Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 20 юни 2017 20:17

dNelbandian написа:Снимката е фейк, но иначе е уреден. :lol: :lol:

Снимката, че е фейк, фейк е. Това обаче фейк ли е? :arrow: http://www.skysports.com/football/news/ ... amed-salah :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 20 юни 2017 20:32

KOPScousers написа:
dNelbandian написа:Снимката е фейк, но иначе е уреден. :lol: :lol:

Снимката, че е фейк, фейк е. Това обаче фейк ли е? :arrow: http://www.skysports.com/football/news/ ... amed-salah :?

Абе приятелю, я виж какво съм написал след запетайката. :lol: :lol:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 юни 2017 21:04

О, Tart, умничкият ми той. Ние, тъпите, не трябва думичка да продумваме, за да разстройваме розовото ти ежедневие. Преди да се намеси онзи трол, Илиев, всеки си изразяваше мнението за случващите се или неслучващите се трансфери, но се намеси "нетърпящия възражения" и какво, той се прави на Господ, а ние да сведем покорно глава? И на мен ми е неприятмо, че разводняваме форума, но много мразя някой да се изживява на "говорещия с бог". Айде, достатъчно по тази тема, че наистина може да досадим на много хора от форума.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 20 юни 2017 22:11

Tart написа:Тримата споменати, и някои други, да си направят отделна тема "Приказките на детчко" или нещо подобно.
Не знам какъв е Илиев, но ти и поне половината са или неграмотни,или просто тъпи, или в най-добрия вариант нямат време.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 20 юни 2017 22:12

kadett1 написа:О, Tart, умничкият ми той. Ние, тъпите, не трябва думичка да продумваме, за да разстройваме розовото ти ежедневие. Преди да се намеси онзи трол, Илиев, всеки си изразяваше мнението за случващите се или неслучващите се трансфери, но се намеси "нетърпящия възражения" и какво, той се прави на Господ, а ние да сведем покорно глава? И на мен ми е неприятмо, че разводняваме форума, но много мразя някой да се изживява на "говорещия с бог". Айде, достатъчно по тази тема, че наистина може да досадим на много хора от форума.

ХАХА-ХАХАХХА ти и онзи неграмотен тенесист..няма да правя офтопик...но вие специално смешници...културно ще ви се подигравам за всеки пост, изразяващ пръдливо мнение за Пул. Нямам никаво намерение да ви се обяснявам палячовци...с удоволствие ще посочвам, културно, на всеки нормален потребител какви сте плиткоумници.
Тенисисче..какво те затруднява от постовете ми?Интунационната пауза или обособените изречения.. :) смешник...
Въобще не ме занимавайте да отговаряте, да правя офтопик, посерковци..няма да се случи :)
Пффффф..никой фен на Пул не трябва да му пука как се изразява и дали прави грешки..никой тук не влиза да прави синтаксис или да проверява граматика.И през ум няма да ми мине да правя на някой забележки на тази тема..това е меко казано малоумно.Кой, как се изразява не ме интересува..и съветвам всеки потребител да игнорира подобни смешни, жалки нападки от всеки умствено недоразвит индивит.Тук влизаме единствено да споделим с някой влечението си.Лично аз не ми пука, дали пишейки, ще допусна грешка..за мен е от значение да споделя свободно.Нямам никакво намерение да си проверявам постовете си и никой няма нужда да го прави.
Последна промяна от Tart на 20 юни 2017 22:24, променено общо 1 път.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 юни 2017 22:23

Tart, ти пък кой беше?
И не се коси за грешките. Ти и да си провериш постовете, пак няма да ги откриеш - не става само с драскане, трябва и акъл.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 20 юни 2017 22:51

Има потребители , които споделят информация за клуба ни. Повечето от нас нямат време да се информират достатъчно, и ако поне някой от нас споделят постове,статии , които са достойни за доверие,поне..всеки нормален потребител би изпитал удовлетворение да посети форума за да проследи нещо. Напрактика, тук като се влезне, има 23 малоумници, които пишат каквото им хрумне, пълни глупости.. и ако си нормален..един път ще влезнеш, ще минеш няколко страници, ще изпиташ желание да се гръмнеш и кога ли отново ще посетиш форума.Достатъчно информация, достойна да и се обърне внимание, циркулира...споделяйте каквото ви се струва важно, с линкове би било бонус..И Gil..пробвай да изтриваш малоумниците..то е ясно,че нямаш време, така че това е повече пожелание..

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 20 юни 2017 23:07

Някакви слухове за Коке от Атлетико :) . Чешат си езиците хората...
Hala Madrid

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 20 юни 2017 23:22

ХАХА-ХАХАХХА ти и онзи неграмотен тенесист..няма да правя
Пффффф..никой фен на Пул не трябва да му пука как се изразява и дали прави грешки..никой тук не влиза да прави синтаксис или да проверява граматика.И през ум няма да ми мине да правя на някой забележки на тази тема..това е меко казано малоумно.Кой, как се изразява не ме интересува..и съветвам всеки потребител да игнорира подобни смешни, жалки нападки от всеки умствено недоразвит индивит.Тук влизаме единствено да споделим с някой влечението си.Лично аз не ми пука, дали пишейки, ще допусна грешка..за мен е от значение да споделя свободно.Нямам никакво намерение да си проверявам постовете си и никой няма нужда да го прави.

Абе момко, тук неграмотен освен теб няма нали го осъзнаваш това. Или си толкова жалък, че не може да го осъзнаеш?
Правописа по презумция трябва да си го знаеш и владееш на едно добро ниво. И въобще не трябва да мислиш какво и как да го напишеш. Естествено, че се се допускат грешки, но ти си трагичен. Ти едно изречение не можеш да напишеш вярно.
Как искаш да ти взема мнението предвид и да го уважа, като ти сам не се уважаваш да го напишеш вярно. Толкова си неграмотен, че ми се плаче от такива.
Ама иначе тръгнал нашият да ми обяснява за средствата в клуба.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 21 юни 2017 00:05

Tart написа:Лично аз не ми пука.

Ето това е трагичното за което говоря.
В стил братята роми.

Върни се в “Ливърпул”