Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wu_dnica » 06 яну 2018 21:59

Onq написа:Вие сериозно ли смятате,че тези милионерчета се местят от един отбор в друг заради парите. Всичко е да могат да си напълнят витрината с купи и да си чешат така егото. Те от спонсорски договори и реклами какви кинти правят, заплати не им трябват.

Бе и с парата си чешат егото със сигурност...Рони постоянно се сърди ако меско е по скъпо платен...пари ли няма :evil:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 яну 2018 22:00

ruga4 написа:Окс-а ще го замести подобаващо,сигурен съм 8-)

шегуваш се нали.Мисля си че сега трябва да обърнем внимание на футболист който не е истинска звезда,а такива има,лошото на нашия тим е че скаутското звено е пълен капут.Франция,Холандия,Белгия или някое мангалче от Шахтьор там има едно много класно ,но му забравих името.
LEVSKI_FOREVER

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 06 яну 2018 22:03

zlatan написа:

шегуваш се нали.Мисля си че сега трябва да обърнем внимание на футболист който не е истинска звезда,а такива има,лошото на нашия тим е че скаутското звено е пълен капут.Франция,Холандия,Белгия или някое мангалче от Шахтьор там има едно много класно ,но му забравих името.

Наистина го мисля :)

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2018 22:04

wu_dnica написа:
Onq написа:Вие сериозно ли смятате,че тези милионерчета се местят от един отбор в друг заради парите. Всичко е да могат да си напълнят витрината с купи и да си чешат така егото. Те от спонсорски договори и реклами какви кинти правят, заплати не им трябват.

Бе и с парата си чешат егото със сигурност...Рони постоянно се сърди ако меско е по скъпо платен...пари ли няма :evil:

именно, че не е за парата а за егото. Да го духат бе. Има само един Стивън Джерард!

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 06 яну 2018 22:05

Вижте как се прави- още не кацнал се знае откупната му клауза- едни 400млн. нищо пара, е така за адет.......
Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 06 яну 2018 22:06

venomcho написа:
kadett1 написа:. С част от парите за първия се плати трансфера на втория.

Аа не - това е долна инсинуация :geek:

Ами , моля да ми дадеш пример от близката ни история, когато да сме плащали такива пари. Много добре знаеш и политиката на американците - млади играчи за малко пари с някои изключения .Ако не са имали намерение или убеденост, че не могат да задържат Коу, можеше да забравим за Ван Дайк. Иначе за тези пари нямаше да е проблем да го купим още лятото.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 яну 2018 22:06

ruga4 написа:
zlatan написа:

Наистина го мисля :)

ако трябва да е от сегашния отбор паля свещички за Лалана да си върне формата.Окси още не може да ме грабне,а и е англичанин а аз съм резервиран към тях.
LEVSKI_FOREVER

Onq

Мнениеот Onq » 06 яну 2018 22:07

kadett1 написа:
venomcho написа:
kadett1 написа:. С част от парите за първия се плати трансфера на втория.

Аа не - това е долна инсинуация :geek:

Ами , моля да ми дадеш пример от близката ни история, когато да сме плащали такива пари. Много добре знаеш и политиката на американците - млади играчи за малко пари с някои изключения .Ако не са имали намерение или убеденост, че не могат да задържат Коу, можеше да забравим за Ван Дайк. Иначе за тези пари нямаше да е проблем да го купим още лятото.

Сарказъм бре

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 06 яну 2018 22:08

plmar написа:Вижте как се прави- още не кацнал се знае откупната му клауза- едни 400млн. нищо пара, е така за адет.......

Не е проблем, утре Фильо сам ще извади половината като му се обадят от Китай. :) :) :)

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 06 яну 2018 22:08

zlatan написа:

Тайсън не беше ли
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”