Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45|

Мнениеот PSvilenov » 30 дек 2015 22:53

Тия двамата са не знам и аз . Лалана ги реди асистенциите една след друга , тоя ни е голмайстор на отбора а са изолирани от играта като цяло всеки мач . Това и случай на индивидуална класа не бих го нарекъл . Не знам какво е :mrgreen:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 30 дек 2015 22:59

PSvilenov написа:Тия двамата са не знам и аз . Лалана ги реди асистенциите една след друга , тоя ни е голмайстор на отбора а са изолирани от играта като цяло всеки мач . Това и случай на индивидуална класа не бих го нарекъл . Не знам какво е :mrgreen:

Ние знаем, че ти пак не си доволен. Не е нужно да се пънеш. Сега гледай мача до края с надеждата Бентеке да направи някой пропуск, за да заспиш спокоен :mrgreen:.
Hala Madrid

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 дек 2015 23:08

gogovcite написа:
PSvilenov написа:Тия двамата са не знам и аз . Лалана ги реди асистенциите една след друга , тоя ни е голмайстор на отбора а са изолирани от играта като цяло всеки мач . Това и случай на индивидуална класа не бих го нарекъл . Не знам какво е :mrgreen:

Ние знаем, че ти пак не си доволен. Не е нужно да се пънеш. Сега гледай мача до края с надеждата Бентеке да направи някой пропуск, за да заспиш спокоен :mrgreen:.

Сбъркал си ме с оня ненормалния. Аз не се моля да съм прав и като си нароча някой наблюдавам развитието му. С радост искам Бентеке "да ми затвори устата " и да му кажа евала , сериозна конкуренция ще си на Лукаку в белгийския .

На нас пък ни е ясно, че си го харесал Бентеке , няма нужда да ми цитираш всеки пост и да го защитаваш защото е вкарал гол . Разбери , вкарването на гол не е мерило дали си играл добре футбол

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 дек 2015 23:09

Коутиньо е в ужасна форма...

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 30 дек 2015 23:20

PSvilenov написа:
gogovcite написа:

Сбъркал си ме с оня ненормалния. Аз не се моля да съм прав и като си нароча някой наблюдавам развитието му. С радост искам Бентеке "да ми затвори устата " и да му кажа евала , сериозна конкуренция ще си на Лукаку в белгийския .

На нас пък ни е ясно, че си го харесал Бентеке , няма нужда да ми цитираш всеки пост и да го защитаваш защото е вкарал гол . Разбери , вкарването на гол не е мерило дали си играл добре футбол

Със сигурност, дали си вкарал гол или не не е мерило за това, дали си играл добре или не. Само че в случая Бентеке си изигра страхотно единственото чисто положение, което му се откри. Бентеке не е футболист, към когото имам някакво специално отношение. Просто се НАДЯВАМ той да играе добре и да вкарва голове, защото ТОВА ЩЕ Е УСПЕХ И ЗА ЛИВЪРПУЛ. А ти се надяваш да се провали, за да се окажеш прав. Признай си :mrgreen:.
Ние водим в резултата, играем по-добре от Съндърланд, но ти не мислиш (или може би мислиш, но не пишеш за това) как отборът се представя добре и е на път да вземе много важни 3 точки, а за някакъв футболист от противника, който дори не е на терена, но ако бил какво щял да ни направи от пряк свободни удари?? Що за сбъркана логика? Що за привърженик на Ливърпул?
Последна промяна от gogovcite на 30 дек 2015 23:22, променено общо 1 път.
Hala Madrid

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 дек 2015 23:21

Фирмино тоя мач е скандален :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 дек 2015 23:22

kingofpop написа:Фирмино тоя мач е скандален :mrgreen:

То му стана навик да е скандален

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 дек 2015 23:27

gogovcite написа:
PSvilenov написа:
gogovcite написа:

Със сигурност дали си вкарал гол или не не е мерило за това дали си играл добре или не. Само че в случая Бентеке си изигра страхотно единственото чисто положение, което му се откри. Бентеке не е футболист, към когото имам някакво специално отношение. Просто се НАДЯВАМ той да играе добре и да вкарва голове, защото ТОВА ЩЕ Е УСПЕХ И ЗА ЛИВЪРПУЛ. А ти се надяваш да се провали, за да се окажеш прав. Признсй си :mrgreen:.
Ние водим в резултата, играем по-добре от Съндърланд, но ти не мислиш (или може би мислиш, но не пишеш за това) как отборът се представя добре и е на път да вземе много важни 3 точки, а за някакъв футболист от противника, който дори не е на терена, но ако бил какво щял да ни направи от пряк свободни удари?? Що за сбъркана логика? Що за привърженик на Ливърпул?

Тоест когато резултатът се промени според теб не трябва да коментирам асистентът и голмайсторът ,а да спомена и останалите 9ма как са играли ? Това бих го направил или на полувремето или в края както си му е реда .
Не знам колко специално отношение имаш към Бентеке , ама щом си такъв защитник как пък не чух една добра дума за Миньоле например ? Хендерсън ? Лалана ? Шкъртел? Всеки от тях се плюе редовно във форума , ама реакция не съм прочел от теб.
Написаното за Ларсон беше по случай пряк свободния дето имаха заради грешката на Сако на 20 метра от вратата . Не е написано за да се злорадства и хейтва .

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 30 дек 2015 23:34

Тук ме изпревари. Тъкмо щях да пиша, че след като Богдан игра толкова слабо във ВЛ Миноле ми се струва много стабилен. Не знам дали заради сравнението между двамата, но съм много по-спокоен, когато Миноле е на вратата.
Спирам дискусията да не досаждаме на останалите. Ясно е, че имаме различни гледни точки за повечето теми с отбора.
Бентеке пропусна :mrgreen:. Не си капо :mrgreen:
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”