Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън, 22.04.2012
Легендата така ги учи на тренировки, а и съм 100% сигурен, че не ги кара да тренират удари... и резултатът е налице. Скоро ще имаме повече греди, от колкото голове. Ех, Рафа, псуваха те, ама сега без теб по-зле...
поредния прост,безсмислен,тъп,проведен с малоумна тактика на идиотски центрирания към най-слабия нападател в момента в лигата мач !!!! не знам какъв мазохист трябва да е човек за да гледа мачовете на Пуул... добре ,че има и други канали да видим Сити,ЦСКА,прекрасния Х в Разград.... ВЪН МОМЕНТАЛНО КЕНИ
ОТ ЛИВЪРПУЛ,ИНАЧЕ ДОГОДИНА ЩЕ СЕ БОРИМ ДА НЕ ИЗПАДНЕМ И САМО ЩЕ БРОИМ ГРЕДИТЕ...(не знам кой го топли това
)

Като чета мненията във форума оставам с впечатление, че Ливърпул е имал само двама треньори: Рафаел Бенитез и Кени Данглиш!
- liverpool96
- Контакти:
Утре отивам на църква да паля свещ да има треньорска промяна!
-
- Контакти:
ОСТАВКА МЪРШО, ОСТАВКА. Може да си бил велик някога, но в момента си пълен КРЕТЕН!!! 

Глупаво загубен мач. Два основни проблема: консуматор и атакуващ полузащитник. Факт е, че нямаме късмет, но липсата да тези двама футболисти в отбора е пагубна. Лятото ще е интересно, надявам се да привлечем подходящите хора и да заиграем резултатен футбол.
- messi7
- Контакти:
Pupper_ написа:Като чета мненията във форума оставам с впечатление, че Ливърпул е имал само двама треньори: Рафаел Бенитез и Кени Данглиш!
Много си прав, колега. Някой изглежда се интересуват от Ливърпул от 2005г.

Иначе мача - ноу комънт. Изнервен съм и не искам да давам прибързани изводи.

- blue avalanche
- Контакти:
Ами отборите вече идват на Анфийлд,за да си вземат 3-те точки.И,ако не успеят-ги е яд...А некадърната игра на нападението на Пуул продължава!И оправданията с късмети,малшансове и "паркирани автобуси" не вървят!
Виж егоизъм и некадърност пред вратата по му мяза!
ПП.Защитата също се "представи" на ниво.Те. некадърно!
Виж егоизъм и некадърност пред вратата по му мяза!
ПП.Защитата също се "представи" на ниво.Те. некадърно!
liverpool96 написа:Утре отивам на църква да паля свещ да има треньорска промяна!
лошото е ,че ще го оставят тъпанара да изиграе и финала за ФА, и ако СЛУЧАЙНО ( ДАНО!!!!), го вземем, ще бъде причина да води сигурно и догодина отбора към дъното.... направо се разкъсвам ,като си го мисля това...

leoric написа:Легендата така ги учи на тренировки, а и съм 100% сигурен, че не ги кара да тренират удари... и резултатът е налице. Скоро ще имаме повече греди, от колкото голове. Ех, Рафа, псуваха те, ама сега без теб по-зле...
не бе, той ги учи да удрят гредите и има магически способности с които кара топката да отскача извън вратата

иначе ми е интересно защо по времето на Рафа, Ливърпул имаше най-много допуснати голове в лигата от статични положения... поправи ме ако греша, но на мен ми се струва, че това повече прилича на липса на тренировки в даден аспект от играта

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]