. Може би при друг мениджър, при други обстоятелства играчи като Салах и Ван Дайк изобщо нямаше да са в отбора. Клоп обаче показа, че държи да взима трансферните си цели и предпочита да не купи никого, ако не може да вземе този, който иска. Единственото изключение е Алекс Тейшейра от Шахтьор, който в крайна сметка отиде да играе в Китай. Искаше да дойде, Клоп също го искаше, но ония не бяха доволни на 30-те милиона, които предлагахме и в крайна сметка Клоп реши, че е по-добре да не даваме повече пари, особено за играч без нито един мач за Бразилия... При все, че извадихме толкова пари за защитник и то през януари, честно казано няма да се учудя ако вземем и Алисон, дори за 90 млн. Но на мен лично ми се струва, че ще е по-добре да се пробваме за Облак. Атлетико имали апетити към Кепа, а Куртоа искал да се връща при тях, така че не мисля, че евентуален опит би бил лишен от логика. Освен всичко ако не вземем Алисон до 14 юни, Рома може да му надуе още цената при добро Световно и да надхвърли 100 млн... Докато Облак няма да ходи на СП, има откупна клауза, която ако активираме и се разберем за личните му условия е наш, а е доказан вратар, не е на един сезон като бразилеца.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]