Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

namo
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот namo » 07 авг 2017 09:54

d1mitar написа:
john barnes написа:Слухове днес,че сме договорили Ланзини от уест хям. Дали това не е заместника на Коутиньо?

еми идеално, взимаме 100 за коутиньо, плащаме 50 за този талант и клуба и тази година ще е на +++++
как да не се радваме при такова стабилно финансово състояние :mrgreen:

Лесно е, купуваш клуба и го движиш по собствените си разбирания ;) И ти доволен, и феновете щастливи.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 авг 2017 11:07

kadett1 написа:Бе, то че е време да се разделяме с Каутиньо за тези пари, е време, но поне да се вземе адекватен заместник. Щото може да стане като с Кафу, не ги сравнявам двамата, въобще. Каутиньо е много добър играч, но не е постоянен - това му е проблема - ще направи 1,2 силни мача и след това ще го търсим къде е на терена. Проблема е, че не се вижда класен заместник.

При други обстоятелства би си струвала продажба за тези пари. При тези обаче, олигофрените, отговарящи за трансферите или няма да доведат предпочитаните от Клоп играчи, или ще бъде договорен някой средняк за огромна сума, което отново ще дръпне отбора назад. Коутиньо не трябва да бъде продаван.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

d1mitar
Контакти:

Мнениеот d1mitar » 07 авг 2017 11:38

namo написа:
d1mitar написа:
john barnes написа:Слухове днес,че сме договорили Ланзини от уест хям. Дали това не е заместника на Коутиньо?

еми идеално, взимаме 100 за коутиньо, плащаме 50 за този талант и клуба и тази година ще е на +++++
как да не се радваме при такова стабилно финансово състояние :mrgreen:

Лесно е, купуваш клуба и го движиш по собствените си разбирания ;) И ти доволен, и феновете щастливи.

ех де да беше толкова лесно :D
на този етап може само да си мрънкаме по форумите :oops:

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 07 авг 2017 11:56

d1mitar написа:ех де да беше толкова лесно :D
на този етап може само да си мрънкаме по форумите :oops:

Пожелавам ти един ден да ти бъде лесно ;) и то не защото цената на клуба е паднала :)

ред.: За жалост обаче, мрънкането не помага.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 07 авг 2017 14:14

Коутиньо няма да ходи никъде , ама не ми е ясно с какъв акъл при продажба на Неймар от 220 милиона испанските манекени си мислят , че 100 милиона ще стигнат за играч от класата на Коу :? :? :?

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 07 авг 2017 14:27

PSvilenov написа:Коутиньо няма да ходи никъде , ама не ми е ясно с какъв акъл при продажба на Неймар от 220 милиона испанските манекени си мислят , че 100 милиона ще стигнат за играч от класата на Коу :? :? :?

И то от клуб от "бедната" Висша лига. Тия пари и Борнемут може да ги извади за Коу.
Абсолютна олигофрения от страна на испанските "колеги".

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 07 авг 2017 15:35

merseyside написа:Лошото е, че малоумните ни собственици, ако им предложат споменаваните суми ще го продадат, та те пуснаха Суарез за смешните 65 милиона в "пръца" преди 3 години, дано са си взели поука от грешките. 5 дни преди началото на сезона, при поне 3 месечната контузия на Лалана ще е простотия да се продаде ключов играч, освен ако преди това не вземем Обамеянг, ван Дайк, Кейта и пръца предложат 120 милиона в паундове + Андре Гомеш, ако не :arrow: :arrow: :arrow: . Много противен отбор, от все сърце им пожелавам Реал да ги изнасилва, докато съществуват.

За да се захванат американците с Ливърпул е била нужна определено и доза лудост. Но пък да ги наречем малоумни, е твърде силно.
Колкото до Барса, те са отчаяни. Оказа се, че няма проблем клаузите на техните звезди да бъдат платени и каталунците в момента газ пикаят да не им посегнат на Меси. А са с нов треньор на пейката, който е проформа, и ако той не угоди на аржентинеца, може Лео и Пеп да се съберат в Сити. Забавна история като цяло :)
Клоп ще се справи, убеден съм. Човекът е наясно, че къща от карти не се строи и е необходимо време.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 07 авг 2017 15:45

Не знам, аз ако съм на мястото на собствениците ще ги съсипя, ще им искам 150 млн. паунда за Коу, ако ги извадят 200 и така, междувременно ще активирам и клаузата на Сержи Роберто, нищо че едва ли ще се съгласи, но все пак. Писнало ми е от тия хартиени грандове.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 07 авг 2017 16:28

merseyside написа:Не знам, аз ако съм на мястото на собствениците ще ги съсипя, ще им искам 150 млн. паунда за Коу, ако ги извадят 200 и така, междувременно ще активирам и клаузата на Сержи Роберто, нищо че едва ли ще се съгласи, но все пак. Писнало ми е от тия хартиени грандове.

Ще им отмъстим напролет на осминафинал в ШЛ ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 авг 2017 16:43

Едни 70-80 млн лири + Ракитич и ще сте направили добър трансфер.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Ливърпул”