Gil-galad написа:Този дето се вихреше в Туитър онзи ден беше Питър Муур, който взе мястото на Айре, ако не се бъркам.

Иначе каза, на това за избиването от фланелки каза, че няма да е така, защото ще коства повече да се пишат толкова много букви на тях

Иначе на Обамеянг вчера мисля Вацке каза, че пи 63 милиона паунда оферта са длъжни да се замислят за продажба, но последните слухове са, че нямаме интерес към него и въобще към нападатели. Иначе за мен лично ми изглежда много по-логично хипотетично да дадем 100+ милиона за 19 годишния Мбапе отколкото 63 за 28 годишния Обамеянг. (първата сума е в евро, втората в паунди). Лично не бих се разсърдил на нито единия, но не мисля, че ще стане реалност нито единия трансфер. Положителното за мен в случая е информацията идваща от няколко различни източника, че Клоп гледа реалистично на нещата, но е готов да действа при едно благоприятно за нас развитие на ситуацията. Просто условностите са твърде много към момента...
Иначе колкото до пазада в момента онзи ден няколко човека казаха горе-долу едно и също нещо -
Liverpool's spending spree is only just beginning. [James Pearce]
#LFC are prepared to spend big on a commanding centre-back and a dominant centre midfielder. (James Pearce)
Klopp doesn't want rookies with untapped potential, but proven performers capable of making an instant impact at Anfield. (James Pearce)
Liverpool want their top targets in & the market is mental. They will do all they can to get them done within reason. (@MelissaReddy_)
От това и от действията досега аз си правя извода, че пари има и Клоп е готов да ги похарчи....остава да видим какво ще стане от тук нататък.
Отговора на Питър Муур( новият ни изпълнителен директор) е в шеговит тон, и има впредвид че името му е дъгло а цената на една тениска се оскъпява с всяка буква.
Иначе съм съгласен че по-логичното е да дадем 100+ милиона за 19 годишния Мбапе отколкото 70 за 28 годишния Обамеянг, но второто е по-вероятно( и аз не мисля че ще стане но все пак и слуховете и коефициентите на букмейкърите дават повод че може да стане).
Според букмейкърите Сити са фаворит за Обамеянг след тях сме ние с 7/2. Аз не вярвам Сити да търсят нападатели а бекове защото нямат никакви. Те вече похарчиха доста и не мисля че ще при положение че имат Агуеро и Жесус ще взимат 3-ти скъп нападател.
Освен слуховете ще добавя някои по-интересни приблизителни коефициенти на букмейкърите които доста по-често познават от пишещите какво ли не медии.
Ван Дайк - 5/6 - фаворити
Кейта - 2/1 - фаворити
Лаказет - 12/1 - втори след Арсенал
Мбапе 18/1 - 5-то място
Чембърлейн - 8/11 - фаворити
Менди - 11/4 -втори след Сити
Обамеянг 7/2 - втори след Сити
Клиши 2/1 -втори след Фенербахче
Комбинирайки медиините слухове и букмейкърските коефициенти изглежда доста вероятно да вземем 2-ма измежду Ван Дайк, Кейта и Чембърлейн. Ако това стане ще се разделим с 100+ млн паунда(предвид сумите които се споменават за тях) което означава че можем да се надяваме на максимум още един(ляв бек, ако приемем че единия ще е 70-75 милионния Ван Дайк) .