ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |17:00| 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Уест Хам - Ливърпул 04.02.2019 |22:00|
Трябват ни трите точки, излизаме и си ги взимаме, ако трябва и с най-грозната игра на света! Единствена забележка-стъклената даскалица! Частично съм леден с нея.

Onq написа:gogovcite написа:9lives написа:Вайналдум и Хендо също пропускат мачаДано този мач видим повече от Кейта и Лалана
Update:ordan Henderson and Dejan Lovren are ruled out due to slight muscle issues, and Georginio Wijnaldum is absent because of a sore knee.
[center]West Ham[/center]
Вайналдум при гостувания е гипс. Нито той, нито Хендо ще липсват. Кой е Джоунс?
Това изобщо не е вярно, за Джини имам предвид. Това, че дълго време нямаше гол при гостувания не е определящо. Поредното наложено журналистическо клише. Ако не беше добър при гостуванията изобщо нямаше да стигнем финал за ШЛ. При реваншите на Сити и Рома играта му беше решаваща. Къртис Джоунс е офанзивен халф от школата и според Стиви Джи, а и според мен има бляскаво бъдеще. Игра във всички летни контроли и Клоп не спира да го хвали. Странно, че не си го чувал. Част е от мъжкия отбор още от миналата година.
Нямам предвид головете, а играта му като цяло. При реванша с Рома не направихме най-добрия си мач;). Липсва ми лидерството при него, често се "крие" по терена и то точно в гостуванията. Имам чувството, че го е страх затова казах, че е гипс.
Не зе сетих за първото име на Джоунс и затова се зачудих.
Hala Madrid
Успех на Ливърпул! Знам ,че вчера сте стискали палци за нашите примадони срещу Сити. Е не можахме да помогнем,но стискам палци да се преборите за титлата. Отбори,като Сити и ПСЖ са тумори за съвременния футбол.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Лалана според мен изуми и себе си тука с това отиграване...
Евалата...но и засада си имаше...

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Съдията също беше очарован от Лалана, затова не я вдигна, аз също не бих я вдигнал. 

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Gil-galad написа:Лалана според мен изуми и себе си тука с това отиграване...![]()
![]()
Два метра

LOREM IPSUM
Добре,че Боби Борисов е от Арсенал,защото ако беше от Ливърпул сигурно щеше да колабира от напрежение,докато коментира. 

Arsenal- a new era begins ! Again!...
Хубав гол на Мане, но си имаше засада на Милнър... и на лисиците поведнохме, но не бихме. Ако искаме трите точки са нужни още голове.
hydetoshi написа:Добре,че Боби Борисов е от Арсенал,защото ако беше от Ливърпул сигурно щеше да колабира от напрежение,докато коментира.
Прекалява с превъзнасянето през повечето време, това не ми харесва в него, Петър Виденов е най- добрия от коментаторите им според мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Изиграха ни тука...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.