Мнениеот lyubomir_v » 16 фев 2025 20:15
Днес във форума е сериозен спек, щом чак Liverpool_EC , който е абсолютен оптимист, днес е възмутен от второто полувреме и е гризал нокти :)
И аз гризах нокти, и на телефона играх, и с половин око гледах, сериозно опълчение беше, и кво от това, нали взехме трите точки? Това е то съдбата, това което ни отне срещу Невертън, днес ни го върна с лихвите! Измъчена победа, но трите точки са си три точки! Вие май забравихте оная титла на Ман Сити дето спечелиха десет мача с един гол разлика? И оня невъзможен гола на Компани? А на Юнайтед титлите, айде да не ставаме по-големи католици от папата. А да не мислите че когато през 70-те и 80-те Ливърпул е марширувал в Антлия и през Европа, не е имало мачове, в които не е пазел резултата? Титлите се печелят и с такива мачове! Даже аз повече се кефя на такива победи, когато можеш да поведеш, и после 80 минути да успееш да задържищ този резултат!
Освен това Уулвс са много грамотен отбор и играят хубав футбол. Могат да надиграят всеки отбор и само наивноста ими в защита им коства да не са на по-предни позиции, реално изобщо не заслужават да се толкова назад в класирането.
Факт е, че някои играчи изглеждат уморени, а е рано за този лукс. Факт е, че колкото повече наближава финалът на първенството и ние водим в класирането, расте и психическото напрежение върху играчите и краката им ще стават все по-тежки. Няма да има вече разгромни победи с лекота, всеки мач ще е финал и ще трябва да се борят във всяка минута със зъби и нокти за всяка точка оттук до края. Дано да успеят. Аз вярвам че могат. Ще трябва дори да надскочат себе си и най-вече да си повярват.
Пийте по едно питие и се наслаждавайте на времето до следващия мач. Ако от следващите три мача вземем шест и дори пет точки, ще бъде прекрасно. Ако пък са по-малко, тогава ще му мислим.
YNWA
Последна промяна от
lyubomir_v на 16 фев 2025 20:19, променено общо 1 път.