Арсенал са изключително осакатен отбор,колкото и да не искат да го признаят. Един Лукас,ако бъде сянка на Касорла и Арсенал са обречени.
0-1 ; 0-2
Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)
Май купиха Вия..
- we are the champions
- Контакти:
wolf написа:Май купиха Вия..
И да са го купили едвали ще играе в сряда
- Lubaka1892
- Контакти:
wolf написа:Май купиха Вия..
Вярно ли
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
we are the champions написа:wolf написа:Май купиха Вия..
Дългосрочния ефект ме притеснява повече от това да играе в сряда
- tisho_ynwa
- Контакти:
wolf написа:we are the champions написа:wolf написа:Май купиха Вия..
тц това си е чиста проба завист от твоя страна и ти го знаеш
Според мен решаващото в мача ще е първия гол.Допуснем ли първи гол.. си имаме стари слабости много рядко да обръщаме мачове,а и особено големи мачове.Вкараме ли обаче първи гол.. с тази скорост която я имаме в нападение със Стъридж,Суарес,Стърлинг и т.н. според мен може и да им направим мача много труден.
tisho_ynwa написа:wolf написа:we are the champions написа:wolf написа:Май купиха Вия..
тц това си е чиста проба завист от твоя страна и ти го знаешаз бих се радвал единствено ако не играе в мачовете срещу нас. а това какво прави в другите мачове не е наша работа. ние нека си вършим нашите задължения както подобава, а пък там Вия ли е Жиру ли е който ще да е каквото искат да правят ако щат да бележат ако щат да се дънят, все тая ми е.
Не е завист, конкурент за топ 4 купува нападател световна класа, а ние купуваме кекаво бразилче за същите пари.
http://www.caughtoffside.com/2013/01/28 ... ker-begin/
wolf написа:tisho_ynwa написа:wolf написа:Дългосрочния ефект ме притеснява повече от това да играе в сряда
тц това си е чиста проба завист от твоя страна и ти го знаешаз бих се радвал единствено ако не играе в мачовете срещу нас. а това какво прави в другите мачове не е наша работа. ние нека си вършим нашите задължения както подобава, а пък там Вия ли е Жиру ли е който ще да е каквото искат да правят ако щат да бележат ако щат да се дънят, все тая ми е.
Не е завист, конкурент за топ 4 купува нападател световна класа, а ние купуваме кекаво бразилче за същите пари.
http://www.caughtoffside.com/2013/01/28 ... ker-begin/
+1 :Х
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Според мен трябва да се тревожите за друго, нещо ми подсказва, че ако тази година Ливърпул не направи нещо смислено юношата на Насионал ще иска да се премести в друг отбор и тогава вече ще цъфнете съвсем! Единственият лъч светлина са младите ви таланти, които не трябва да изпускате с лека ръка - Сусо (19г), Стърлинг(18г), Борини(21г), Андре Уисдом(19г), Шелви(20г) и за мен един от най-големите таланти, защото го следя още като играеше за Германия до 17г - Самед Ешил(18г), по мое мнение това момче има уникални футболни заложби, лошото е, че не му дават поле за изява. Също така наскоро слушах за лапе на име Джером Синклер, мисля че е на 15-16 също голям талант. Малко отбори могат да се похвалят с такива младоци, ако се работи правилно и им се дава шанс (и разбира се - ги запазите) след време ще имате доста успехи!
Само Челси