Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ще бъде интересен завършек на прозореца. Ако все пак не продадем малкия предател ще заформим много силен отбор напред и то с наистина разнообразни възможности за ротации. В днешно време 200млн очевидно се избиват дори само от реклами и продукти така, че не се притеснявайте. Явно сметката вече е направена.
mitko9311 написа:chakalat написа:Дано е вярно това за Лемар. Вземем ли го и запазим ли Коутиньо ще имаме адска конкуренция и дълбочина в средата на терена (плюс Кейта догодина).
Окс хубавото му е, че е Англичанин. Лошото също
Вземе ли се Лемар повярвай Коу е пътник на 10000%![]()
Всичко зависи от този трансфер поне според мен при успех на Ливърпул докрая на прозореца Барса имат един ден да завършат трансфера
И аз така мисля въпреки че предпочитам да запазим опитния 25 годишен Бразилец по много причини. Някак си не мога да повярвам че ще похарчим 200 млн без да продадем някоя от звездите си.
Но пък Американците може да ни изненадат приятно, поне това твърдят
Коу подписва в петък
iliev ще се скрие от форума

iliev ще се скрие от форума
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Коу подписва в петък![]()
![]()
![]()
iliev ще се скрие от форума![]()
![]()
За да подпише в петък трябва първо да се отпише в четвъртък
![]()
![]()
![]()
Не само трябва се скрие, ами и да изтрие последните си стотина коментара...
Ако подпишем с Лемар днес, Каутиньо е пътник и ще се натиснем в последния момент за ВВД. Ако не успеем - Каутиньо няма да бъде продаден и няма ВВД. Всичко зависи от сделката с Лемар. Досега сме изхарчили около 140 милиона и няма как да дадем още 160 милиона без да продадем " болките в гърба".
kadett1 написа:Ако подпишем с Лемар днес, Каутиньо е пътник и ще се натиснем в последния момент за ВВД. Ако не успеем - Каутиньо няма да бъде продаден и няма ВВД. Всичко зависи от сделката с Лемар. Досега сме изхарчили около 140 милиона и няма как да дадем още 160 милиона без да продадем " болките в гърба".
Къде са похарчени тези 140 милиона? Аз виждам само Окс, т.е. около 40млн. Но дори и да станат 200 милиона, без Кейта в сметката, ето какво получаваме:
Ван Дайк- 26 години
Лемар - 21 години
Окс - 24 години
Инвестиция за следващите три до пет сезона. Оправдано, казвам аз. И започвам да се притеснявам, че Коу няма да може да хване ръка, и догодина ще се наложи да го продаваме
![]()
![]()
![]()
[offtopic]ти затова ли се криеш от седмица ?![/offtopic]
LFC insist signings nothing to do with Coutinho, not for sale. (If) new offer, will be rejected. They consistent with message throughout @GuillemBalague
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- dNelbandian
- Контакти:
Не, че нещо, но и аз съм склонен да вярвам на сигурните изтoчници, че Фелипе НЯМА да бъде продаван при каквито и да е обстоятелства. Коeто трябва да ви радва, с изключения на заблудения катунец, който спи в този форум.
namo написа:kadett1 написа:Ако подпишем с Лемар днес, Каутиньо е пътник и ще се натиснем в последния момент за ВВД. Ако не успеем - Каутиньо няма да бъде продаден и няма ВВД. Всичко зависи от сделката с Лемар. Досега сме изхарчили около 140 милиона и няма как да дадем още 160 милиона без да продадем " болките в гърба".
Къде са похарчени тези 140 милиона? Аз виждам само Окс, т.е. около 40млн. Но дори и да станат 200 милиона, без Кейта в сметката, ето какво получаваме:
Ван Дайк- 26 години
Лемар - 21 години
Окс - 24 години
Инвестиция за следващите три до пет сезона. Оправдано, казвам аз. И започвам да се притеснявам, че Коу няма да може да хване ръка, и догодина ще се наложи да го продаваме
Салах - 39 мил.
Соланке - 8 мил.
Левия бек - 8 мил.
Кейта - 50 мил.
Окс - 35 мил.