ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30
Не лош мач второто полувреме, но пропуските пред гола ни изядоха главата. Накрая свършихме силите и равния е реален резултат.
Re: ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2
Zdravche, къде изчезна бе момко? Доволно, с тоя ресурс бива. Да забравяме Трент, а и да не му се сърдим, даде много.

Нормално, спокойно.... следват още два тежки мача, в който ще вземем една, максимално две точки и продължаваме!
Ментално се сринаха наште момчета! :( не е като да е за първи път...
YNWA
Ментално се сринаха наште момчета! :( не е като да е за първи път...
YNWA

-
john barnes
Къде са ония,дето защитаваха яловия?! А къде е оня,дето декември месец стана шампион на ВЛ? Няма ги,покриха се като н.срани. Третия пък да земе на клекне и да напрай една тръба на Салах,че ако не беше той пак днес,отивахме на загуба!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Къде са ония,дето защитаваха яловия?! А къде е оня,дето декември месец стана шампион на ВЛ? Няма ги,покриха се като н.срани. Третия пък да земе на клекне и да напрай една тръба на Салах,че ако не беше той пак днес,отивахме на загуба!
Ще е адска гавра за Салах като играч след такъв сезон ако не стане шампион, вече е 25/15
И защо цитираш колегата, след директен пост?
Дарвин ли е виновен за равенството? Я пак че, нещо не се получава!
Дарвин ли е виновен за равенството? Я пак че, нещо не се получава!

Какво си се стреснал от Сити толкова не знам. Този сезон са много далеч от страшилището което бяха. Тази вечер са яли пердах от Мбапе. Слот да мисли как да стяга защитата.
Тук съм бре бро, ще ми си вие да изскачате преди или по време на мача, а не след него ;).. и да помпате мускули ;)plmar написа:Zdravche, къде изчезна бе момко? Доволно, с тоя ресурс бива. Да забравяме Трент, а и да не му се сърдим, даде много.
От нашата игра се стявскам, не от измамниците...Ponko написа:Какво си се стреснал от Сити толкова не знам. Този сезон са много далеч от страшилището което бяха. Тази вечер са яли пердах от Мбапе. Слот да мисли как да стяга защитата.
Последна промяна от zdravkos на 19 фев 2025 23:58, променено общо 1 път.

- sinqkrepost1914
- Контакти:
Къде е Енти да ни обясни за яловия му любимец ? Последните две гостувания 4 изпуснати точки от водеща позиция.. Защитата швейцарско сирене, чистите мрежи са оазис в пустиня, всеки мач или почваме с 1 гол пасив или изпускаме 1 гол преднина..
Дано всички рекорди на Салах не отидат по дяволите заради такива кавали кат Нуньо..
Дано всички рекорди на Салах не отидат по дяволите заради такива кавали кат Нуньо..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
zdravkos написа:Тук съм бре бро, ще ми си вие да изскачате преди или по време на мача, а не след него ;).. и да помпате мускули ;)plmar написа:Zdravche, къде изчезна бе момко? Доволно, с тоя ресурс бива. Да забравяме Трент, а и да не му се сърдим, даде много.
quote="Ponko"]Какво си се стреснал от Сити толкова не знам. Този сезон са много далеч от страшилището което бяха. Тази вечер са яли пердах от Мбапе. Слот да мисли как да стяга защитата.
Я да ми го преведеш тва. Тук съм преди, по време и след мача!?!? Кви мускули те гонят....написах ти- няма отбор който да ни бие ЯКО! Да не си пиян бе бро.