Интересно ми е кой ще е капитан
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Според мен за халфовата линия трябва да се погледне и в школата. Къртис Джоунс е точно играч, който ни трябва. Има физика, финт, виждане, пас и не на последно място е скаузър. Стиви Джи е възхитен от него. На този отбор му трябват англичани, които да си прекарат цялата кариера на Анфийлд, а не в мига , в който блесне , да почне обратното отброяване до напускането му. Робъртсън нагледно показа, за какво иде реч. Вчера беше фамозен. Ако беше Морено на негово място, щяхме да губим още на полувремето с 2 гола. Марез би паснал идеално. Скритите му пасове, са дори по-добри от на Коутиньо. Имаше някавка дупка миналата година, но го отдавам на това,че не го продадоха, а той явно искаше да замине. Тази година обаче е същият звяр. Да хвърляме едни 50 милки и да приключваме разговорите за Коу. ВВД е класа, вчера не показа и 30 % от това ,което може, по разбираеми причини и въпреки това реши мача. На този отбор му трябват лидери. Надявам се и Кейта да е такъв.
. ВВД заслужава най-много и като гледах как го целуваха всички след гола , не мисля ,че ще е проблем да му се връчи лентата, нищо че има само един мач. Милнър срешу Сити ще е резерва, а ще е тъпо пак Моньо да е капитан.
Onq написа:Според мен за халфовата линия трябва да се погледне и в школата. Къртис Джоунс е точно играч, който ни трябва. Има физика, финт, виждане, пас и не на последно място е скаузър. Стиви Джи е възхитен от него. На този отбор му трябват англичани, които да си прекарат цялата кариера на Анфийлд, а не в мига , в който блесне , да почне обратното отброяване до напускането му. Робъртсън нагледно показа, за какво иде реч. Вчера беше фамозен. Ако беше Морено на негово място, щяхме да губим още на полувремето с 2 гола. Марез би паснал идеално. Скритите му пасове, са дори по-добри от на Коутиньо. Имаше някавка дупка миналата година, но го отдавам на това,че не го продадоха, а той явно искаше да замине. Тази година обаче е същият звяр. Да хвърляме едни 50 милки и да приключваме разговорите за Коу. ВВД е класа, вчера не показа и 30 % от това ,което може, по разбираеми причини и въпреки това реши мача. На този отбор му трябват лидери. Надявам се и Кейта да е такъв.
Интересно ми е кой ще е капитан. ВВД заслужава най-много и като гледах как го целуваха всички след гола , не мисля ,че ще е проблем да му се връчи лентата, нищо че има само един мач. Милнър срешу Сити ще е резерва, а ще е тъпо пак Моньо да е капитан.
Чак пък толкова
Hala Madrid
gogovcite написа:Onq написа:Според мен за халфовата линия трябва да се погледне и в школата. Къртис Джоунс е точно играч, който ни трябва. Има физика, финт, виждане, пас и не на последно място е скаузър. Стиви Джи е възхитен от него. На този отбор му трябват англичани, които да си прекарат цялата кариера на Анфийлд, а не в мига , в който блесне , да почне обратното отброяване до напускането му. Робъртсън нагледно показа, за какво иде реч. Вчера беше фамозен. Ако беше Морено на негово място, щяхме да губим още на полувремето с 2 гола. Марез би паснал идеално. Скритите му пасове, са дори по-добри от на Коутиньо. Имаше някавка дупка миналата година, но го отдавам на това,че не го продадоха, а той явно искаше да замине. Тази година обаче е същият звяр. Да хвърляме едни 50 милки и да приключваме разговорите за Коу. ВВД е класа, вчера не показа и 30 % от това ,което може, по разбираеми причини и въпреки това реши мача. На този отбор му трябват лидери. Надявам се и Кейта да е такъв.
Интересно ми е кой ще е капитан. ВВД заслужава най-много и като гледах как го целуваха всички след гола , не мисля ,че ще е проблем да му се връчи лентата, нищо че има само един мач. Милнър срешу Сити ще е резерва, а ще е тъпо пак Моньо да е капитан.
Чак пък толкова
Срещу Сити Коутиьо ще е капитан, ще играе бенефисен мач преди да заминеза Барса
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
gogovcite написа:Onq написа:Според мен за халфовата линия трябва да се погледне и в школата. Къртис Джоунс е точно играч, който ни трябва. Има физика, финт, виждане, пас и не на последно място е скаузър. Стиви Джи е възхитен от него. На този отбор му трябват англичани, които да си прекарат цялата кариера на Анфийлд, а не в мига , в който блесне , да почне обратното отброяване до напускането му. Робъртсън нагледно показа, за какво иде реч. Вчера беше фамозен. Ако беше Морено на негово място, щяхме да губим още на полувремето с 2 гола. Марез би паснал идеално. Скритите му пасове, са дори по-добри от на Коутиньо. Имаше някавка дупка миналата година, но го отдавам на това,че не го продадоха, а той явно искаше да замине. Тази година обаче е същият звяр. Да хвърляме едни 50 милки и да приключваме разговорите за Коу. ВВД е класа, вчера не показа и 30 % от това ,което може, по разбираеми причини и въпреки това реши мача. На този отбор му трябват лидери. Надявам се и Кейта да е такъв.
