Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот SgtLiberty » 23 юли 2017 19:05

dNelbandian написа:Слухове от Германия, че сме уредили Кейта.
Около 75 милиона паунда.

Чул те господ!!!
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

nakaTa_7
Контакти:

Мнениеот nakaTa_7 » 23 юли 2017 19:29

dNelbandian написа:Слухове от Германия, че сме уредили Кейта.
Около 75 милиона паунда.

От скай казват точно обратното, 3-тата оферта и тя е била отказана и даже президента им сега ще преговаря с него да подпише нов договор.
[rimg]https://media.giphy.com/media/26wkyFPRXX6fbvHqM/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 юли 2017 19:53

Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2017 21:26

Ако Коутиньо и Джан пуснат по една молбичка кво става?? :mrgreen:
Или молбичките са разрешени само в пососа Ливърпул? :?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 юли 2017 21:33

blue avalanche написа:Ако Коутиньо и Джан пуснат по една молбичка кво става?? :mrgreen:
Или молбичките са разрешени само в пососа Ливърпул? :?

До известна степен ще са с правото си. И понеже визираш трансферите на Ван Дайк и Кейта, както Ливърпул е надграждане над Саутхамптън и Лайпциг, така и Барселона и Ювентус на този етап са надграждане над Ливърпул. Така че да, с правото си ще са ако поискат трансфер. Само че аз далеч не съм убеден, че нито единия, нито другия има желание да напусне, камоли молбичка да пусне. За Джан не съм чак толкова сигурен, но на Коутиньо му имам пълно доверие и не смятам, че ще изневери на Ливърпул, след като толкова му се врича в любов в последно време. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юли 2017 21:59

venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е

Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 юли 2017 23:25

Thsmith написа:
venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е

Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.

И аз съм на същото мнение. До Декември изглеждахме като едва ли не отбор, който не може да бъде спрян по никакъв начин, но след Нова година всичко рухна, нямаше го Мане, играчите бяха изтощени и последва един страшен спад, Януари месец беше покъртителен. Стига сме го мислили това кой къде и за колко пари да продадем, Клоп сам каза, че Ливърпул не е клуб, който продава основните си играчи, а Емре миналия сезон беше точно такъв. Няма логика в един такъв трансфер, а и самият играч никога не е изглеждал недоволен, напротив - винаги се е раздавал и е горял за отбора. Догодина на 4 фронта и с 5-6 мача всеки месец ще ни се разкаже играта, ако не разширим малко състава.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 юли 2017 09:17

KOPScousers написа:
Thsmith написа:

И аз съм на същото мнение. До Декември изглеждахме като едва ли не отбор, който не може да бъде спрян по никакъв начин, но след Нова година всичко рухна, нямаше го Мане, играчите бяха изтощени и последва един страшен спад, Януари месец беше покъртителен. Стига сме го мислили това кой къде и за колко пари да продадем, Клоп сам каза, че Ливърпул не е клуб, който продава основните си играчи, а Емре миналия сезон беше точно такъв. Няма логика в един такъв трансфер, а и самият играч никога не е изглеждал недоволен, напротив - винаги се е раздавал и е горял за отбора. Догодина на 4 фронта и с 5-6 мача всеки месец ще ни се разкаже играта, ако не разширим малко състава.

Ами това е вашето мнение - да, а на немския национал Емре Джан дали е същото - затова написах при условие, че от Юве му гарантират титулярно място, защо да чака да го ротират, особено след такъв бездарник като капитанчето...

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 24 юли 2017 15:01

Изглежда и Клоп нае да изнудва иска 2 футболиста на Барса + повече от 80м да пусне Коу.

Браво на Клоп да ги изнудва няма само нас да точат.

Четох че Сотон са позволили на Ван дайк да напусне

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 24 юли 2017 16:31

Сега прочетох, че Кейта влязъл грубо на някакъв на тренировка и онзи го изнесли на носилка. Вярвах ,че не му се играе там вече ама чак толкова.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Върни се в “Ливърпул”