Liverpool XI: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Moreno, Ibe, Gerrard, Coutinho, Sterling.
Substitutes: Ward, Johnson, Lovren, Allen, Markovic, Lambert, Sturridge.
Eвъртън - Ливърпул 07.02.2015 | 19:30 | 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Karsa Orlong
- Контакти:
Re: Eвъртън - Ливърпул 07.02.2014 | 19:30 |
Хендерсън халф-бек, Джерард в центъра и Айб крило? Дано е така, защото Джерард в атака и Айб като халф-бек някак не си го представям да проработи.
Може Айб да играе в центъра на атаката(където беше Стърлинг последните мачове), а Стърлинг да е халф-бек. Смел ход на Роджърс.
- Karsa Orlong
- Контакти:
pafelss написа:Може Айб да играе в центъра на атаката(където беше Стърлинг последните мачове), а Стърлинг да е халф-бек. Смел ход на Роджърс.
За мен така би било най-добре:

Моя човек Ибе титуляр .Супер. Обаче не като офанзивен играч а на друг пост ,като бек-халф-крило на мястото на Маркович . Ок ,съгласен съм ,дано обаче покаже добра игра,както в нападение ,така и в защита. На тоя пост се изисква доста работа в защита. Явно заради леката контузия в гърба Маркович е оставен на пейката . И то не за сметка на Джонсън а на Ибе .Пак казвам ,добре звучи ,сега остава малкия да направи добър мач .
Стъридж явно още не е готов физически за титуляр.Очаквам много по активна игра от Джерард. По точни пасове ,по голяма концентрация и повече удари към вратата на карамелчетата .
Все пак ,нека изчакаме и да видим ,какво е намислил Роджърс ..
Логично за мен ,инертния и неефективен Лалана е оставен извън групата за сметка на Ибе .Поздравления за Роджърс. Точно това ,трябваше да прави и първия полусезон ..да пуска играчите ,които са в по добра моментна форма ,но той не го правеше и гълташе водичка.
Стъридж явно още не е готов физически за титуляр.Очаквам много по активна игра от Джерард. По точни пасове ,по голяма концентрация и повече удари към вратата на карамелчетата .
Логично за мен ,инертния и неефективен Лалана е оставен извън групата за сметка на Ибе .Поздравления за Роджърс. Точно това ,трябваше да прави и първия полусезон ..да пуска играчите ,които са в по добра моментна форма ,но той не го правеше и гълташе водичка.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- KOPScousers
- Контакти:
Тия Саутхемптън как им върза да бият. Длъжни сме да бием, защото много ще изостанем!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
iznenada написа:Моя човек Ибе титуляр .Супер. Обаче не като офанзивен играч а на друг пост ,като бек-халф-крило на мястото на Маркович . Ок ,съгласен съм ,дано обаче покаже добра игра,както в нападение ,така и в защита. На тоя пост се изисква доста работа в защита. Явно заради леката контузия в гърба Маркович е оставен на пейката . И то не за сметка на Джонсън а на Ибе .Пак казвам ,добре звучи ,сега остава малкия да направи добър мач .
Аз също много се радвам, че Айб е титуляр, но не мисля, че трябва да играе халф-бек. По този начин хем се губи от ефективността му като крило, хем крило трябва да е или Хендерсън, или Джерард, и двамата няма да се справят по-добре от него там.
P.S. Саутхямптън много мазно спечелиха в края
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Karsa Orlong написа:iznenada написа:Моя човек Ибе титуляр .Супер. Обаче не като офанзивен играч а на друг пост ,като бек-халф-крило на мястото на Маркович . Ок ,съгласен съм ,дано обаче покаже добра игра,както в нападение ,така и в защита. На тоя пост се изисква доста работа в защита. Явно заради леката контузия в гърба Маркович е оставен на пейката . И то не за сметка на Джонсън а на Ибе .Пак казвам ,добре звучи ,сега остава малкия да направи добър мач .
Аз също много се радвам, че Айб е титуляр, но не мисля, че трябва да играе халф-бек. По този начин хем се губи от ефективността му като крило, хем крило трябва да е или Хендерсън, или Джерард, и двамата няма да се справят по-добре от него там.
P.S. Саутхямптън много мазно спечелиха в края
Доколкото виждам ,Ибе ще играе точно там ,където си мислих . И не съм съгласен с теб ,защото там ще си играе изцяло на фланга и ще има възможност да се покаже ,като крило .Докато Джерард ,който е един от тримата офанзивни играчи ,влиза малко навътре ,да не кажа доста ,не е точно крило .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Задължително е да бием!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]