Чак пък толкова
Ти вярваш ли, че Морено щеще да спре всички пробиви на Боласие? Черният беше във вихъра си вчера и само пределната мотивация на Анди го спря. Според мен двойките Робъртсън-Мане и Трент-Салах имат голямо бъдеще. Мисля, че Джо Гомез трябва да спре да се налага, като бек, където и изнасянето му е проблем и рязкото обръщане и връщане също. Като резервен централен би бил много по-полезен.
- KOPScousers
- Контакти:
Марез не е и на половина футболистa, който е Коутиньо. Да, доказан е във ВЛ, добър футболист е, но е флангови играч, а със сигурност няма как да очакваме такъв вид футболист да замести пълноценно Коу. Освен това съм далеч от мисълта, че имаме нужда от друг такъв играч - имаме Мане, Салах, Лалана, Окслейд, а дори и малкия Уудбърн.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Alonso_Massa
- Контакти:
KOPScousers написа:Марез не е и на половина футболистa, който е Коутиньо. Да, доказан е във ВЛ, добър футболист е, но е флангови играч, а със сигурност няма как да очакваме такъв вид футболист да замести пълноценно Коу. Освен това съм далеч от мисълта, че имаме нужда от друг такъв играч - имаме Мане, Салах, Лалана, Окслейд, а дори и малкия Уудбърн.
И аз това си мислех. Не мисля, че Марез е правилния човек. Нека ги устискаме до лятото за Коутиньо пък лятото когато ще имаме много повече опции и точно след световното, когато винаги се създават по 2-3 нови звезди ще търсим качествен заместник. Сега всичко ще е на пожар и ще е short-term solution, което никога не сработва и е загуба на пари, време и ресурси.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
KOPScousers написа:Марез не е и на половина футболистa, който е Коутиньо. Да, доказан е във ВЛ, добър футболист е, но е флангови играч, а със сигурност няма как да очакваме такъв вид футболист да замести пълноценно Коу. Освен това съм далеч от мисълта, че имаме нужда от друг такъв играч - имаме Мане, Салах, Лалана, Окслейд, а дори и малкия Уудбърн.
Бе заеби ти флангови играч. По-скоро Коу е флангови. Да си го виждал в дясната половина на игрището. Марез е със супер свободна роля и движи по цялата широчина. Както не веднъж се отбеляза, Фирмино без Коу е като сираче. С Марез биха си паснали идеално. От тези всички,които си изброил, само Лалана е креативен, но е на 30 и не е ясно колко време ще му трябва и дали изобщо ще си върне формата. Без креативен играч в средата забравете за топ 4. Окса е машинка, но да се бори, бяга и пробива. Тънкият извеждащ пас не му е сила. Вчера на два пъти можеше да реши мача, но подаде на десет метра в страни. Трябва ни човек-асистенция.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-_PL201GIBM[/youtube]
Ще пасне перфектно
Клоп да вади парата
Ще пасне перфектно
Много го харесвам Марез, но всичко зависи дали Коу ще бъде продаден и дали Клоп счита, че ще пасне на отбора.
LOREM IPSUM
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
Onq написа:KOPScousers написа:Марез не е и на половина футболистa, който е Коутиньо. Да, доказан е във ВЛ, добър футболист е, но е флангови играч, а със сигурност няма как да очакваме такъв вид футболист да замести пълноценно Коу. Освен това съм далеч от мисълта, че имаме нужда от друг такъв играч - имаме Мане, Салах, Лалана, Окслейд, а дори и малкия Уудбърн.
Бе заеби ти флангови играч. По-скоро Коу е флангови. Да си го виждал в дясната половина на игрището. Марез е със супер свободна роля и движи по цялата широчина. Както не веднъж се отбеляза, Фирмино без Коу е като сираче. С Марез биха си паснали идеално. От тези всички,които си изброил, само Лалана е креативен, но е на 30 и не е ясно колко време ще му трябва и дали изобщо ще си върне формата. Без креативен играч в средата забравете за топ 4. Окса е машинка, но да се бори, бяга и пробива. Тънкият извеждащ пас не му е сила. Вчера на два пъти можеше да реши мача, но подаде на десет метра в страни. Трябва ни човек-асистенция.
И аз съм съгласен с колегата- Марез и Коутиньо са еднотипни играчи. И двамата уж са крила, ама не точно, имат много по-важни качества за центъра на халфовата линия- четат играта и извеждат уникално. Те заедно с Мхитарян и Перишич са по-скоро като крилата от преди десетина- петнадесет години, които нямаха за цел да вкарват, а да извеждат нападателите на чисти позици. Марез в никакъв случай не е два пъти по-слаб от Коутиньо, да може да не е бразилецът, но има уникални качества. Помъкна Лестър на гръб с Варди и ги направи шампиони, не бяха толкова далеч и от 1/2-финал в Шампионската лига, просто им се падна Атлетико, които се защитават уникално.
Отделно е свикнал на футбол подобен на този на Ливърпул- Лестър станах шампиони с убийствени контри. Според мен няма да бъде взет на пожар, ясно е, че Клоп не си е чесал мандарините 6 месеца, докато Коутиньо се размрънка отново, защото това щеше да се случи, ако не зимата, то поне лятото. Аз съм в пъти по-навит за Марез, отколкото за Льомар честно казано, при това само за 50 милиона на фона на днешния пазар са трохи за арсенала му от качества.
Говори се и за закупуването на вратар и то не кой да е, а Облак, с което, ако двата трансфера се случат, вярвам, че Ливърпул ще е по-силен отбор. Бразилчето от Рома не съм го гледал, ама се мълви, че не е лош, но Облак наистина е топ играч.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 06 яну 2018 16:12, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...