Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Milkoy » 19 юни 2017 01:27

chakalat написа:
Milkoy написа:Нямам време да чета сега, но излиза слухче за Обамеянг. Ако приемем, че можем да си позволим един измежду него и Ван Дайк, кой бихте предпочели? Аз съм за Ван Дайк.

Всеки има право на мнение, но все пак не е сериозно това...
Това което се споменава в медиите за интерес към Обамеянг са суми между 71 и 78 млн евро.Става дума за един от най-ефективните и доказани голмайстори в момента в света. Ван Дайк от друга страна е 75 млн паунда(около 86 млн евро, да не споменавам заплатата от 200 000 паунда на седмица която иска той) което е силно несериозно за футболист които е поредния по оста Саутхамптън - Ливърпул.
Освен че е трудно да се бориш за трофей с рехава защита като нашата е трудно и когато нямаш нападател с капацитет 20-на гола на сезон. Освен че ни трябват качествени попълнения в защита ни трябва и класен нападател какъвто е Обамеянг.
Дори Ван Дайк да е 50 млн пак бих предпочел Обамеянг - доказан реализатор който ще ни помогне точно в мачовете в които имаме проблеми - със затворени отбори от средата и дъното на таблицата разчитащи на физиката срещу които всъщност загубихме най-много точки през изминалия сезон.
Ясно се видя че без Мане и/или Коутиньо сме ялови отпред а ако не можем да вкарваме на затварящите се отбори пак ще се молим за топ 4 максимум.
За 86 млн евро съм убеден че можем да вземем и ляв бек( какъвто също ни трябва) и централен защитник които няма да са анонимници.
Не разбирам защо толкова сте се захванали за Ван Дайк и защо смятате че си струва тези пари.Аз съм на мнение че няма защитник в света който да струва толкова и че е лудост дори да се споменава неговото име на тази цена.

ПС: Силно се надявам слуховете за Обамеянг да се превърнат в реалност. Смятам за доста по-нормално да се изсипят 70+млн за класен нападател идващ от силен отбор отколкото за поредната звезда идваща от отбор средняк на които се превърнахме в донор и филиал.....

Не говорим за кой е по-добър, а от кой имаме повече нужда. Аз мисля, че защитник като Ван Дайк ще ни донесе повече точки, отколкото Обамеянг. Но това са само хипотези, едва ли някога ще разберем.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 19 юни 2017 04:34

kingofpop написа:Тоя Ван Дайк кво говорите за него все 1 е Барези :mrgreen: :mrgreen:

от 15-20 те мача, дето съм му гледал, съм с впечатлението, че е на нивото на Стоунс или нещо от сорта....с нищо не съм го запомнил да е изпъкнал......а сравнения с Аубамеянг са леко смешни.... :mrgreen: :mrgreen:

Не, той Ван Дайк е стабилен момчето , ама има половин сезон във Англия ..... Дори еднодневка не можеш да му кажеш , защото няма пълна година . Преди време точно за това псувахме трансферите на Роджърс , а сега някой искат да плащаме по 100 милиона за него . Странно е . Не виждам с какво се отличава от Деян Ловрен и Жозе Фонте в светците като играеха .

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 юни 2017 04:54

PSvilenov написа:
kingofpop написа:Тоя Ван Дайк кво говорите за него все 1 е Барези :mrgreen: :mrgreen:

от 15-20 те мача, дето съм му гледал, съм с впечатлението, че е на нивото на Стоунс или нещо от сорта....с нищо не съм го запомнил да е изпъкнал......а сравнения с Аубамеянг са леко смешни.... :mrgreen: :mrgreen:

Не, той Ван Дайк е стабилен момчето , ама има половин сезон във Англия ..... Дори еднодневка не можеш да му кажеш , защото няма пълна година . Преди време точно за това псувахме трансферите на Роджърс , а сега някой искат да плащаме по 100 милиона за него . Странно е . Не виждам с какво се отличава от Деян Ловрен и Жозе Фонте в светците като играеха .

Как го смяташ половин сезон не ми е много ясно. А с какво се отличава от споменатите ли - всичко. Физика, игра с глава, игра с топка в краката, техника, скорост, ръст, хладнокръвие, лидерски качества. А, и бие фамозни фалове. Ще стане легенда на Анфийлд, помни ми думата, само да успеем да го вземем.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 19 юни 2017 05:14

Milkoy написа:
PSvilenov написа:

Как го смяташ половин сезон не ми е много ясно. А с какво се отличава от споменатите ли - всичко. Физика, игра с глава, игра с топка в краката, техника, скорост, ръст, хладнокръвие, лидерски качества. А, и бие фамозни фалове. Ще стане легенда на Анфийлд, помни ми думата, само да успеем да го вземем.

Ще видим . Признавам си , не съм го следял в Саутхемптън особено преди да дойде полуфинала ни с тях и той взе че се контузи някъде по това време . Изгледах му сума ти клипчета с националният и със светците и не видях да е толкова специален . Един Клаван за 3 милиона направи страхотен сезон като грешките му за сезона се броят на пръстите на ръката. С какво Ван Дайк заслужава да струва колкото Игуаин и Суарес ?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юни 2017 09:43

[wrapimg=]http://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/58/photos/147000/620x/Pierre-Emerick-Aubameyang-508043.jpg[/wrapimg]
Обамата. 8-) Определено ако го вземем него, Ван Дайк и Салах + едно качествено ляво бекче за 30-40 млн. трансферният прозорец ще е най-добрия от много години насам. 60 млн. за него, 60 за Ван Дайк, 40 за Салах и 40 за ляв бек и ето ги 200 млн. за КАЧЕСТВЕНА селекция, не както предни години по 8-9 нови, кой от кой по-сакат. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 юни 2017 09:48

Представям си какви преговори за Обамеянг ще водят трансферните гурута на Ливърпул... Ще трябва трансферния прозорец да се удължи с десетина месеца.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 юни 2017 10:33

KOPScousers написа:[wrapimg=]http://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/58/photos/147000/620x/Pierre-Emerick-Aubameyang-508043.jpg[/wrapimg]
Обамата. 8-) Определено ако го вземем него, Ван Дайк и Салах + едно качествено ляво бекче за 30-40 млн. трансферният прозорец ще е най-добрия от много години насам. 60 млн. за него, 60 за Ван Дайк, 40 за Салах и 40 за ляв бек и ето ги 200 млн. за КАЧЕСТВЕНА селекция, не както предни години по 8-9 нови, кой от кой по-сакат. :)

Ей това ако стане, ще е перфектното трансферно лято, даже бекчето ти го казвам - Менди :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2017 14:09

Габонеца такова слагане му направи преди време на Реал , че ще се учудя ако отиде някъде другаде(дори и при нас).
После да няма рев - къса скамейка ако вземем само 3-4 нови играчи ?! Сега викате перфектно , но декември-януари да не ревнете къса скамейка и да се окаже , че пак трансферният прозорец е провал ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 юни 2017 14:12

Тук пак се води някакъв странен спор-ван дайк или обамеянг? Първо-защитници бол и второ-класни мушкачи в момента на пазара са много малко. Само да прилапаме габонеца,все ще си намерим централен защитник,който да се впише при нас,че и даже ще е по-евтин! Със две ръце съм за трансфер на обамеянг,за 70млн евро няма друг такъв нападател на пазара.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 юни 2017 18:00

Oбамеянг е класа и мечтан нападател.Тоя ще вкара като нищо 30+ гола и повече няма да имаме проблеми с разни малки тимчета.Защитник бате ви Клоп ще намери отнякъде за 4-5 милиона и забравяме за тоя Ван Дам ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”