Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.

Мнениеот john barnes » 09 фев 2012 21:27

Роналдо9Големец написа:
john barnes написа:
fearbless написа:Ебаси феновете си ебаси :lol: Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Джонка болен мозък брат сега вземи напсувай и покойният Бил Шенкли за това дето е казал на времето.... :lol: :lol: ей уникална работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

що да съм болен мозък? щото гледам реално на нещата ли? и стига ми цитирахте шенкли,никой тук не го помни като мениджър... :mrgreen:

Бил Шенкли е легенда,помнят го много повече хора,отколкото теб ще те помнят през целия ти живот.Айде ставай фен на Юнайтед,залагай пари на тях както прави realist.Истинските фенове подкрепят отбора докрай,и в най-трудните му моменти!То бива,бива,ама...

помнели го повечето хора...не ме карай да се смея бе,момче...а мене който трябва-ще ме помни,недей да се притесняваш.пак ви казвам на всички големци,спецове и разни такива-не ми четете коментарите,щом толкова ви дразнят-аз няма да си отстъпя от позицията никога!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 09 фев 2012 21:47

Шенкли е легенда,каквато ти никога няма да бъдеш.Той е много важна част от историята на любимия клуб - Ливърпул,а ти си никой.Като не искаш да ти чета мненията,си ги запази за себе си.Така няма да има проблем ;) .
Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 10 фев 2012 00:01

Роналдо9Големец написа:Шенкли е легенда,каквато ти никога няма да бъдеш.Той е много важна част от историята на любимия клуб - Ливърпул,а ти си никой.Като не искаш да ти чета мненията,си ги запази за себе си.Така няма да има проблем ;) .

то е ясно че е легенда,която ти също никога няма да бъдеш! не си човека,който ще ми казва какво да правя и какво да пиша в тоя форум...аз все пак съм някой,ама ти винаги ще си останеш никой! това от мен да го запомниш,момче... :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 10 фев 2012 00:57

john barnes написа:
Роналдо9Големец написа:Шенкли е легенда,каквато ти никога няма да бъдеш.Той е много важна част от историята на любимия клуб - Ливърпул,а ти си никой.Като не искаш да ти чета мненията,си ги запази за себе си.Така няма да има проблем ;) .

то е ясно че е легенда,която ти също никога няма да бъдеш! не си човека,който ще ми казва какво да правя и какво да пиша в тоя форум...аз все пак съм някой,ама ти винаги ще си останеш никой! това от мен да го запомниш,момче... :mrgreen:

Ха-ха,бил той някой!!Много на сериозно се вземаш,запомни това,момче. :mrgreen:
Послепис-Спри ракията,че взе да те хваща здраво,момче. :mrgreen:
Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 10 фев 2012 01:52

Роналдо9Големец написа:
john barnes написа:

Ха-ха,бил той някой!!Много на сериозно се вземаш,запомни това,момче. :mrgreen:
Послепис-Спри ракията,че взе да те хваща здраво,момче. :mrgreen:

за твое най-голямо учудване,не употребявам алкохол...момче :mrgreen: и съм сериозен,не само се вземам за такъв!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 10 фев 2012 02:08

[offtopic]Само да вметна, темата е МЮ-Ливърпул, не "Кой какво употребява" или "Кой колко сериозен е" или т.н. :lol:[/offtopic]
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 14:58

Естествено, надявам се на победа на Ливърпул, дори и с един гол разлика да е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 10 фев 2012 18:51

Победа за Ливърпул или Х, но трябва много да се внимава с най опасния им нападател - Фил Даут. Естествено ако свири 4-5 дузпи за Юнайтед, тогава няма как да ми се получи прогнозата.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 10 фев 2012 20:13

В последно време бием мангалчестър,където ни паднат,затова очаквам победа.Прогноза:1-3.
Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 фев 2012 09:02

Роналдо9Големец написа:В последно време бием мангалчестър,където ни паднат,затова очаквам победа.Прогноза:1-3.

Последния мач за първенството завърши "Х" на Анфийлд за твое сведение!
И вземи се кротни малко - от вчера ми бил форумец и вече казва на хората к'во да правят и к'во да не пишат! Също така може и малко уважение към съперника да проявиш - това, че са ни най-големия опонент исторически е повод за респект а не повод за ругатни!
Прогноза - "Х"

Върни се в “Ливърпул”