Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 25.08.2014 | 22:00 |
Двата отбора все още не са навлезли във форма,няма да се учудя на равен,но се надявам да ги излъжем.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
Raid написа:suareshampion написа:Трябва да си върнем ,за дето ни взеха титлата .
Как точно са ви взели нещо, което никога не сте имали?
Ами ей така ,ограбиха ни .Съдията ни ограби . Ако не беше им дал мача срещу нас ,сега ние щеше да сме с 19тата . Имаме цели 18 титли ,добре ли е ?
И все пак ,аз мисля,че във този мач ,втория ще победи първия от миналия сезон .А тези паляци които завършиха под нас ,много моля да имат малко усещане,като дават мнение .Все пак се намират във форума на великия Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Обективно погледнато Ман Сити имат много повече аргументи в своя полза и смятам, че ще бият. Без Луис Суарез нещо не ви виждам как ще се справите, а срещу Саутхемптън бяхте меко казано неубедителни.
Karsa Orlong написа: Еее, много кофти, че няма да го гледаш, аз пък събота и неделя съм на работа и като видях кога е и подскочихИначе за това, че няма да играят дефанзивно си прав, но ме притесняват халфовете им, абсолютни животни са, а ние, въпреки че направихме доста трансфери в тази зона откакто БР пое отбора (Алън, Алберто, Джан) + наличните вече Джерард, Хендерсън и Лукас все не успяваме да овладеем центъра и много често това ни проваля в големите дербита. Все пак в този мач се очаква и да играем доста често на контраатака, където пък крилата са решаващи, а там уж нямаме проблеми. Ще видим
Много ме притеснява Фернандо .... Огромно животно е няма такава физика и влиза като луд не мисли ..... Освен, че е много здрав и ще е огромен проблем борбата с него се притеснявам да не контузи някой ..... Иначе вместо Лукас е задължително да влезне Джан(като по-здрав футболист) или Алън който е много малък и лек, но пък неговото голямо предимство е, че много се бори и е нисичък може да мине под тях да застане пред тях и да падне, а тези здрави животни само да го докоснат и той ще литне

Сигурно и БР ще смени схемата на 4 - 1 - 2 - 1 - 2 за да може да имаме повече играчи в средата на терена примерно състава за мен ще бъде:
Минъоле - Глен - Шкъртел - Ловрен - Морено - Джерард - Джан/Алън - Хендо - Коу - Стърлинг - Стъридж
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- ChelseaFUN
- Контакти:
- we are the champions
- Контакти:
- KOPScousers
- Контакти:
LIMASSOL написа:Бием ги 0-1![]()
Морено дано е фит и да започне, Глен най-вероятно ще се измести отдясно, Джан или Алън в средата. Другите май са ясни.
Аз пък викам Глен да не играе изобщо, но това е малко вероятно, като знам Роджърс как държи Шкъртел титуляр при наличието на Сако в състава. И да, аз предпочитам пъти повече Джан пред Лукас. Бие го по всички параметри - по-здрав физически и по-висок, което е жизнено важно на тази позиция, много по-пъргав и техничен е от Лукас, дори има градивни функции, които Лукас никога не е имал, няма и да има. Пък и Алън да е титуляр, пак съм окей, защото няма да тровя нервите с Лукас, но все пак предпочитам Джан - за какво иначе бяха дадени 10 милиона?
На мен ми се иска нещо такова:
Миньоле
Манкийо - Шкъртел - Ловрен - Морено
Джан - Джерард
Хендерсън - Коутиньо - Стърлинг
Стъридж
И това при положение, че видим второто в игра Маркович и Ламбърт, за да се получи объркване в състава на Сити, защото определено от Саутхамптън останаха изненадани в първите минути след появата на Ламбърт. Прогнозирам смело 1-2, пък каквото стане. Определено не ми се иска да започваме загубите още от втория кръг. Успех!

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
KOPScousers написа:На мен ми се иска нещо такова:
Миньоле
Джан - Джерард
Стъридж
Това е възможно най-добрият състав, който всеки тук предполагам, че иска да види (без Шкъртел де, ама това е немислимо). Не знам обаче как смята БР, обикновено не се притеснява да оставя на пейката някого, който е купил наскоро (примери много - Алън, Алберто, Борини, Аспас).
-
Karsa Orlong написа:KOPScousers написа:На мен ми се иска нещо такова:
Миньоле
Джан - Джерард
Стъридж
Това е възможно най-добрият състав, който всеки тук предполагам, че иска да види (без Шкъртел де, ама това е немислимо). Не знам обаче как смята БР, обикновено не се притеснява да оставя на пейката някого, който е купил наскоро (примери много - Алън, Алберто, Борини, Аспас).
Аз махам веднага Шкъртел и пускам Туре . И тъй като харесвам играта на Лалана ,искам скоро и той да е в състава ,познайте на кой на мястото

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.