Plovdiv_1926 написа:Иначе някакви слухове и за взимане на Горецка с предварителен договор.
Прекалено хубаво е.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Plovdiv_1926 написа:Иначе някакви слухове и за взимане на Горецка с предварителен договор.
merseyside написа:Plovdiv_1926 написа:Иначе някакви слухове и за взимане на Горецка с предварителен договор.
Прекалено хубаво е.Иначе и на Де Фрай договора му изтича лятото. Джан за Горецка ми звучи супер, лятото и Кейта идва.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Защо всички мислят, че щом сме взели скъп футболист Коутиньо със сигурност е пътник? Та това ще е абсолютна глупост и ще обезсмисли трансферът на ВВД, идването на Кейта през лятото и т.н. Продадем ли Коутиньо ни очаква поредния сезон като онзи мрачен 14/15, когато продадохме Суарес. Просто няма как да продаваме звездите си и да очакваме да сме конкурентно-способни на големите отбори. С привличането на Ван Дайк, надявам се на още някой дефанзивен играч през Януари, вече ще сме много по-стабилни в защита и ще можем да се противопоставяме на повечето топ отбори, защото всички те изповядват офанзивен стил на игра, който ще отваря безброй шансове за контри, а знаем колко смъртоносна може да бъде четворката отпред в такива ситуации.
ПС. Имам един въпрос, тъй като предполагам, че има по-запознати от мен. Понеже вече всичко е подписано и подпечатано и просто трябва да минат още няколко дни, за да влезе в сила договора на Ван Дайк, евентуално ще може ли да вземе участие в мача срещу Бърнли или да очакваме дебют в мърсисайдското дерби за ФА Къп на 6-ти януари?
Red_Neck написа:Да ме прощавате, но 75 млн. паунда за ВВД е абсолютно безумие!
iliev72 написа:Red_Neck написа:Да ме прощавате, но 75 млн. паунда за ВВД е абсолютно безумие!
Не бих казал , че е безумие на фона на трансферите на Неймар и Погба
iliev72 написа:Red_Neck написа:Да ме прощавате, но 75 млн. паунда за ВВД е абсолютно безумие!
Не бих казал , че е безумие на фона на трансферите на Неймар и Погба
VDP написа:Голям трансфер, да ни е честит и да му пожелаем много успехи с червената фланелка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта