Gil-galad написа:Едва ли...най-вероятно това ще е състава с идея да се вземе средата на терена с енергията и работоспособността на Хендерсън, Джерард и Лукас...
Няк'во 4-3-3 ли имаш впредвид ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:Едва ли...най-вероятно това ще е състава с идея да се вземе средата на терена с енергията и работоспособността на Хендерсън, Джерард и Лукас...
daduradam написа:Gil-galad написа:Едва ли...най-вероятно това ще е състава с идея да се вземе средата на терена с енергията и работоспособността на Хендерсън, Джерард и Лукас...
Няк'во 4-3-3 ли имаш впредвид ?
suareshampion написа:Брендън ще излезе с 4-2-3-1 ,както беше и до момента. Искам в този мач ,малко повече острота и активност от Аспас ,тъй като до момента ми се видя леко инертен в мачовете . Има и хубав удар а не го пробва .
Единствения проблем ,разбира се е ..кой ще е до Агер в центъра на защитата ?
Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Брендън ще излезе с 4-2-3-1 ,както беше и до момента. Искам в този мач ,малко повече острота и активност от Аспас ,тъй като до момента ми се видя леко инертен в мачовете . Има и хубав удар а не го пробва .
Би трябвало да е Шкъртел, Роджърс каза, че от няколко дни тренира. По-добре той отколкото Уиздъм - нямам му никак доверие, особено в центъра.
Alonso_Massa написа:http://futbol-tv.com/novina.php?sid=54913&cat1=en
Много на сериозно се взел този...![]()
![]()
suareshampion написа:Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Брендън ще излезе с 4-2-3-1 ,както беше и до момента. Искам в този мач ,малко повече острота и активност от Аспас ,тъй като до момента ми се видя леко инертен в мачовете . Има и хубав удар а не го пробва .
Би трябвало да е Шкъртел, Роджърс каза, че от няколко дни тренира. По-добре той отколкото Уиздъм - нямам му никак доверие, особено в центъра.
А защо не и ..Сако ?Шегувам се ,разбира се. Той все още не е уреден а и няма да има ,нито една тренировка с отбора до неделя.
Да,Шкъртелчо е мааааалко по добрия вариант от Уисдъм.Но ,като цяло знаеш мнението ми за словака. Прекалено рисков ..а и Агер и той както му изключва мозъка на моменти ..не ми се мисли как ще сме отзад.
Определено липсата на Туре ,ще създаде напрежение в защитата ни !
Alonso_Massa написа:http://futbol-tv.com/novina.php?sid=54913&cat1=en
Много на сериозно се взел този...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта