ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам
кога свършва трансферния прозорец
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
TEDIMAR99 написа:кога свършва трансферния прозорец
До края на този месец.

- TEDIMAR99
- Контакти:
styopa написа:TEDIMAR99 написа:кога свършва трансферния прозорец
До края на този месец.
много малко бре
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- TEDIMAR99
- Контакти:
дано да привлечем някой футболист
Време има, но както каза Краля трудно се правят сделки през януари. Наистина най-важното е ако ще се купува някой то той да вдигне класата на отбора, а не да се купува просто заради трансфера...
TEDIMAR99 написа:styopa написа:TEDIMAR99 написа:кога свършва трансферния прозорец
До края на този месец.
много малко бре
Малко остана....иначе не е толкова малко...31 дена....просто до сега всичко беше игра на нерви....лошо ще е ако и до края на месеца остане така

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
liv_fc написа:Време има, но както каза Краля трудно се правят сделки през януари.
Реално какво направихме до сега?Оферта за Суарез която почти няма шанс да бъде приета и оферта за Адам също доста ниска.По принцип според мен за сега не е до януарския прозорец ,другите клубове искали много пари или някакви други оправдания.Фактите са че до сега абсолютно нищо не направихме.
-
- Контакти:
styopa написа:liv_fc написа:Време има, но както каза Краля трудно се правят сделки през януари.
Реално какво направихме до сега?Оферта за Суарез която почти няма шанс да бъде приета и оферта за Адам също доста ниска.По принцип според мен за сега не е до януарския прозорец ,другите клубове искали много пари или някакви други оправдания.Фактите са че до сега абсолютно нищо не направихме.
Еми нищо не направихме. Още когато беше назначен очилаткото на мен ми стана ясно, че нищо няма да свърши. Но и собствениците не искат да си увеличат офертите за Адам и Суарес, но това не ме изненадва. Американска му работа. Но ако и през лятото не направим стойностни трансфери, то тогава вече напълно отписвам собствениците и очилаткото трябва да затвори вратата от външната страна!!!
styopa факт е, че Далглиш казва, че пари има но сделки през януари се правят трудно, а аз съм склонен да му вярвам. Всичко останало са само медиини спекулации и няма как да бъдем 100% сигурно, че само това е направено. Краля каза, че ще се придържа към политиката от преди, а именно да се говори за нещо само когато се случи.
Ами някак не ми се вярва да сме правили официални оферти,а никой да не е разбрал за това.Добре да предположим че е имало нещо.Ок сделки през януари не се правят лесно,но когато не е взет нито един нов футболист(а имаме доста голяма нужда от освежаване) според мен означава че не сме се постарали достатъчно.