Мрънкало, не си троши пръстите безсмилено е. Не ме интересува какво мислят и какво се опитват да измрънкат хора чиято единствена цел в живота е да критикуват и да реват !
От доста време насам си мълча и гледам да игнорирам глупостите из форума ама твоито черногледство и мрънкане минаха границата. Понеже ти не спираш и аз няма да спра да ти припомням какво мрънкащо, песимистично черногледо създание си. Ако не ти харесва можеш спокойно да мрънкаш на друго място, така ще мога по-спокойно да чета форума а със сигурност няма да липсва мрънкането ти на никой.
Само крайно глупав и ограничен човек може да очаква и да иска за 2 седмици да се купят вратар, ляв бек, ЦЗ, 2-3 халфа и нападател за по 50-100 млн. И само още по глупав и ограничен може да мрънка за това по няколко пъти на ден. Ти да познаваш такава личност ?
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
venomcho написа:chakalat написа:[
Преди време споменах че и останалите отбори имат трансфери колкото нас, че някой и по-малко.
Не е лошо лекинко да си удариш един рефреш на инфото, че от "преди време" хората понапреднаха...
И колко са напреднали ? Арсенал имат 1 трансфер, Юнайтед 2, Тотнъм дори са с -1, Челси са с 1 само Сити са напред което беше очаквано с оглед че останаха без бекове
Поне според мен скоро трансферите на Кейта и този от Хъл( и за мен некачествен трансфер, надявах се на нещо по-ренормирано за този проблемен пост) ще са факт до дни. Със сигурност ще вземем и ЦЗ а дали ще е Ван Дайк ... не знам ситуацията там е тъпа и неясна. 100 пъти всякакви хора от клуба казаха че това лято пари ще се харчат и че има нови. Смешно е да се очаква да похарчим 200 млн без да се пазарим и да увъртаме. И мен ме дразни това че ни изнудват, че се бави всеки трансфер ама ако плюя целия свят по 10 пъти на ден това ще се промени ли ?
нещо ти заяжда рефреша, пробвай пак
П.П. за този пък от Хъл само този цитат е достатъчен:
П.П. за този пък от Хъл само този цитат е достатъчен:
Нюкасъл, Бърнли, Уотфорд и Уест Хам също проявяваха интерес към Робъртсън
venomcho написа:нещо ти заяжда рефреша, пробвай пак
П.П. за този пък от Хъл само този цитат е достатъчен:Нюкасъл, Бърнли, Уотфорд и Уест Хам също проявяваха интерес към Робъртсън
Заял ми е с 1 трансфер на Челси... Това нищо не променя ! Челси имат остра нужда от нападател но не са го взели, рефрешвам и какво да видя взели Сандро, Лукаку, Мората и кой ли не. Сити въпреки че метнаха луди пари досега гледам взели Санчес, Менди, Алвеш... Арсенал имат 1 свободен трансфер и Лаказет а и те няма да останат с това ама и там се увърта, Марез, Льомар. Тотнъм освен че загубиха Уолкър ти ми кажи кой взеха, Юнайтед щяха да взимат Мората, Хамес, Гризман, Роналдо, Перишич ...
Ако намеците ти са свързани с Евертън....
А за Робъртсън ако наистина имаме интерес към него все си мисля че някак си първо той ще избере нас, второ изброените от теб отбори ме съмнява да са ни конкуренция.
- dNelbandian
- Контакти:
Гледам 3 нови страници изписани за 1 ден и реших, че сме взели Кейта, а то 3 страници с лайна изписани.
chakalat написа:Мрънкало, не си троши пръстите безсмилено е. Не ме интересува какво мислят и какво се опитват да измрънкат хора чиято единствена цел в живота е да критикуват и да реват !
От доста време насам си мълча и гледам да игнорирам глупостите из форума ама твоито черногледство и мрънкане минаха границата. Понеже ти не спираш и аз няма да спра да ти припомням какво мрънкащо, песимистично черногледо създание си. Ако не ти харесва можеш спокойно да мрънкаш на друго място, така ще мога по-спокойно да чета форума а със сигурност няма да липсва мрънкането ти на никой.
Само крайно глупав и ограничен човек може да очаква и да иска за 2 седмици да се купят вратар, ляв бек, ЦЗ, 2-3 халфа и нападател за по 50-100 млн. И само още по глупав и ограничен може да мрънка за това по няколко пъти на ден. Ти да познаваш такава личност ?
А тия 2-3 халфа от теб ли ги сложи, щото аз за халфове не съм обелил и дума
chakalat написа:venomcho написа:нещо ти заяжда рефреша, пробвай пак
П.П. за този пък от Хъл само този цитат е достатъчен:Нюкасъл, Бърнли, Уотфорд и Уест Хам също проявяваха интерес към Робъртсън
Заял ми е с 1 трансфер на Челси... Това нищо не променя ! Челси имат остра нужда от нападател но не са го взели, рефрешвам и какво да видя взели Сандро, Лукаку, Мората и кой ли не. Сити въпреки че метнаха луди пари досега гледам взели Санчес, Менди, Алвеш... Арсенал имат 1 свободен трансфер и Лаказет а и те няма да останат с това ама и там се увърта, Марез, Льомар. Тотнъм освен че загубиха Уолкър ти ми кажи кой взеха, Юнайтед щяха да взимат Мората, Хамес, Гризман, Роналдо, Перишич ...
Ако намеците ти са свързани с Евертън....
А за Робъртсън ако наистина имаме интерес към него все си мисля че някак си първо той ще избере нас, второ изброените от теб отбори ме съмнява да са ни конкуренция.
