joring написа:RedMagic написа:joring написа:Ливърпул може да са в добра форма, но Болтън по нищо не им отстъпва, имат сработен състав и практикуват изключително нападателен футбол, ще победи този отбор който си вкара положенията.
Да не ми се сърдят ливърпулци, но Болтън са по-ефективни, прогноза 1 - 3
К'во искаш да ми кажеш под "по-ефективни" ? Да не би Ийгълс да е по-добър от Даунинг, или пък Класнич от Суарес. Или може би Керъл е по-слаб от Дейвис ? Болтън има само двама футболисти, които могат поне малко да се равняват като класа на нашите играчи - Кейхил и Петров. Другите са си обикновена средна класа, така че за мен изказването ти е пълна глупост. Иначе как виждаш нещата, Ман Сити да бие Болтън като гост с 3-2, а ние да паднем с 1-3 от тях насред Анфийлд, малко смешно изглежда, а ?
Колко гола са вкарали Пуул от началото на сезона, та предвиждате резултати с по 2 или 3 на 0?
Първия кръг Ливърпул се издъниха с това 1-1, а втория кръг ако Арсенал не си бяха вкарали сами гол мача отиваше на 0-0. Свалете очилата и вижте реалността, отбора не е сработен, а напред определено нещо куца.

да ти напомня че пърия кръг беше много голямо напрежение за всички и освен това ударихме греда,пропуснахме дузпа,спестиха червен картон на съндерланд, те вкараха от първата си по опасна ситуация, а срещу Арсенал през целия мач ги надиграхме тактически и дори да бяха с 11 човека пяк щяхме да ги бием да не говорим и че Кели нацепи греда.Нали ти казвам като си толкова сигурен в успеха пусни го мача 2-ка с 10 лв ще земеш 80 нали си толкова сигурен.Освен това ти изобщо направи ли си труда да прочетеш статистиката последно сме губили точки на Анфийлд през 2002 г. тва да ти подсказва нещо ?