Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Какъв негативизъм,каква омраза те гони бе? Обосновавам се и си изказвам мнението,като дебело подчертах на два пъти,че във Клоп ми е надеждата за успешен сезон. Или четеш между редовете? Янките са ми болна тема,хич не ме интересува кви пари имат в портфейла,мен ме интересува да влагат пари във любимия ми отбор,но това не го виждам вече пета година. Ако се задоволяваш на тези имена,които привлякохме,аз не съм доволен и исках още хора,за да може наистина да се борим за трофеи,а не само за топ 4. Сезона ще е дълъг,имаме мачове във ШЛ,а ширината на състава е незадоволителна. Ливърпул трябва да се бори за всички купи,а не да се задоволява със място във топ 4!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Трибуната и дигането на още една трибуна за какво ти говори? Тея пари от въздуха ли идват? Да не говорим, че отбора ще построи нова тренировъчна база и нова академия и продължава да се работи и нещо да излиза отдолу от време на време. Това, че 25 години спаха и за това, че начупихме английския рекорд няколко пъти за олигофрени не е точно грешка на американците. Или предпочиташ Хикс и Жилет? Или Муурс? Леле как щеше да изревеш навремето ако знаеше че пак собствениците не взеха договорен Шиърър..
Тц Сако не можахте май да го пласирате
При всички случай си направихте по-добър прозорец от Арсенал примерно и от предишните ви години.
Отбора ви е относително балансиран и съвсем спокойно си влизате в топ 3(ако няма някакви изненади). За повече зависи от късмета.
При всички случай си направихте по-добър прозорец от Арсенал примерно и от предишните ви години.
Отбора ви е относително балансиран и съвсем спокойно си влизате в топ 3(ако няма някакви изненади). За повече зависи от късмета.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
gogovcite написа:Ако прозорецът затвори при сегашната ситуация ще е супер. Единствената цел, която не успяхме да постигнем е ЦЗ. Всички други линии ги подсилихме. Не знам защо всички подценявате Робертсън. Момчето е доста читаво и аз съм спокоен за левия бек тази година. Устискаме ли да задържим Коу сме си абсолютни машини. При много голяма нужда ЦЗ може и зимата да се вземе.
Всъщност май най - голяма нужда имаме точно от ЦЗ.
Джони сега ще го кажа на теб специално ! Като не ти харесва тяхната трансферна политика вадиш милионите ставаш собственик на Ливърпул и влагай колко искаш пари в отбора !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
DarkPsy написа:gogovcite написа:Ако прозорецът затвори при сегашната ситуация ще е супер. Единствената цел, която не успяхме да постигнем е ЦЗ. Всички други линии ги подсилихме. Не знам защо всички подценявате Робертсън. Момчето е доста читаво и аз съм спокоен за левия бек тази година. Устискаме ли да задържим Коу сме си абсолютни машини. При много голяма нужда ЦЗ може и зимата да се вземе.
Всъщност май най - голяма нужда имаме точно от ЦЗ.
Сега вече да, но в началото на трансферния прозорец имахме нужда и от крило, и от халф, и от бекове. Всичко това го покрихме, нали? Само ЦЗ остана и сега най-явно личи, защото в другите зони сме балансирани
Hala Madrid
Не е перфектния трансферен прозорец(само заради ЦЗ), но в сравнение с предните години е доста добре.
Запазихме целия си отбор, не продадохме нито един от титулярите си, взехме хората които се споменваха в началото на сезона с едно изключение макар и може би най - важното.
В сравнение с Арсенал, Челси че може би и Тотнъм се справихме прилично.
Да похарчим 80 млн паунда + спазарен трансфер за догодина без това да са пари от продажбата на някой важен футболист е нещо което не сме правили май никога.
Това е начина да постигнем нещо - да запазваме наличните хора които ни трябват и да добавяме нови, щеще да е перфектно да бяхме взели още 1-2-ма.
Прозореца беше труден, отборите трудно се съгласяваха да продават и ако го правеха е за умопомрачителни суми, много футболисти отказаха да тренират/играят, но това не попречи на клубовете им да ги запазят което ми хареса
За тези които са толкова недоволни - погледнете Челси и колко футболисти ги отрязаха - Баркли, Окс, дори Йоренте.
Надявам се разбирате, че взехме Кейта по единствения възможен начин, че няма смисъл да взимаме пълнеж тип Клаван в защита ако няма как да се вземе качествен защитник.
В следващите месеци ще е интересно развитието около Коутиньо и Джан. Аз поне се надявам и двамата да останат дълго в Ливърпул. Взехме ги млади, развихме ги и ще е жалко да ги загубим. Интересно е и какво ще стане с Ван Дайк и дали ще имаме възможност да го вземем през зимата/лятото( ако го вземем зимата ще е перфектно, дори да го бяхме взели сега едва ли щяхме да можем да го ползваме скоро с оглед тежката му контузия от миналия сезон от която едва ли се е възстановил и едва ли щеше да има възможност да играе скоро на ниво).
Нещата не са толкова розови колкото ни се иска, но не са и толкова черни както се опитвате да ги изкарате
Запазихме целия си отбор, не продадохме нито един от титулярите си, взехме хората които се споменваха в началото на сезона с едно изключение макар и може би най - важното.
В сравнение с Арсенал, Челси че може би и Тотнъм се справихме прилично.
Да похарчим 80 млн паунда + спазарен трансфер за догодина без това да са пари от продажбата на някой важен футболист е нещо което не сме правили май никога.
Това е начина да постигнем нещо - да запазваме наличните хора които ни трябват и да добавяме нови, щеще да е перфектно да бяхме взели още 1-2-ма.
Прозореца беше труден, отборите трудно се съгласяваха да продават и ако го правеха е за умопомрачителни суми, много футболисти отказаха да тренират/играят, но това не попречи на клубовете им да ги запазят което ми хареса
За тези които са толкова недоволни - погледнете Челси и колко футболисти ги отрязаха - Баркли, Окс, дори Йоренте.
Надявам се разбирате, че взехме Кейта по единствения възможен начин, че няма смисъл да взимаме пълнеж тип Клаван в защита ако няма как да се вземе качествен защитник.
В следващите месеци ще е интересно развитието около Коутиньо и Джан. Аз поне се надявам и двамата да останат дълго в Ливърпул. Взехме ги млади, развихме ги и ще е жалко да ги загубим. Интересно е и какво ще стане с Ван Дайк и дали ще имаме възможност да го вземем през зимата/лятото( ако го вземем зимата ще е перфектно, дори да го бяхме взели сега едва ли щяхме да можем да го ползваме скоро с оглед тежката му контузия от миналия сезон от която едва ли се е възстановил и едва ли щеше да има възможност да играе скоро на ниво).
Нещата не са толкова розови колкото ни се иска, но не са и толкова черни както се опитвате да ги изкарате
Thsmith написа:Тц Сако не можахте май да го пласирате![]()
.
Май не можахме , но на 1 септември го пласирахме
Ами, освен да ви пожелая Окслейд-Чембърлейн да ви радва само и дано е здрав, че е доста чуплив. Напоследък си позакрепи здравето, така че дано има по-добри дни пред него. Аз лично съм доволен, че избра Ливърпул пред онези 
Леевски, оле
Liverpool could hardly complain having adopted the same bullish stance with Philippe Coutinho in the face of Barcelona’s aggressive pursuit. The Spanish window doesn’t shut until Friday night but the Brazilian is going nowhere.
Това мисля , че изчерпва темата за този прозорец
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]