Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plmar
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот plmar » 07 яну 2018 00:39

9lives написа:
merseyside написа:Евроспорт Франция и Екип също излизат с тва инфо. Дано. Ако успеем да вземем Горецка без пари + вратар лятото ще забравим за тая утка от снимката по горе.

Марез - 50 милиона, Облак 90, Горетцка безплатно и Кейта идва лятото и въобще няма да ми липсва Коутиньо.

Ма какви 90 за Облак, като клаузата му (неофицално) е около 55€.
Изображение

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 яну 2018 00:44

plmar написа:
9lives написа:
merseyside написа:Евроспорт Франция и Екип също излизат с тва инфо. Дано. Ако успеем да вземем Горецка без пари + вратар лятото ще забравим за тая утка от снимката по горе.

Марез - 50 милиона, Облак 90, Горетцка безплатно и Кейта идва лятото и въобще няма да ми липсва Коутиньо.

Ма какви 90 за Облак, като клаузата му (неофицално) е около 55€.

Не го знаех това, ами няма какво да се бавим значи !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 яну 2018 00:44

Айде да не стигаме до крайности. Аз ще съм доволен, ако Марез и ВВД са двата ни трансфера тази зима. Сега Облак за 90 милиона няма как да стане. Ако успеем да убедим Горецка за на лято ще бъде супер, но германците като чуят Байерн се подмокрят, както бразилците като чуят Барса, така че малко ме съмнява.

Onq

Мнениеот Onq » 07 яну 2018 00:47

От последните минути. Конър Макгрегър подписа 5 годишен договор с Ливърпул. Отборът от Мърсисайд ще заплати 100 милиона евро на UFC. Честито :)

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 07 яну 2018 00:54

Не, че нещо но един Марез няма да е достатъчен, ще трябва да са двама още сега.
Да се дават пари на Шалке и да се взима Горецка още сега или Лемар.

Onq

Мнениеот Onq » 07 яну 2018 01:10

dNelbandian написа:Не, че нещо но един Марез няма да е достатъчен, ще трябва да са двама още сега.
Да се дават пари на Шалке и да се взима Горецка още сега или Лемар.

Аве ти си мноо странен тип. Да се давали пари. То да не е хляб да си купуваш. Нали трябва да искат да играят в Ливърпул. Все едно монополи разиграваш. Тука 50 там сто, купувам тва, тва, и тва и готово и следващият да хвърля зара. Що да не е достатъчен Марез? С оглед на идването на Кейта, колкото точно титуляра трябва да имаме за да има доволни? С 15 играча ли да играем? Искате топ звезди, ама те искат титулярно място.Стига с тея приказкина ангро. Клопказа, че ще вземе макс двама в януари. Утре подписваме с Марез и тва е. Повече от добър януарски прозорец. Лятото , като замине Емре, ще се вземе и опорен и вратар и отборът е готов.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 яну 2018 01:33

Onq написа:Някой да не се е хванал на бас с Илиев, че ако продадем Пелето януари, няма да влиза във форума до юни :)

Аз му предложих точно такъв бас още преди месеци, но той отказа.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 07 яну 2018 02:46

Джеймс Пиърс току що написа, че има голяма вероятност да НЕ вземем нови играчи. Марез със сигурност няма да бъде.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 яну 2018 02:53

Американците пак каше, да не се излъжат да хвърлят някой паунд в повече. Ех ще доживеем ли най-сетне арабски собственици?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 яну 2018 09:27

Alonso_Massa написа:Боли адски много когато видиш най-добрият ти играч да си тръгва, защото някъде там има по-добри опции. Да сега ще ги има клишетата „Никой не е по-голям от отбора“, „Играчите идват и си отиват“, „И по-добри са ни напускали“ и т.н. и т.н. Е на мен това вече не ми утеха. Да ще ни има след Коутиньо. Но няма да сме по-добре. Той обаче ще е по-добре. И се начетох на какви ли не глупости „Искам Барселона в ШЛ да ги убием докато той гледа“, „Дано си счупи краката“ и още тон глупости. Хора осъзнайте се. Няма какво да си кривим душичките ще липсва адски много, а и с тази палава халфова линия не сме за никъде и ако минем 1/8 финалите и се паднем с Барселона направо ще ни убият. Е боли адски много човек да си признае това особено за отбор, който вече ненавижда, но е факт. Факт е че за 4 месеца Коутиньо ще направи това, което не успя да направи при нас за 5 години – да спечели трофей. И колкото и да им се иска на някои хора да не му потръгне ще му потръгне и ще мачка точно както Суарез продължава да мачка. Няма и какво да му се сърдим. Нито заплата, която получава е нещо кой знае какво, нито му даваме възможност да печели трофеи, а на всичкото отгоре изминалия полусезон беше най-силния в кариерата му и има огромна заслуга за позицията на която се намираме в момента. Колкото до Ливърпул. Ще си останем там където сме вече почти десетилетие. За миг си помислих, че наистина нещата се промениха и че започваме да се движим в правилната посока, но за съжаление не е това случая. Не знам как ще се инвестират парите за Коутиньо, но според мен половината от парите заминаха с привличането на Ван Дайк, което само потвърждава че не се развиваме как ни се иска. Ако сме на + след края на прозореца или с малка сума на – значи няма смисъл да се надяваме да станем пак топ отбор в близките няколко години. Дано Клоп някак си ни спаси. Ако има човек, който може да го направи то това е той. И силно се надявам Коутиньо да е последния играч, който ни напуска по тези причини. Ако наистина собствениците са решили че искат да сме фактор ще е последния ако не аз съм твърдо за да се махат възможно най-скоро. Ще си проличи ясно до края на месеца какъв е случая. Колкото до Коутиньо – успех малък магьосник! Ще липсваш!

+1
Само ще допълня, че Ливърпул разви Коутиньо, но и той даде изключително много на клуба!
Благодаря, Коу!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ливърпул”