Има време за подобна тема. Доста години ФА беше против "Ливърпул". Възможно е нещата през тази година да са направени в полза на "червените", но футболът, който демонстрират, е неоспоримо най - добрият в историята на Висшата лига. Тотално мачкане от първата до последната минута. Това е.
"Ливърпул" е исторически отбор и заслужава да си върне позициите. Не е добре за футбола, ако този отбор не може да се изкачи на шампионския връх в собствената си страна, а и в Европа.
Луиш Суарес играе най - добрият сезон в кариерата си. Явно и той има личен стимул, за да спечели титлата. Сър Алекс се опита да го съкруши, но с малко закъснение Съдбата може би ще даде това, което уругваецът заслужава.
Ливърпул - новият шампион на Англия ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - новият шампион на Англия ?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ливъпул има трудни гостувания - Уестхям много често правят изненади, Норич не е много далеч от изпадащите, Кристъл палас също. Домакинствата са срещу Сити, Челси и последният мач е срещу Нюкасъл. Мачове на кръв.
Сити гостува на Ливърпул и Евертън, отново има мач с Кристъл палас, отложените мачове са с Вила и Съндърланд, ако не се лъжа. Т.е. Сити също има много трудна програма.
Челси на пръв поглед е с най-лесна програма, но гостуват на Ливъпул и уелските отбори. Освен това вече изостават с 2т. от Ливърпул.
Така че борбата ще е до последния кръг.Нищо още не се знае.
Аз пожелавам на Ливъпул да издържи и да стане шампион. Заслужава го. Освен че ми е на сърце, това е най-атрактивният английски отбор. И то не само тази година, а изобщо. Ако имаха защитата на Сити или Челси, досега да са ги отвяли с десетина точки.
Сити гостува на Ливърпул и Евертън, отново има мач с Кристъл палас, отложените мачове са с Вила и Съндърланд, ако не се лъжа. Т.е. Сити също има много трудна програма.
Челси на пръв поглед е с най-лесна програма, но гостуват на Ливъпул и уелските отбори. Освен това вече изостават с 2т. от Ливърпул.
Така че борбата ще е до последния кръг.Нищо още не се знае.
Аз пожелавам на Ливъпул да издържи и да стане шампион. Заслужава го. Освен че ми е на сърце, това е най-атрактивният английски отбор. И то не само тази година, а изобщо. Ако имаха защитата на Сити или Челси, досега да са ги отвяли с десетина точки.
Ливърпул играе атрактивно - затова съм съгласен! Но.. само с атрактивност не се става шампион! Затова се иска и характер! В следващите 6 кръга ще разберем, дали Ливърпул има характера на шампион.
RedeviL написа:Ливърпул играе атрактивно - затова съм съгласен! Но.. само с атрактивност не се става шампион! Затова се иска и характер! В следващите 6 кръга ще разберем, дали Ливърпул има характера на шампион.
Не е до характер. Те си имат. Обаче често правят безумни грешки в защита. После юруш напред и става голям екшън.

24 години всички чакаме Ливърпул да стане шампион на Англия. През тези 24 години Ливърпул успя да стане шампион на Европа - потвърждение, че е по-лесно да спечелиш ШЛ отколкото Лигата на Англия. това ще е най-голямата награда за Джерард. 

- ralka_levskarka
- Контакти:
NOMER14 написа:24 години всички чакаме Ливърпул да стане шампион на Англия. През тези 24 години Ливърпул успя да стане шампион на Европа - потвърждение, че е по-лесно да спечелиш ШЛ отколкото Лигата на Англия. това ще е най-голямата награда за Джерард.
Много смешно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
motg написа:Нямам фаворит в Англия попринцип, но откакто гледам висшата лига, Ливърпул би бил най-добре играещият, атрактивен отбор, който я печели.
Арсенал и Челси я спечелиха с много силни отбори, но предимно мачкане в центъра и железна жащита, а Ливърпул е претендент 100% заради нападението си.
Едва ли има неутрален привърженик, който да не подкрепя Ливърпул в момента.
Само за Арсенал не съм съгласен, имаха много балансиран отбор и играеха най-красивият футбол в ПЛ, атрактивни изпълнители и този отбор с Анри и Бергкамп, Пирес, Виера е даван за сравнение със всеки следващ състав на Арсенал

Ливърпул може и да стане шампион, но не и по твоята логика 

Да така е,аз съм един от тях има поне още няколко човека които са виждали Ливърпул шампиони!Но аз свалям шапка на тези които не са го виждали,Ти как мислиш дали са влезнали в нета и са цъкнали гугъл и хоп излиза Ливърпул 18 титли ,най-много в Англия и хоп те ,ставаме фенове на този отбор.Не, много се лъжеш това са истинските фенове които без да са виждали даден отбор шампион го обичат, разбираш ли обичат го.Това не са фенове които харесват отбори с пари купи,това са фенове които обичат с душата и сърцето си.Това са феновете на Ливърпул които пишат тук в този форум нищо ,че не са виждали Ливърпул шампион,но идва времето когато ще се нагледат.Дерзайте!bobo_13 написа:Ми няма да е лошо да станат...все пак болшинството от българските им фенове никога не са го виждали като шампион. Все пак през '89-90 още гледахме футбола само по...БНР:) Нека и те да се порадват малко...но дали ще е тази година?
- drogba_best
- Контакти:
Единственият начин да станете шампиони е да биете сити и те да не се дънят на други места , в противен случай ако вие ги биете и те се издънят някъде ние се връщаме в борбата и почти сигурно ще ви бием на Анфиелд , всички видяха какво правим в големите мачове :Д.Ако пък играем в мач без значение и нямаме шанс е 100% сигурно че ще ви пуснем все пак имаме да връщаме за оная асистенция не Джерард от 2010 :Д късмет наитина я заслужавате тази година ,но ФА все пак може да има последната дума !!!