ФА къп: Шросбъри Таун - Ливърпул 26.01.2020 /19:00/ 2:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: ФА къп: Шросбъри Таун - Ливърпул 26.01.2020 /19:00/
Сега наново тоя мач със титулярите ще ги кара да игрят срещу тия клоуни и то напразно .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Сега наново тоя мач със титулярите ще ги кара да игрят срещу тия клоуни и то напразно .
А защо с титулярите?
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Gil-galad написа:Ние, че не правим невероятен мач е така, ама аз по-слаби съдии отдавна не бях виждал в Англия, а това си е постижение само по себе си...
Изобщо да се споменават съдиите в мач срещу Шроусбъри си е смешно отвсякъде. Няма оправдание, че не можахме да бием треторазрядно отборче от лига 1. Много слаб мач на всички, които играха. Няма смисъл от персонални оценки.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Само аз ли виждам позитивното в случая ? Преиграване = нов мач за младите момчета да се докажат
Не знам кога ще е преиграването, но ако е скоро ще е и добър повод да влезнат Минамино + връщащите се от контузии футболисти. Реагирате все едно следващия мач ще сме с титулярния състав 
Ловрен беше докаран от твоя човек Брендини, не от Клоп
Отделно, че е четвърти избор за защитата в момента и разцъква по купи и когато другите са контузени 
JorkoByrborko69 написа:Хихихихи, Ловрен е поредното недоразумение на Клоп !!! Сам покри засадата нали е големия играч, а после през краката му я прекараха тия 5-разрядните играчи, за да вкарат гол
... та кой викаше , че е му е най-големия фен тука
. Тоя хрватски ромлянин, заедно с Стреса да хващат гората, че ме е срам заради тия двамата да се нарека фен на мърситата !!!
Ловрен беше докаран от твоя човек Брендини, не от Клоп
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Голям смях ама на наш гръб. Нищо де, на 04.02. на поправителен та да си вземат изпита от втория път. Вероятно с една-две корекции.
И кво стана.....още един мач за децата пред пълните трибуни на Анфийлд! Не виждам нищо лошо, даже обратното!
Ааааа, не се ядосвайте и Наздраве!
Ааааа, не се ядосвайте и Наздраве!

- slash1912
- Контакти:
Написахме им история на тия момчета.Какво нахлуване,каква радост.
Много тежко го приемате този хикс.Да,играхме зле и направихме много грешки,но не сме отпаднали.
Много тежко го приемате този хикс.Да,играхме зле и направихме много грешки,но не сме отпаднали.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Да е жив и здрав Нико Уилямс с тази асистенция за втория ни гол
Матип и Ловрен направо се надпреварваха, кой е по-зле...баси ташака... Лапетата са ясни, че няма как да избухнат ей тъй на 18.
Айде сега на поправителен, Клоп трябва да пусне абсолютно същия състав за да им е за урок и така, докато ги отстранят...
Най-положителното е, че се видя още веднъж колко зле са...Евертън
Съдиите не са за оправдание, но нека отбележим още един път какво представляваха предните 30г без ВАР
Иначе браво на Шросбъри, заслужаваха даже да бият, с повечето положения и този ювелирен автогол. Само да си оправят терена, че отдавна не бях гледал мач където топката подскача не като на ливада, ами като на нива!
Матип и Ловрен направо се надпреварваха, кой е по-зле...баси ташака... Лапетата са ясни, че няма как да избухнат ей тъй на 18.
Айде сега на поправителен, Клоп трябва да пусне абсолютно същия състав за да им е за урок и така, докато ги отстранят...
Най-положителното е, че се видя още веднъж колко зле са...Евертън
Съдиите не са за оправдание, но нека отбележим още един път какво представляваха предните 30г без ВАР
Иначе браво на Шросбъри, заслужаваха даже да бият, с повечето положения и този ювелирен автогол. Само да си оправят терена, че отдавна не бях гледал мач където топката подскача не като на ливада, ами като на нива!
- SgtLiberty
- Контакти:
Liverpool_EC написа:Да е жив и здрав Нико Уилямс с тази асистенция за втория ни гол![]()
![]()
![]()
Най-положителното е, че се видя още веднъж колко зле са...Евертън![]()
![]()
![]()
Съдиите не са за оправдание, но нека отбележим още един път какво представляваха предните 30г без ВАР![]()
За мен големия позитив от срещата беше Нико това момче има бъдеще при нас.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Neo M написа:Голям смях ама на наш гръб. Нищо де, на 04.02. на поправителен та да си вземат изпита от втория път. Вероятно с една-две корекции.
Кофтито е, че на 1.2 след мача със Саутхямптън отбора трябваше да излезе една седмица във ваканция през двуседмичната пауза. Няма да се ходи на лагер тази година, а сега май във ваканция ще излязат 7,8 души. Дано и Милнър се е върнал дотогава, че да има малко повече опции на скамейката.