dNelbandian написа:Слухове от Германия, че сме уредили Кейта.
Около 75 милиона паунда.
Чул те господ!!!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Около 75 милиона паунда.
Около 75 милиона паунда.
blue avalanche написа:Ако Коутиньо и Джан пуснат по една молбичка кво става??![]()
Или молбичките са разрешени само в пососа Ливърпул?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е
Thsmith написа:venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е
Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Thsmith написа:venomcho написа:Нормално да пуснат Джан ако наистина Кейта е подсигурен - все пак някой от халфовете трябва да остане на сухо и колкото на мен да ми се иска да е най-дървеният от тях, Емрето сега е шанса да му се вземе некой лев, неслучайно досега не подписва, а и ако от Юве му обещават титулярно място, като не взеха Матич - пътник е
Абе не е баш така. Вие играете вероятно най-изтощителния футбол. Миналата година преди началото на сезона прогнозирах, че около коледа ще свършите бензина и познах. Сега с още повече мачове и същия стил на игра, няма да е по различно ако не използвате по широк състав. Не може да тичаш до пръсване всеки мач и да го правиш по 2 пъти на седмица с един и същ състав.
И аз съм на същото мнение. До Декември изглеждахме като едва ли не отбор, който не може да бъде спрян по никакъв начин, но след Нова година всичко рухна, нямаше го Мане, играчите бяха изтощени и последва един страшен спад, Януари месец беше покъртителен. Стига сме го мислили това кой къде и за колко пари да продадем, Клоп сам каза, че Ливърпул не е клуб, който продава основните си играчи, а Емре миналия сезон беше точно такъв. Няма логика в един такъв трансфер, а и самият играч никога не е изглеждал недоволен, напротив - винаги се е раздавал и е горял за отбора. Догодина на 4 фронта и с 5-6 мача всеки месец ще ни се разкаже играта, ако не разширим малко състава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта