Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Plovdiv_1926 » 09 юли 2017 21:28

blue avalanche написа:
Plovdiv_1926 написа:Tи абониран ли си за този форум или какво :lol: Естествено, че са само слухове, докато/ако не подаде молба за трансфер, клубът няма как да излезе и да го съобщи това или пък самият играч. Навсякъде пише, че другата седмица ще има някакво развитие по трансферите, предстои да видим в какво се изразява. Ако Ливърпул вземе и Кейта, и Ван Дайк, това ще е най-доброто за лято за отбора от онова с Торес и Масчерано, в което се взимат повечето топ цели.

"Абониран"??? И колко коментара имам тук, след като съм "абониран"???
Ако ставаше с молба, всеки щеше да си пусне по една молба и да ходи където си иска. Защо тогава ще подписват някакви си договори??? Подписваш договор за 4г., обаче на другата година ти е кеф да ходиш в друг отбор - пускаш молбичката и...хоп. Готово. Така ли стават работите? ;)

Не съм казал, че молбата за трансфер гарантира такъв, просто ти беше наблегнал на думата "reportedly" и казах, че докато не стигнем до подобна ситуация, няма как информацията да е различна от чисто и просто слухове.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 юли 2017 20:43

Защо му се връзвате на този синичкият :)
Интересно което никой не споменава , че клаузата на Кейта влиза от другото лято и не е 70 , а 50 млн.
Искрено съмнявам , че ще го вземем това лято ако той не направи нещо с което да предизвика трансфер.
Поне засега няма такива индикации за разлика от Ван Дайк , но ще видим :)
According Spanish reports, Real Madrid offered the Colombian to Liverpool but Liverpool aren’t interested.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 11 юли 2017 00:16

Идеми да се тръшкам по пода като три годишен и да викам искам трасфериииии,но за сега се въздържам :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2017 00:30

iliev72 написа:Защо му се връзвате на този синичкият :)
Интересно което никой не споменава , че клаузата на Кейта влиза от другото лято и не е 70 , а 50 млн.
Искрено съмнявам , че ще го вземем това лято ако той не направи нещо с което да предизвика трансфер.
Поне засега няма такива индикации за разлика от Ван Дайк , но ще видим :)
According Spanish reports, Real Madrid offered the Colombian to Liverpool but Liverpool aren’t interested.

Прави са си от ръководството да не се интересуват от Хамес. След като на пазара има мега-звезди като Андрю Робъртсън, Бен Гибсън и други подобни английски дървета, защо ни е истинска класа в отбора? Каквото и да говорят хората, Хамес е играч от световна класа и би бил полезен на всеки един отбор, въпреки, че вмомента имаме много офанзивни играчи в отбора.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 11 юли 2017 03:55

Илиев това за клаузата всъщност някой го каза (преди 8-9 страници) и не беше 50 млн. но ме мързи да ровя.
blue avalanche не е казал Бог знае какво, не се нахвърляйте така на хората. Преди да сте почнали мен, в своя защита да кажа, че по груби сметки имам към 300 коментара в тази тема :D
Другото и най-важно по което пиша е - мислите ли че ще задържим Коутиньо, защото аз НЕ! Доколкото "познавам" американските ни свинье - собственци, те с удоволствие биха си казали "Един играч по-малко, една трибуна повече". Трансфера би покрил много голяма част, а може и изцяло ремонта на "Анфийлд Роуд Енд" При това е високо платен играч, те такива ама хич не ги харесват! Примера всички го знаете. Пък и не може само да се купува, това го могат само 3-4 клуба в света или дори по-малко, трябва и да се продава. Приходите от трансфери не са за пренебрегване (питайте "светците") но това което сме изкарали на сергията е плява, която никой не я иска, така че ако дойдат Барса или ПСЖ и извадят парата...

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 11 юли 2017 23:51

Половината трансферен прозорец мина, ние си чешем топките (и езиците). Според Клоп всичко върви по план, няма проблем. Само дето щом се появи информация за интерес към някой футболист, до 3-4 дни се разбира, че отива другаде. Изпуснахме Обамеянг, който ако подпише с Челси ще има 20+ гола още първия сезон. А ние ще залагаме на Фирмино, който ще вкара 5-6. Лапахме мухите за Лаказет и го лапнаха Арсенал. Ослушвахме се за Хамес, айде в Байерн. За месец и половина сме подписали с един юноша бледен и един спорен играч, на който при това не са изкарали виза и ще пропусне половината мачове от подготовката. Отново газим на пазара, както винаги. Ефектът Клоп?! :roll:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 юли 2017 00:03

