ВЛ: Ливърпул - Евертън 02.04.2025 г. 22:00 FT: 1:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Евертън 02.04.2025 г. 22:00

Мнениеот Ent » 03 апр 2025 00:15

Red_Neck написа:
Ent написа: Къртис що го пропусна? Нямаше грешно отиграване.

За мен Къртис беше вторият най-добър на терена след Лучо.
Конате, Собо и Робо също ми харесаха.
Лека бележка към Слот - Лучо не беше за смяна, друг беше и можеше спокойно да го извади още на почивката.

Ама той върна ли се от КАН? Не съм разбрал :)

Ponko

Re: ВЛ: Ливърпул - Евертън 02.04.2025 г. 22:00 FT: 1:0

Мнениеот Ponko » 03 апр 2025 00:17

Red_Neck написа:Понкич, стига глупости.
Играта беше спряна заради подлагането срещу Собо.
Именно заради това Нунес получи ЖК.
Сигналът на съдията се чу даже по телевизията.

Признавам си, че не чух сигнала. И все пак си в дузпа. :mrgreen: Уж свири предишен фаул пък вдига картон за последвала "симулация" ... Със същия успех може свири и дузпата. Пикфорд си е ренде.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 03 апр 2025 00:19

Ponko написа:
Red_Neck написа:Понкич, стига глупости.
Играта беше спряна заради подлагането срещу Собо.
Именно заради това Нунес получи ЖК.
Сигналът на съдията се чу даже по телевизията.

Признавам си, че не чух сигнала. И все пак си в дузпа. :mrgreen: Уж свири предишен фаул пък вдига картон за последвала "симулация" ... Със същия успех може свири и дузпата. Пикфорд си е ренде.

Пак нищо не си разбрал Картонът бе за бавене на играта, а не за симулация.

Ponko

Мнениеот Ponko » 03 апр 2025 00:24

Все тая. Беше забавно как нашите бутаха Нунез да се търкаля в очертанията, а карамелите искаха да го изкарат навън. Този път не им върза д голямото продължение. Пикфорд игра грубо и заслужаваше картон и дузпа , които аз бих му вдигнал без никакви скрупули.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 03 апр 2025 11:09

Честита победа! Голям мач, изигран по шампионски! Арне Слот не е спринтьор, а е маратонец!
Лучо Диаз, Джоунс и средната линия с много силно представяне. Второто полувреме - много силно за цялата ни защита. След гола не им дадохме този път да си помислят дори за нещо.
Тарковски не беше за ЧК, а за прокурор! Това беше абсолютно умишлено вдигане на краката с цел - чупене на крак. Макалистър извади луд късмет, че се размина с тежка контузия. За 10 подобни нарушения /дори и по-леки/ съдиите са давали ЧК, само днес - пет съдии и трима на ВАР-а и всички виждат лек балет! Престъпници, които ФА, или по-добре английската прокуратура, трябва да разследва! Подобно нещо се опита да направи и Пикфорд срещу Нунез, а дори не получи ЖК. Тия двамата касапи трябва да им забранят доживот да играят футбол.
Трябват ни още четири победи в следващите четири мача, после отиваме за хикс в Лондон и Арсенал ще ни правят шпалир на Анфийлд! Но мисля, че за да е по-драматично изживяването, трябва да станем шампиони точно в мача срещу тях!
We~re going to Win The League!
YNWA!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 апр 2025 00:43

Ent написа:
sinqkrepost1914 написа:Aйде честита победа, разлях си бирата при гола ама си заслужаваше :lol: :lol: :lol:
Да отлича Робо, Диаз, Конате и Диого ! Шампионска победа срещу шимпанзетата от Невертън. Гнусно, невзрачно отборче, живеещо за провалите на великия си съсед ! Да го духат !
WE ARE GONNA WIN THE LEAGUE !!!

Къртис що го пропусна? Нямаше грешно отиграване.

Щото знам, че ти няма да го пропуснеш :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 04 апр 2025 10:53

sinqkrepost1914 написа:
Ent написа:
sinqkrepost1914 написа:Aйде честита победа, разлях си бирата при гола ама си заслужаваше :lol: :lol: :lol:
Да отлича Робо, Диаз, Конате и Диого ! Шампионска победа срещу шимпанзетата от Невертън. Гнусно, невзрачно отборче, живеещо за провалите на великия си съсед ! Да го духат !
WE ARE GONNA WIN THE LEAGUE !!!

Къртис що го пропусна? Нямаше грешно отиграване.

Щото знам, че ти няма да го пропуснеш :lol:

Цял свят го хвали, ама не и ти. Хейтърите едно си знаят и това е. В тази връзка, къде е Джонката, да не си посегна с оглед на приближаващата титла?

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 апр 2025 17:12

Ментак,кво ми го хвалиш тоя къртис като бек? Че те ония имаха ли ляво крило? Пусни го срещу истинско ляво крило и ще му лъсне задника,което е нормално,щото си е чист халф. Титлата е ясна,още миналия месец. А дупата на плеши ще лъсне следващия сезон,когато му избягат класните играчи и ще се наложи сам да си сглобява нов отбор. Ще бъде мъка,нали ментаче:))))
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 04 апр 2025 18:19

john barnes написа:Ментак,кво ми го хвалиш тоя къртис като бек? Че те ония имаха ли ляво крило? Пусни го срещу истинско ляво крило и ще му лъсне задника,което е нормално,щото си е чист халф. Титлата е ясна,още миналия месец. А дупата на плеши ще лъсне следващия сезон,когато му избягат класните играчи и ще се наложи сам да си сглобява нов отбор. Ще бъде мъка,нали ментаче:))))

Ти гледай само да оцелееш, че с тая жлъч трудно ще избуташ до май догодина. Интересно тогава каква ще ти е тезата при втората поредна титла? За днешните ти тъпотии бях писал още септември, така че никой не изненадваш. Дерзай, имаш една година, да си съчиниш поредния бисер! Всъщност, мога да пробвам отсега. Ще изсереш нещо от типа - Добре, че плащачите му взеха Исак и Керкез, а ВВД и Салах не си тръгнаха, че иначе за нищо не става Плеши.

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 апр 2025 21:02

Втора поредна титла? Още отсега мога да се обзаложа,че няма да стане. Имаш ли топки?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”