Ливърпул - Купа на лигата | Сезон 2025/26г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Ливърпул - Купа на лигата | Сезон 2025/26г.

Мнениеот an4o_321 » 28 окт 2025 00:06

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 окт 2025 20:30

an4o_321 написа:

Това за Байчетич може и да е вярно, но първото не е - тоя акаунт е трол/спуферски и пуска фалшиви новини да събира лайкове и коментари и някой друг паунд от чичо Елон.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 29 окт 2025 22:29

Станахме абонати на Кристъл Палас! :)

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 29 окт 2025 22:40

Когато и да с уволни плешивия олифогрен все ще е късно. Щетите са наобратими. Превърна ни в средняци.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 окт 2025 17:27

Bonbonko написа:Когато и да с уволни плешивия олифогрен все ще е късно. Щетите са наобратими. Превърна ни в средняци.

Ако приберем Клоп с тоя състав ще е доста скандално :lol: Но нашите сега ще вземат още един послушко и поне 4-5 години няма да има пари за трансфери защото един ни овътри достатъчно. Гледах мача, беше срамно

Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 30 окт 2025 20:32

И аз си мислех, че с този състав ще е скандален Клоп, но едва ли ще го викат пак... а така ми се иска. Просто ше трябва да намери стабилен ЦЗ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 окт 2025 21:07

Палас вече ни е гранд,който ни бие където и когато ни хване.Не само това,ами ни се подигра с трансфера на Гехи. :oops:
Слот хвърли децата на лъвовете,само за да си осигури оправдание за поредната загуба,която щеше да бъде факт и с титулярния състав.
За мен следващите ни три мача са критични-всичко различно от 2-1-0 ще значи,че пропадането продължава.
Ако вляза в ролята на римски император,в момента палеца за Слот сочи леко надолу и все още се колебае.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 30 окт 2025 22:07

Разпадът е пълен и не може само трагедията с Жота да е причината за това.
Палас в последно време ни се подиграват исторически..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 окт 2025 05:44

С този състав загубата беше очаквана, но въпреки това можеше едно по-добро представяне. За цял мач 1 удар във вратата и нито едно положение. И вече започва да се вижда най-опасното нещо- тръгването на феновете преди края на мача, разочаровани от играта. Ако отбора беше показал някаква борба, някакви шансове за нещо и беше паднал, никой нямаше да си тръгне предварително. Това е най-страшното за Ливърпул, така ни завари Клоп с обезверени фенове от Брендън Роджърс и видя мнг бързо, че без феновете нищо няма да стане. За съжаление 8г труд са на път да идат в канавката само за един месец. Другото, което е мнг притеснително за мен са интервютата на Слот след мачовете. Поредните чудовищни глупости от безсилие - имали сме повече положения до 30 мин ????, къс му бил състава, много контузени...Че той, ако бачкаше в условията на Клоп трябваше да се самоубие или пък щяхме да сме 15ти. Мача с Вила е с огромно значение, не си ли вдигне самочувствието този отбор, не се ли намери повод да се зарадват феновете...ще стане страшно. Аз още имам някаква надеждичка, нито съм отписал сезона, нито треньора, но всичко минава през победа над Вила. Този мач е с по-голямо психологическо значение от финал за ШЛ в моментното ни състояние.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 31 окт 2025 16:58

Да, пропадането е много тежко и обезсърчаващо. Само преди два-три месеца бяхме със самочувствието на Шампиони, с големи очаквания след изхарчените 500 мл. за нови попълнения, с оптимизъм и малко надменно гледахме на започващия сезон.
Сега , само три месеца по-късно, се сгромолясахме тежко и шумно, за радост на феновете на другите отбори.
Тук в пункта за залагания, феновете на Юнайтед ме съсипват от гаргара.
Факторите, които доведоха до този /за сега/ провал, моето мнение е че са доста. Тръгването на ТАА и Лучо Диас, малко неочаквано но се оказа доста лошо и се отрази силно на отбора. Най-много на Салах , защото тримата с които играеше отпред / Диас, Нунес и Жота , вече ги няма. Плюс ТАА, които беше зад гърба му , с дълги години съвместна работа и голям принос за личните успехи на самият Мо Салах. Аз лично мислех че ще заменим ТАА успешно, но се оказа че съм грешал, той много липсва на отбора.
Нелепата смърт на Диого Жота също се отразява психологически на тези играчи, убеден съм. Такива трагедии винаги се отразяват негативно.
Трансферният прозорец и огромните изхарчени суми / но за малко на брой футболисти/ също се оказа нож с две остриета. Аз лично предвиждах идващите от Бундеслигата да имат проблем с присособяването си. Исак и Екитике - голямата грешка да изхарчиш 250 млн за двама еднотипни играчи. Екитике ни беше достатъчен, влезе добре, доста по-добре от Нунес, щеше да се развие отлично. Исак просто беше излишен, в този контекст, а и след тежеста на тази трансферна сума е възможно да се окаже най-големият трансферен провал. Керкез , засега също не оправдава очакванията, и трудно се сработва с отбора. Имахме нужда от ЦЗ, но там нещата се подцениха, много се подцениха.
Старите играчи, също изглеждат някак психически смазани, от новите промени, от объркания стил на игра и ротациите на непривчни позиции. Гравенберх издиша, Макалистър е неузнаваем, за Салах няма какво да се коментира. Ван Дайк , за съжаление също е към края на най-силните си години.
Очевидно е , че управлението на отбора продължава да е сбъркано. Лута се от крайност в крайност - от почти никакви харчове, до изсипани огромни суми, за еднотипни играчи. Може след година новите да се адаптират и да заблестят, но към момента това изглежда по-скоро трудно постижимо. А и ако се случи, треньорът да бъде сменен преди края на сезона, дали заместникът му ще харесва същите играчи или ще иска различни?
Арне Слот? За повечето тук, той дойде като аутсайдер, не го харесвахте от самото начало, може би заради визията му на холандски месар. Той успя да направи чудо и дали по инерция, дали защото промени тактиката, с по-умерена такава и щадяща играчите, направи ни Шампиони в дебютния си сезон. Казвате по инерция? Да, това беше ъпгрейднатия отбор на Клоп с неговите играчи, но с тях той не стана шампион предния сезон, а Слот, с променена тактика и план "Б" го направи. В края на сезон обаче се усещаше, че другите вече са разкрили идеите му и се противопоставят по-успешно и имахме доста слаби игри, но все пак силния старт и слабите конкуренти, ни направиха шампиони.
Как ще се развият нещата, можем само да гадаем. Наистина в момента треньорът изглежда объркан и сякаш не знае къде се намира, и макар да имаше план "Б", сега сякаш няма план "А". Ако продължава така, може би няма да празнува Коледа на Албиона.
Следващите три мача вероятно ще са ключови за това как ще се развият нещата.
Ливърпул е страдал, но се е и вдигал високо, особено в трудни моменти. Ливърпул не е просто клуб, а футболна магия.
YNWA

Върни се в “Ливърпул”