realist написа:Половината трансферен прозорец мина, ние си чешем топките (и езиците). Според Клоп всичко върви по план, няма проблем. Само дето щом се появи информация за интерес към някой футболист, до 3-4 дни се разбира, че отива другаде. Изпуснахме Обамеянг, който ако подпише с Челси ще има 20+ гола още първия сезон. А ние ще залагаме на Фирмино, който ще вкара 5-6. Лапахме мухите за Лаказет и го лапнаха Арсенал. Ослушвахме се за Хамес, айде в Байерн. За месец и половина сме подписали с един юноша бледен и един спорен играч, на който при това не са изкарали виза и ще пропусне половината мачове от подготовката. Отново газим на пазара, както винаги. Ефектът Клоп?! :roll:

Няма как да не съм съгласен с това мнение. Уж целта и идеята на Клоп беше основните му цели да са привлечени преди началото на подготовката, а тя взе че започна и нито Ван Дайк, нито Кейта са дори близо до Ливърпул, ако сметнем, че те са двете му основни цели след Салах. Юнайтед си осигури голмайстор, който да замени Ибра, Арсенал взе много класен нападател, един от най-желаните на трансферния пазар и съм сигурен, че атаката им ще изглежда много впечатляващо догодина, сигурен съм, че в Сити и Челси трансферите са само въпрос на време, тъй като сме свикнали да виждаме двата клуба да харчат много пари. Може би само Тотнъм се мухари като нас, но пък те сглобиха едно много солидно ядро с годините и реално трансферите не са им толкова спешни, колкото на нас. Тая защита просто реве за подсилване, с тоя разграден двор, на който отборчета като Суонзи, Борнемут и Лестър вкарват по 3-4 гола, срещу Барса, Реал, Юве, Байерн, просто ще станем за смях. За мен лично тези 70 млн. за Кейта е много по-логично да се инвестират във Ван Дайк и един сериозен ляв бек, защото Милнър няма как да ни бъде втори пореден сезон ляв бек, и то сезон, в който ще играем на 4 фронта.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 юли 2017 00:43

О „фена” на нашият се появи отново ,ти вообще някога казвал ли нещо хубаво за отбора ? Толкова ли мразиш Ливърпул,ако е така ,форума на мю е едно деление по горе те купуват яката ,жалко че няма такъв на Евертън и тия купуват на кило щеше да ти хареса . „Поздрави” на тренера като братя сте.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 12 юли 2017 10:47

Много сте ми странни с тия драми и реване за трнсфери.
Огледайте другите отбори - освен Евертън(който привличат на кило) Арсенал са с 1 трансфер, Тотнъм с 0, Челси с 1, Сити с 2, Юнайтед с 2. Никой не бърза, никой не вади веднага парите които им искат, всеки се пазари, дебне, изчаква. Какво трябва да направим ? Като ни кажат за някой 70 млн да бръкнем и да ги платим веднага ? Разбира се че не, ще се огледат алтернативи, ще се прецени дали изобщо да се дават пари за хората с които ни свързват ,особенно когато става дума за 70-80 млн паунда.Ако някои от вас които мрънкате има собствен бизнес и ви поискат подобни суми какво ще направите ? Ще платите без да мислите, ще опитате да свалите цената или ще потърсите алтернативи на желаното от вас ? За пореден път ви припомням думите на Клоп за Алекс Тейшейра :
"Аз съм нормален, разумен човек затова защо трябва да пилея пари ? Не мога да кажа че това са просто пари които трябва да отидат от едно място на друго. Имаме пари, но не сме в Дисниленд където можем да вземем всичко което поискаме".
На вас може да ви изглежда лесно, някаква шегичка, хоп вадиш 70-80 млн и ги харчиш без да мислиш. Иска ми се да видя дали щяхте да го направите с толкова лека ръка ако имахте толкова пари.....

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 12 юли 2017 11:45

Сигурно сутрин като отидат в баничарницата си купуват баничка, щото е 20 стотинки по-евтина, въпреки че им се яде кифла, ама във форума милионите паунди се пилеят с лека ръка. :mrgreen:
Иначе трансферният прозорец отваря на 1 юли и затваря на 31 август, но на 12 юли вече половината е минал :roll: . Салах ще изпусне контролата с Транмиър заради административни процедури, а това, видиш ли, са половината мачове от подготовката :roll: . Математика му е майката :mrgreen: .
Клоп изрично каза в едно интервю, че му се иска всички нови играчи да са в отбора преди започване на подготовката, но знае, че това не е възможно. Все пак във форума гордо се заявява, че целта е била всички да са налични от първия ден.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”