Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 юли 2017 23:55

Logical person написа:От любопитство, какво мислите за Белоти ? Може ли Клоп да го използва , както използваше Левандовски ? Мисля, че ни е по силите да го вземем, ако няма да плащаме за Кейта. В центъра може да потърсим и някой по-опитен и евтин поради възрастта си за един сезон време.

п.п. Нианголан щеше да ни свърши чудно работа, но щом е преподписал...

За съжаление очевидно не търсим нападател иначе, аз бих се изкефил на Белоти...колкото до Нинджата - може да е всякакъв, но е и уникален играч....но тази врата дори не сме я поглеждали така, че няма смисъл да говорим...Иначе ако ще търсим млади надежди особено в нападение аз май бих скочил и за Долберг от Аякс, ако нещо зависеше от мен....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 юли 2017 11:29

Днес се говори, че Коутиньо щял да помоли Клоп да го пусне в Барса, бил "жадувал" за този трансфер. Тия латиноси са такива лекета, че ако тези информации са верни, то нашия хубавец не е по-различен от тях. Само преди половин година подписа нов договор с отбора, завършил на осмо място предишния сезон, тоя сезон завърши четвърти и ще играе в ШЛ, а само като си спомня какво каза тогава...
“I signed this new contract to stay here for a few more years because it’s a great honour for me. It gives me great happiness because I was welcomed here with open arms by everyone at the club and the supporters right from my first day. I am very thankful to this football club for everything.”

Невероятно е какво става с вижданията и мисленето на един латиноамерикански футболист, когато най-комерсиалните отбори в света почукат на вратата. Като толкова реве за трансфер, да иде при Барса, Ливърпул се справи със загубите на играчи като Торес, Суарес, Джерард, преди това Оуен, Фаулър, Ръш... Ще се справи и без поредното бразилско чудо. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 30 юли 2017 11:49

Я дай дефиниция на "най-комерсиалните отбори" ?
Може би, че са най-печеливши ли..

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 юли 2017 11:50

Първо Неймарчо трябва да се махне, че Барселона да се оптиват да купят Коутиньо - според мен поне Нейамр ще остане, така че няма проблеми :) :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 юли 2017 11:54

KOPScousers написа:Невероятно е какво става с вижданията и мисленето на един латиноамерикански футболист, когато най-комерсиалните отбори в света почукат на вратата. Като толкова реве за трансфер, да иде при Барса, Ливърпул се справи със загубите на играчи като Торес, Суарес, Джерард, преди това Оуен, Фаулър, Ръш... Ще се справи и без поредното бразилско чудо. :)

Не виждам защо трябва да си го изкарваш на Коутиньо. Нито е юноша, нито пък е фен на Ливърпул. Нормално е всеки що годе талантлив футболист да иска да се пробва на високо ниво, ако му се предостави възможност. Барса веднъж чука на вратата. Там са играли някои от най-великите бразилски футболисти като Ромарио, Ривалдо, Роналдо, Роналдиньо, Дани Алвеш, сега Неймар. Трудно ми е да си представя Коутиньо редом до всички тях, но човек не знае. Ако се провали винаги може да си го върнете.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 юли 2017 11:59

venomcho написа:Я дай дефиниция на "най-комерсиалните отбори" ?
Може би, че са най-печеливши ли..

Искаш да ти дам дефиниция точно какво имах предвид с израза ли? Добре, нека речем, че подчертаните отбори от мен са комерсиални, защото повече гледат да им вървят търговията и бизнеса, а оттам да идат и успехите на футболния терен. Комерсиален е Байерн - излезе ли нещо по-добро в Германия, на 90% го брой в Байерн до година-две. Реал е така в Испания и този трансферен прозорец е чистото доказателство. Барса пък е номер едно комерсиален отбор в Южна Америка, само като им погледнеш атакуващото трио ти става ясно за какво иде реч. Чуе ли някое латиносче, че Барса има интерес към него, веднага подмокря гащите и скача на възможността с отворени крака. Посочи ми един латиноамериканец в днешни дни, който би отказал на Барселона, аз имам време и ще изчакам да чуя отговорът ти, ако изобщо имаш такъв, защото аз поне не се сещам за такъв играч, колкото и да напъвам гънките си. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 юли 2017 12:02

sapio0o написа:
KOPScousers написа:Невероятно е какво става с вижданията и мисленето на един латиноамерикански футболист, когато най-комерсиалните отбори в света почукат на вратата. Като толкова реве за трансфер, да иде при Барса, Ливърпул се справи със загубите на играчи като Торес, Суарес, Джерард, преди това Оуен, Фаулър, Ръш... Ще се справи и без поредното бразилско чудо. :)

Не виждам защо трябва да си го изкарваш на Коутиньо. Нито е юноша, нито пък е фен на Ливърпул. Нормално е всеки що годе талантлив футболист да иска да се пробва на високо ниво, ако му се предостави възможност. Барса веднъж чука на вратата. Там са играли някои от най-великите бразилски футболисти като Ромарио, Ривалдо, Роналдо, Роналдиньо, Дани Алвеш, сега Неймар. Трудно ми е да си представя Коутиньо редом до всички тях, но човек не знае. Ако се провали винаги може да си го върнете.

Съгласен съм, Барса винаги е била привлекателна за чуждестранните играчи, по-специално бразилците и не малко от тях са оставяли крайна следа в отбора и европейския футбол като цяло. Но ако точно това инфо е вярно, наглед казаното от Коутиньо преди само 6 месеца при подписването на новия договор, е това меко казано ще е подигравка с отбора.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 юли 2017 12:13

KOPScousers написа:Но ако точно това инфо е вярно, наглед казаното от Коутиньо преди само 6 месеца при подписването на новия договор, е това меко казано ще е подигравка с отбора.

Проблемът е, че добрите искат да се учат от най-добрите. Коутиньо няма какво да научи от Салах, съгласи се. Ливърпул трябва да тропне по масата и да покаже амбиции, за да може основните фигури да не бягат при първа възможност и да използват клуба като трамплин. Все пак иде реч за петкратен европейски шампион. Колко са клубовете, които могат да се похвалят с такъв успех? :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 юли 2017 12:17

KOPScousers написа:Но ако точно това инфо е вярно, наглед казаното от Коутиньо преди само 6 месеца при подписването на новия договор, е това меко казано ще е подигравка с отбора.

Винаги съм казвал, че футболистите и треньорите трябва много да внимават къде какво плямпат. :) :) Коя емблема целуват и т.н. :)

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 30 юли 2017 12:29

Ако Неймар замине за Париж, то Ливърпул трябва хубаво да извие ръцете на Барса и да кешира брутално. А Коу ще се кае жестоко за подобен ход, но това не е мой проблем :) Ливърпул няма нужда от пари, а каталунците ще трябва да кърпят отбора и са в слабата позиция. Надявам се Хенри да се окаже на висота и да спре да прави услуги на футболистите, които искат да се "развиват". Нека не забравяме, че догодина има световно и е напълно възможно Коутиньо да го гледа по телевизията, ако Клоп реши да дава урок подобен на този, който Сако получи.

Върни се в “Ливърпул”