Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Да не говорим, че при схемата на Клоп-без чист нападател, всички в атака си сменят непрекъснато местата. По този начин понятията крила и т.н. се обезсмислят.
Точно колкото бях убеден че Върдж ще пасне на секундата, точно толкова съм убеден и за Марез!
Завършен играч от ВЛ. Никаква нужда от време за адаптация, напрактика рисува с топката. Има само един недостатък- Купата на Африка. Приемаме че другия януари е много далече, така че да го прибираме заедно с Горецка на момента.
Завършен играч от ВЛ. Никаква нужда от време за адаптация, напрактика рисува с топката. Има само един недостатък- Купата на Африка. Приемаме че другия януари е много далече, така че да го прибираме заедно с Горецка на момента.

-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Kупата на Африка е през лятото вече. Клоп не е толкова малоумен да има вече три основни играчи( Мане, Кейта, Салах) и да иска още един, които да губи за цял януари през един сезон.
Според мен Коу е пътник, изчаква се просто до привличане на заместника/ците му.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- dNelbandian
- Контакти:
Carl Markham
@carlmarkham
@carlmarkham
Understand @LFC have contacted @LCFC directly to tell them they have no interest in winger Riyad Mahrez - among a number of first-teamers left out of the Foxes' FA Cup team at Fleetwood - and speculation is "complete fabrication"
- blue avalanche
- Контакти:
Един играч, който би могъл да замести в известна степен Коутиньо е Сусо. Много силно представяне в Милан(основен играч), може да играе на всички позиции в атака, отлично виждане на играта и е само на 24г. Според мен е по-добър от Марез.
То в Милан и калчото, Таарабт също играеше супер 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- merseyside
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:Kупата на Африка е през лятото вече. Клоп не е толкова малоумен да има вече три основни играчи( Мане, Кейта, Салах) и да иска още един, които да губи за цял януари през един сезон.
Купата на Африка вече е през лятото.
- Alonso_Massa
- Контакти:
blue avalanche написа:Един играч, който би могъл да замести в известна степен Коутиньо е Сусо. Много силно представяне в Милан(основен играч), може да играе на всички позиции в атака, отлично виждане на играта и е само на 24г. Според мен е по-добър от Марез.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
Офтопик:
Офтопик:
- Furious_Monk
Сусо може да играе преди всичко като дясно крило. Не е лош футболист, но доста ограничен за момента. Марез( пак към момента) е по-добър футболист от него, но и той май си е по-скоро дясно крило.
Най-добрият плеймейкър в Италия в момента е Пянич( може да играе и като офанзивен, и като дефанзивен халф), но едва ли от Ювентус биха го пуснали и по средата на сезона. Все пак им е в основата на халфовата линия.
Най-добрият плеймейкър в Италия в момента е Пянич( може да играе и като офанзивен, и като дефанзивен халф), но едва ли от Ювентус биха го пуснали и по средата на сезона. Все пак им е в основата на халфовата линия.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.