Заслужил си го е както никой друг!
Кинг Мо президент, днес ходих да гласувам и ако беше в листа, щях за него да гласувам!
ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30 FT: 0:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30
zdravkos написа:Така е, тогава бях прекалил с пиячката....и сега натам отиват нещата :)Ponko написа:Браво на Салах със страхотен пас към ... себе си. и 0:2 Добре, че Собослай се махна, че беше в засада. Добре върви мача. Доволно.
Здравко само да ти напомня, че след мача с Вила беше развял бялото знаме и беше много сдухан... без лоши чувства ;)
Недей, искам те в час след мача, и аз съм от почти обет.
Надминаваме плана, играем леко без напрежение. Салах е бижу, едно полувреме остана! Наздраве.

Това не е засада... задържат зорлан Сити в мача...
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Ponko написа:Това не е засада... задържат зорлан Сити в мача...
засада беше още в реално време се видя..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Ебем ти тънката засада ... не се е обръснал сигурно.
Добра тренировка се получи. В двустранна срещу юношите щеше да е по-напрегнато. Отървахме се без контузии. Всичко е перфектно. Останах ли още съмняващи се, кой е най-добрият отбор с най-добрият треньор?
Перфектни!
Честита победа!
С риск да се повторя, мастърклас на Слот и момчетата.
Честита победа!
С риск да се повторя, мастърклас на Слот и момчетата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Напълно надигран и неорентиран Сити! Поздрави на смучката и пуьолката. Че и чиста мрежа... всеки от нас може да е доволен. ЧИститУ!
Смачкване на шампиона, категорично и безапелационно! Показахме игра, различна от последните няколко - страх ме е да го кажа, но това си беше шампионска победа отвсякъде... Наздраве, брат!plmar написа:zdravkos написа:Така е, тогава бях прекалил с пиячката....и сега натам отиват нещата :)Ponko написа:Браво на Салах със страхотен пас към ... себе си. и 0:2 Добре, че Собослай се махна, че беше в засада. Добре върви мача. Доволно.
Здравко само да ти напомня, че след мача с Вила беше развял бялото знаме и беше много сдухан... без лоши чувства ;)
Недей, искам те в час след мача, и аз съм от почти обет.
Надминаваме плана, играем леко без напрежение. Салах е бижу, едно полувреме остана! Наздраве.
YNWA

Re: ВЛ: Манчестър Сити - Ливърпул 23.02.2025 г. 18:30 FT: 0:2
Ponko написа:Напълно надигран и неорентиран Сити! Поздрави на смучката и пуьолката. Че и чиста мрежа... всеки от нас може да е доволен. ЧИститУ!
Да! А къде е случката?
Да не съм чул гък срещу Слот! Без трансфери да станеш шампион в дебютния си сезон. Че може и да надгради. Отваряите шишенцата, наздраве!
Последна промяна от plmar на 23 фев 2025 20:36, променено общо 1 път.