Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 30.12.2012, 18:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- GGMU_forever
- United_1878
- Контакти:
Re: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 30.12.2012, 18:00 ч.
3:2 КПР ще бие. Имат по-добър мениджър, а и са домакини. Ливърпул ще падне още 1-2 места надолу.

United_1878 написа:3:2 КПР ще бие. Имат по-добър мениджър, а и са домакини. Ливърпул ще падне още 1-2 места надолу.
Недей така,че ще стане мазало.
Re: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул (30.12.2012,, 18:00 ч))
NOMER14 написа:HoUs4oOL написа:Ей много хейтъри в този форум.
Голям проблем ви е този Ливърпул.
Всеки , който обича английския футбол , му е болно за това , което се случва във великия Ливърпул вече повече от 23 години след онова злополучно 0-2 срещу Арсенал на Анфийлд.За тези години само една вълнуваща победа на Босфора срещу Милан ...и толкова.
Няма фенове на отборите от Манчестър , от Лондон , от Бирмингам , от Ливърпул и т.н.Има истински фенове на Висшата лига , Чемпиъншийп, които са страдали , като са гледали как Суарес се мъчи сам срещу Сток Сити.
респект към такива фенове !!! а колкото до мача,такъв песимизъм ме е обхванал,че направо не ми се гледа.... толкова сме хаотични,обезверени,объркани по всички линии,че като нищо и тия ще ни вземат здравето...
- Liquidator
- Контакти:
1:2
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]
Rumoured line-up

You'll never walk alone !!

-
PeterForsberg
- Контакти:
Труден мач с оглед играта ни през декември.При Реднап КПР са много по-организирани като отбор,играят с огромен хъс,псоледното определено не може да се каже за Ливърпул след мача на ''Британия''.Хубаво е,че Замора няма да играе,защото ми писна да гледам как некви терминатори с ограничен футболни умения влачат цялата ни защита/и особено Агер и Шкъртел/ като мокър парцал.
Трябва да внимаваме много,защото добре си спомням какво ни се случи миналия сезон на ''Лофтъс Роуд'' след 70-та минута
.
БР трябва да покаже,че има топки и да извади играчите,които играят слабо,а той не престава да ги налага.Така и не разбрах с какво Шелви заслужи да играе 90 минути,а Сусо бе изваден на почивката.Джонджо е млад играч с потенциал,но когато играе слабо,трябва да седне на пейката,защото с тва непрестанно налагане,ще му направим лоша услуга.
Този отбор има потенциал,но е прекалено мек,няма характер в доста у играчите и това трябва да започне да се променя,но не със селекция,а с промяна на манталитета на отбора.БР трябва да разбере,че отдавна не е в Суонси,където 10-то място си е успех.
Надявам се на победа,но ще ни е много трудно с оглед играта ни през последния месец,но определено няма да се учудя и ако загубим,защото този сезон отборът е прекалено непостоянен,а водещите фигури на хартия доста често подвеждат по-неопитните си съотборници
Трябва да внимаваме много,защото добре си спомням какво ни се случи миналия сезон на ''Лофтъс Роуд'' след 70-та минута
БР трябва да покаже,че има топки и да извади играчите,които играят слабо,а той не престава да ги налага.Така и не разбрах с какво Шелви заслужи да играе 90 минути,а Сусо бе изваден на почивката.Джонджо е млад играч с потенциал,но когато играе слабо,трябва да седне на пейката,защото с тва непрестанно налагане,ще му направим лоша услуга.
Този отбор има потенциал,но е прекалено мек,няма характер в доста у играчите и това трябва да започне да се променя,но не със селекция,а с промяна на манталитета на отбора.БР трябва да разбере,че отдавна не е в Суонси,където 10-то място си е успех.
Надявам се на победа,но ще ни е много трудно с оглед играта ни през последния месец,но определено няма да се учудя и ако загубим,защото този сезон отборът е прекалено непостоянен,а водещите фигури на хартия доста често подвеждат по-неопитните си съотборници
- Liverpool_EC
- Контакти:
PeterForsberg написа:Труден мач с оглед играта ни през декември.При Реднап КПР са много по-организирани като отбор,играят с огромен хъс,псоледното определено не може да се каже за Ливърпул след мача на ''Британия''.Хубаво е,че Замора няма да играе,защото ми писна да гледам как некви терминатори с ограничен футболни умения влачат цялата ни защита/и особено Агер и Шкъртел/ като мокър парцал.
Трябва да внимаваме много,защото добре си спомням какво ни се случи миналия сезон на ''Лофтъс Роуд'' след 70-та минута.
Еми то манталитет се променя само по един начин-с победи,а приказки в съблекалнята не става.Пък и първо май някой трябва да промени манталитета на треньора,та оттам да прихванат и играчите.
За мача конкретно очаквам всичко възможно и като знам как дядо Хари ни знае цаката,не съм голям оптимист!КПР ще ги спаси,където е отишъл е успял да направи хубав отбор дядката...
С оглед на ужасяващата защита в последните мачове си мисля, че повече от много труден равен не можем да измъкнем. Ако дефанзивната линия се представя по същия кошмарен начин начело с в последно време безформения Лукас(визирам мача със Стоук) ще бъдем разбити на Лофтъс Роуд.
Прогноза: Защита за 5 дена не се оправя - 4:2
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!

- tisho_ynwa
- Контакти:
KingKenny написа:С оглед на ужасяващата защита в последните мачове си мисля, че повече от много труден равен не можем да измъкнем. Ако дефанзивната линия се представя по същия кошмарен начин начело с в последно време безформения Лукас(визирам мача със Стоук) ще бъдем разбити на Лофтъс Роуд.
аз пък очаквам наще да ни направят новата година весела с един пердах от типа арсенал нюкасъл, челси астън вила. Айде Ливърпул най-добрия отбор в Англия