Я пробвай пак да си помислиш. Човекът ти копира този цитат не защото го е страх, че ще ни вземат Робъртсън, а да покаже към какъв футболист имаме интерес. Такъв, който е в таргета на Нюкясъл, Бърнли, Уотфорд и Уест Хям. Като "Раховец" си, бате.
Ще споделя лично мнение за трансферите, по - подходящо за "общата тема", но съвпада с контекста на последните писания в тази тема. Напрактика почти всички от нас мрънкаха, че откакто ни купуха ФСГ, основната политика да взимаме "наденици", с потенциал за звезди, меко казано ни писна, особенно в контекста, че може да се каже, всички си останаха наденици. Има много логика в бизнес подхода на собствениците и е напълно оправдано. Разбираем е и стремежа да се взимат играчи, които имат добро съотношение цена/качество - оправдано е. Клоп иска да надгради още с групата, "за да имаме възможност да заменим един играч с равностоен, от което играта на отбора да не страда..". Тоест в този момент не му се занимава с "наденици"..изчисти 1 торба миналото лято и определено май има още толкова..особено ако броим "малките" - някои от тях са на по 20-23 години..Това ако бе толкова лесно...всички ще го правят...
Поведението на Клоп и позицията му е идеална от психологична гледна точка за отбора..вдъхва им увереност в качествата им..значението на този факт..една огромна тема за ЛФК и ситуацията около отбора последните 23 години.
Имам мнение кой би бил добър трансфер, кой смятам , че би ни паснал, .....няма как да знам дали бих бил прав...."за някои играчи се дават много пари и играят за теб, и се отплащат, 15 години, а други..николко" - Алекс Фъргюсън..ХА-Ха-ХА..извинявам се,че го цитирам...
П.С: Чакам сезона да започне..липсвами да си резервирам време, за да гледам отбора си. Надявам се следващия сезон поне да надградим малко...класиране в 4-ката и достойно представяне в ШЛ..поне излизане от групите..бонус ще е ако Ман Сити,Арсенал или Манчо пропуснат класиране в Лигата на богатите..или всички те..ХА-ХА-ХА..
Постоянството също е надграждане....!!!!!Всичко в повече само ще подслади допълнително емоциите.
Кой ще вземем..не знам..дали ще повиши класата ни и представянето..ще видим..да гадая, предполагам е загуба на време.Още месец и ще разберем....
Ако има нещо интересно..че сега е мъртвило..ще пиша..Кевин е играл последната контрола централен..хе-хе..може би Клоп го мисли за новия Лукас
Поведението на Клоп и позицията му е идеална от психологична гледна точка за отбора..вдъхва им увереност в качествата им..значението на този факт..една огромна тема за ЛФК и ситуацията около отбора последните 23 години.
Имам мнение кой би бил добър трансфер, кой смятам , че би ни паснал, .....няма как да знам дали бих бил прав...."за някои играчи се дават много пари и играят за теб, и се отплащат, 15 години, а други..николко" - Алекс Фъргюсън..ХА-Ха-ХА..извинявам се,че го цитирам...
П.С: Чакам сезона да започне..липсвами да си резервирам време, за да гледам отбора си. Надявам се следващия сезон поне да надградим малко...класиране в 4-ката и достойно представяне в ШЛ..поне излизане от групите..бонус ще е ако Ман Сити,Арсенал или Манчо пропуснат класиране в Лигата на богатите..или всички те..ХА-ХА-ХА..
Постоянството също е надграждане....!!!!!Всичко в повече само ще подслади допълнително емоциите.
Кой ще вземем..не знам..дали ще повиши класата ни и представянето..ще видим..да гадая, предполагам е загуба на време.Още месец и ще разберем....
Ако има нещо интересно..че сега е мъртвило..ще пиша..Кевин е играл последната контрола централен..хе-хе..може би Клоп го мисли за новия Лукас
realist написа:chakalat написа:Мрънкало, не си троши пръстите безсмилено е. Не ме интересува какво мислят и какво се опитват да измрънкат хора чиято единствена цел в живота е да критикуват и да реват !
Чакалче, единственият ревльо в случая си ти. Цял ден ревеш и не спираш. Ми реви си, не ми пречиш.
А тия 2-3 халфа от теб ли ги сложи, щото аз за халфове не съм обелил и думаКакто казах вече, приключих с теб.
Само днес имаш 10 поста "няма трансфери, трябва ни вратар, трябва ни нападател, Клоп е нещасник" , ако си мислиш че черногледо мрънкало като теб може да ме засегне сгрешил си. Не мен ме питат "ти сигурен ли си че си фен на отбора?", не на мен ми казват "смени си ника защото нямаш нищо общо с реалист" така, че ако не се имаш за мрънкало то значи си единствения колкото и да не ти харесва. Това че се заяждам с теб е факт, слабост ми е да го правя с хора които не си струва и не разбират от дума.
realist написа:
Я пробвай пак да си помислиш. Човекът ти копира този цитат не защото го е страх, че ще ни вземат Робъртсън, а да покаже към какъв футболист имаме интерес. Такъв, който е в таргета на Нюкясъл, Бърнли, Уотфорд и Уест Хям. Като "Раховец" си, бате.
Ако ще опитваш да се заяждаш поне вложи грам мозък(ако е наличен) и чети какво съм написал :
chakalat написа: и този от Хъл( и за мен некачествен трансфер, надявах се на нещо по-ренормирано за този проблемен пост)
Не се опитвай да правиш неща който не можеш, дори тренера ми беше по интересен. По-добре си продължи с мрънкането, че другите взимат и преговарят като луди, че Клоп е боклук който ни води към провал отколкото да опитваш сложни дейности обречени предварително на провал