Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 юли 2017 11:26

Milkoy написа:
Gil-galad написа:
john barnes написа:Ако не вземем кейта,план Б както казвате е Леон Горецка от шалке. Клоп си го харесва,а и ще е доста по евтин от гвинееца. Стига да го дадат де,че може и те да се опънат като лайпциг.

Наскоро имаше информация, че Горецка се е разбрал с Байерн за следващото лято като му изтича договора, така че е възможно и да не е опция. Иначе и аз не бих се разсърдил и наистина имаше слухове, че има интерес към него.

Иначе сега като четох онзи ден и аз не съм против един наем за Ренато. А и също още си се надявам на Окс.

Въртят се още имената на Сери от Ница и СМС от Лацио. Ще видим какъв жокер ще извади Юрген от ръкава. Но - най-важното - запазване на Коутиньо и Джан.

За Савич също съм навит честно казано. Към Сери нямам наблюдения. Друга опция, за която се е споменавало в Вигъл (от Шалке/Борусия - ня помня точно) :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 29 юли 2017 12:18

Gil-galad написа:
Milkoy написа:
Gil-galad написа:
john barnes написа:Ако не вземем кейта,план Б както казвате е Леон Горецка от шалке. Клоп си го харесва,а и ще е доста по евтин от гвинееца. Стига да го дадат де,че може и те да се опънат като лайпциг.

Наскоро имаше информация, че Горецка се е разбрал с Байерн за следващото лято като му изтича договора, така че е възможно и да не е опция. Иначе и аз не бих се разсърдил и наистина имаше слухове, че има интерес към него.

Иначе сега като четох онзи ден и аз не съм против един наем за Ренато. А и също още си се надявам на Окс.

Въртят се още имената на Сери от Ница и СМС от Лацио. Ще видим какъв жокер ще извади Юрген от ръкава. Но - най-важното - запазване на Коутиньо и Джан.

За Савич също съм навит честно казано. Към Сери нямам наблюдения. Друга опция, за която се е споменавало в Вигъл (от Шалке/Борусия - ня помня точно) :lol:

Борусия :) А какво би казал за Раджа Наиголан от Рома ?
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 юли 2017 12:30

SgtLiberty написа:
Gil-galad написа:
Milkoy написа:
Gil-galad написа:

Нинджата е звяр и ще се изкефя да го вземем, но не е имало слухове за него никакви. Дори да има едва ли Рома ще се навият да ни продадат още един основен играч това лято. А и наскоро се говореше, че се е разбрал да преподпише с тях.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 29 юли 2017 12:37

Вчера излезе официално инфо, че е удължил договора си с Рома. Лично на мен, белгийците ще ми дойдат в повече, ако и Нинджата дойде на Анфийлд.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 29 юли 2017 12:50

" Юрген Клоп знае какво иска и то е Качество, няма никакъв смисъл да привличаш просто играчи за групата за няколко появявания, трябва да подпишеш с играчи, които имат X-Фактор"
" Ще бъда по - щастлив с Ван Дайк и/или Кейта, но не е лесно да вземеш тези играчи сега, трудно е да ги купиш и за това е нужно търпение, особено с Ван Дайк и фиаското от преди месец."

Джон Олдридж за Индипендънт

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 29 юли 2017 12:55

Gil-galad написа:
SgtLiberty написа:
Gil-galad написа:
Milkoy написа:
Gil-galad написа:

Нинджата е звяр и ще се изкефя да го вземем, но не е имало слухове за него никакви. Дори да има едва ли Рома ще се навият да ни продадат още един основен играч това лято. А и наскоро се говореше, че се е разбрал да преподпише с тях.

Нинждата е оценяван на 40м евро и след половин година прави 30. Пуши, и то не малко за професионален футболист, което вероятно го прави негоден за стила ни във физическо отношение. За мен дори и в хипотеза за свободен трансфер не го виждам! ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 юли 2017 19:53

Соланке пак вкара на херта. Казвам ви пак,че това момче ще избухне тоя сезон,само Клоп да го пуска във първия отбор. Това е нашия Мбапе,ако щете се смейте...но малкия има уникален нюх към гола!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 29 юли 2017 20:59

john barnes написа:Соланке пак вкара на херта. Казвам ви пак,че това момче ще избухне тоя сезон,само Клоп да го пуска във първия отбор. Това е нашия Мбапе,ако щете се смейте...но малкия има уникален нюх към гола!!!

А дано, но най-прекрасното е, че дори и само малко нещо да излезе от него, ще се "радваме" на Челси дълго време..особено ако се окаже поне близо да М'Бапе :)
А колкото за мнението на Клоп за него.." Преди да чуя, че иска да подпише с нас не го бях чувал.Оказа се, че няма и видео материали за него, които да погледна. Говорих с него и вярвам на екипа по трансферите. Радвам се ,че се присъедини към нас. Има да учи и поле да се развива..".
А колкото до Салах..ха-ха-ха..всеки анализатор се къса да го хвали.... :) ..за сега 8-)
Последна промяна от Tart на 29 юли 2017 21:10, променено общо 3 пъти.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 юли 2017 21:04

Гледах и тази контрола. Задача номер 1 - Коутиньо трябва да бъде задържан и този сезон. Ако ще и никой повече да не вземем, Коутиньо трябва да остане. Със Салах показват невероятно сработване, като добавим и Мане, направо не ми се мисли. Ако го изгубим, ще загубим ритъма и въображението в отбора, а това няма оправяне.

Соланке - чудесен, на мен ми хареса много повече от Стъридж. Джини - също перфектен. Салах - 15+ гола, ако Коутиньо остане. Робъртсън - не много уверен в защита, но най-накрая някой, който може да центрира с левия крак. Гомес, не достатъчно смел в атака, но много хладнокръвен. Ежария - също много потенциал. В дългосрочен план го виждам като титуляр в центъра на защитата. Трябва си ни Ван Дайк и пъзелът ще е завършен за този сезон. Догодина и Кейта.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 юли 2017 22:37

От любопитство, какво мислите за Белоти ? Може ли Клоп да го използва , както използваше Левандовски ? Мисля, че ни е по силите да го вземем, ако няма да плащаме за Кейта. В центъра може да потърсим и някой по-опитен и евтин поради възрастта си за един сезон време.

п.п. Нианголан щеше да ни свърши чудно работа, но щом е преподписал...

Върни се в “Ливърпул”