Ливърпул - Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Ливърпул - Болтън

Мнениеот smart » 25 авг 2011 18:34

joring написа:
RedMagic написа:
joring написа:Ливърпул може да са в добра форма, но Болтън по нищо не им отстъпва, имат сработен състав и практикуват изключително нападателен футбол, ще победи този отбор който си вкара положенията. ;)
Да не ми се сърдят ливърпулци, но Болтън са по-ефективни, прогноза 1 - 3 :o

К'во искаш да ми кажеш под "по-ефективни" ? Да не би Ийгълс да е по-добър от Даунинг, или пък Класнич от Суарес. Или може би Керъл е по-слаб от Дейвис ? Болтън има само двама футболисти, които могат поне малко да се равняват като класа на нашите играчи - Кейхил и Петров. Другите са си обикновена средна класа, така че за мен изказването ти е пълна глупост. Иначе как виждаш нещата, Ман Сити да бие Болтън като гост с 3-2, а ние да паднем с 1-3 от тях насред Анфийлд, малко смешно изглежда, а ? :lol:

Колко гола са вкарали Пуул от началото на сезона, та предвиждате резултати с по 2 или 3 на 0?
Първия кръг Ливърпул се издъниха с това 1-1, а втория кръг ако Арсенал не си бяха вкарали сами гол мача отиваше на 0-0. Свалете очилата и вижте реалността, отбора не е сработен, а напред определено нещо куца.

:mrgreen: :mrgreen:
да ти напомня че пърия кръг беше много голямо напрежение за всички и освен това ударихме греда,пропуснахме дузпа,спестиха червен картон на съндерланд, те вкараха от първата си по опасна ситуация, а срещу Арсенал през целия мач ги надиграхме тактически и дори да бяха с 11 човека пяк щяхме да ги бием да не говорим и че Кели нацепи греда.Нали ти казвам като си толкова сигурен в успеха пусни го мача 2-ка с 10 лв ще земеш 80 нали си толкова сигурен.Освен това ти изобщо направи ли си труда да прочетеш статистиката последно сме губили точки на Анфийлд през 2002 г. тва да ти подсказва нещо ?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 авг 2011 21:24

Колко гола са вкарали Пуул от началото на сезона, та предвиждате резултати с по 2 или 3 на 0?
Първия кръг Ливърпул се издъниха с това 1-1, а втория кръг ако Арсенал не си бяха вкарали сами гол мача отиваше на 0-0. Свалете очилата и вижте реалността, отбора не е сработен, а напред определено нещо куца.

Ходи си пии хапчетата,че да светнеш че Пул са класа над Болтън
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2011 22:09

Очаквам трудна победа,трябва много да внимаваме особено в защита ,тъй като Болтън от изиграните три мача до момента имат 8 отбелязани гола.Горе долу състава според мен е ясен ,освен ако Кени пак не ни изненада с някоя изненадка от неговите .Като домакини предполагам ,че ще излезем с двама нападатели Суарес и Керъл ,в защита очаквам да започнем с Кели отдясно ,Карагър и Агер в средата и Енрике отляво.Пред тях Лукас и Адам , отляво на фланга Даунинг отдясно Каут ,вратаря е ясен .Нямаме право на поредна грешка у дома срещу подобен противник, ако имаме серозни амбиции.Прогноза 2-0
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 авг 2011 22:39

suareshampion написа:Очаквам трудна победа,трябва много да внимаваме особено в защита ,тъй като Болтън от изиграните три мача до момента имат 8 отбелязани гола.Горе долу състава според мен е ясен ,освен ако Кени пак не ни изненада с някоя изненадка от неговите .Като домакини предполагам ,че ще излезем с двама нападатели Суарес и Керъл ,в защита очаквам да започнем с Кели отдясно ,Карагър и Агер в средата и Енрике отляво.Пред тях Лукас и Адам , отляво на фланга Даунинг отдясно Каут ,вратаря е ясен .Нямаме право на поредна грешка у дома срещу подобен противник, ако имаме серозни амбиции.Прогноза 2-0

Не те знам колко си гледал статистики, но Болтън са вкарали 6 гола и са допуснали 3 и все пак в класирането до момента са зад нас. Дадох своята прогноза, очаквам пълно себераздаване на всеки от играчите и излизаме на Анфийлд с единствена цел - победа.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2011 22:42

liverpool96 написа:
suareshampion написа:Очаквам трудна победа,трябва много да внимаваме особено в защита ,тъй като Болтън от изиграните три мача до момента имат 8 отбелязани гола.Горе долу състава според мен е ясен ,освен ако Кени пак не ни изненада с някоя изненадка от неговите .Като домакини предполагам ,че ще излезем с двама нападатели Суарес и Керъл ,в защита очаквам да започнем с Кели отдясно ,Карагър и Агер в средата и Енрике отляво.Пред тях Лукас и Адам , отляво на фланга Даунинг отдясно Каут ,вратаря е ясен .Нямаме право на поредна грешка у дома срещу подобен противник, ако имаме серозни амбиции.Прогноза 2-0

Не те знам колко си гледал статистики, но Болтън са вкарали 6 гола и са допуснали 3 и все пак в класирането до момента са зад нас. Дадох своята прогноза, очаквам пълно себераздаване на всеки от играчите и излизаме на Анфийлд с единствена цел - победа.

казах от изиграните три мача до момента ..за трите мача имат 8 гола ..погледай малко ти статистика :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 авг 2011 22:46

suareshampion написа:
liverpool96 написа:

казах от изиграните три мача до момента ..за трите мача имат 8 гола ..погледай малко ти статистика :)

Чакай сега, на тебе кой ти гледа Карлинг Къп? Два гола срещу аматьори ако се броят, не знам просто. :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2011 23:04

момче мисълта ми беше ,че явно в момента са резултатни и опасни в нападение и трябва да сме много концентрирани в дефанзивен план..излишни работи ми пишеш :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 25 авг 2011 23:08

suareshampion написа:момче мисълта ми беше ,че явно в момента са резултатни и опасни в нападение и трябва да сме много концентрирани в дефанзивен план..излишни работи ми пишеш :)

Аз пиша излишни работи? Аз пиша безсмислените два гола срещу съперник, който никой не е чувал, като част от головете им? Хм, аз не искам да се дразня с никого, но това си е по-скоро смехотворно. Карлинг Къп и ВЛ са доста различни, предвид това, че в Карлинг-а се пускат предимно млади играчи, които да се обиграват. Докато Премиършип-а всички скачат с най-добрите си играчи. Прав си, резултатни са поне засега, но да броиш тези голове си е просто безсмислено. ;)

Предлагам да приключим спора и без това не виждам смисъл от него. Спамим излишно. Мачът още не е почнал и има два дена докато започне, а ние гледайте колко изписахме по тая тема.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 26 авг 2011 02:13

Ей неможа да го купи Гари Кейхил някой до днес, че да ни е по-лесно бележенето ;)
И все пак едно 3:1 с гол на Марто (в най-добрите му години, без да съм пристрастен, едва ли щеше да има по-добро ляво крило в Англия, особено пък в Ливърпул...Гигс не го броя за крило)

Върни се в “Ливърпул”