Когато преди две години разбиращия от всичко г-н Илиев, каза в един спор, че във футболът няма инфлация, а само напомпване на цените, реших, че повече няма да хабя интернет пространството в спорове с този скрит гений. Е издържах цели 2 години

Значи според неговите разбирания, още преди първия съдийски сигнал на домакинството от 2рия кръг с Кристъл Палас ние можем да обявим сезона за успешен, все пак момчетата ще разцъкват на най-добрия терен във ВЛ-какво повече можем да искаме от собствениците на този отбор, ако не най-зеления терен с най-бързо отводняващия се дренаж. Мечтата на всеки един фен на Ливърпул ще се сбъдне в средата на август

Илиев, а ти разбра ли, че в Мънибол ставаше въпрос за бейзбол? Ливърпул нали знаеш, че е футболен клуб? А да бе, кво пък толкоз- и двата се играят с топка и Джон Хенри е собственик-мечта
Milkoy написа:А, тука в частта с "никому ненужното извинение" можем доста да поспорим.
Милкой с цялото ми уважение към теб тук май ще си спориш сам. Аз не съм видял едно мнение на журналист, легенда, фен или който и да е, който да не смята това извинение за пълен фарс и абсолютна издънка на клуба. Честно, ти си единствения където мисли, че това извинение си е ок. На всички е ясно защо се направи, но никой не мисли, че беше правилно. Има разлика м/у двете неща. А и къде другаде си видял, такова извинение, та го наричаш обикновена практика. Сети ме някой друг отбор да е правил такова.
Milkoy написа:Мисля, че късата скамейка през миналия сезон беше плод по-скоро на грешна преценка на Клоп, отколкото на стиснатостта на ФСГ. И мисля, че Клоп го призна неведнъж.
И тук има голяма разлика. Това,че на Клоп не му се доведоха исканите хора и той реши да се оправя с наличното, вместо да взима хора, които просто ще стоят на скамейката и няма да му вършат никаква работа си е негово решение, но то е продиктувано от това, че янките не му взимат желаните хора. Примерно за левия бек се водиха преговори с Лука Дин, но докато нашите се набутат(както става в момента със Салах) Барса дойде и си го прибра. Случая Балотели е явен пример за безполезен играч, който се води попълнение, ама колкото да се замажат очите на наивните фенове тип Илиев. Прави се трансфер, а пък този играч нужен ли е не е ли-важното е, че се води попълнение.
И накрая -във филма Мънибол отборът на Оуклънд не спечели нищо със стратегията, която янките пробутваха в Ливърпул, чрез протежето му Комоли. Забележи- НИЩО

Просто подобри рекорда за най-много поредни победи, но не спечели титла. За две минути във филма се появи и нашия чичо Скрудж-Джон Хенри и предложи на въпросния мениджър най-високата заплата в бейзбола, за да стане генерален мениджър при него в Ред Сокс. В момента има и поне 5 играча с над 20 мил НА СЕЗОН,единия даже е над 30мил. Забелязваш ли разликата! А тя е, че Ливърпул му е като доведено дете на Джон Хенри- там е за да му върши работа, не за да бъде обичано, като братчето си

Затова и драги ми г-н Илиев, материалната база на отбора, като трибуни,игрища, академия и т.н. винаги ще бъде подобрявана от янките, това е една дългосрочна инвестиция и те няма как да загубят и един цент от нея. Напротив- те ще печелят от нея с напредване на времето...т.е доведеното братче ще си върши работата, г-н Наивен. А купите ли? Тях ще ги вдига родния син-Бостън Ред Сокс с едни от най-големите заплати в бейзбола