dNelbandian написа:Снимката е фейк, но иначе е уреден.![]()
Снимката, че е фейк, фейк е. Това обаче фейк ли е?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dNelbandian написа:Снимката е фейк, но иначе е уреден.![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:dNelbandian написа:Снимката е фейк, но иначе е уреден.![]()
Снимката, че е фейк, фейк е. Това обаче фейк ли е?http://www.skysports.com/football/news/ ... amed-salah
Tart написа:Тримата споменати, и някои други, да си направят отделна тема "Приказките на детчко" или нещо подобно.
Не знам какъв е Илиев, но ти и поне половината са или неграмотни,или просто тъпи, или в най-добрия вариант нямат време.
kadett1 написа:О, Tart, умничкият ми той. Ние, тъпите, не трябва думичка да продумваме, за да разстройваме розовото ти ежедневие. Преди да се намеси онзи трол, Илиев, всеки си изразяваше мнението за случващите се или неслучващите се трансфери, но се намеси "нетърпящия възражения" и какво, той се прави на Господ, а ние да сведем покорно глава? И на мен ми е неприятмо, че разводняваме форума, но много мразя някой да се изживява на "говорещия с бог". Айде, достатъчно по тази тема, че наистина може да досадим на много хора от форума.
ХАХА-ХАХАХХА ти и онзи неграмотен тенесист..няма да правя
Пффффф..никой фен на Пул не трябва да му пука как се изразява и дали прави грешки..никой тук не влиза да прави синтаксис или да проверява граматика.И през ум няма да ми мине да правя на някой забележки на тази тема..това е меко казано малоумно.Кой, как се изразява не ме интересува..и съветвам всеки потребител да игнорира подобни смешни, жалки нападки от всеки умствено недоразвит индивит.Тук влизаме единствено да споделим с някой влечението си.Лично аз не ми пука, дали пишейки, ще допусна грешка..за мен е от значение да споделя свободно.Нямам никакво намерение да си проверявам постовете си и никой няма нужда да го прави.
Tart написа:Лично аз не ми пука.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта