Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Milkoy » 18 юни 2017 01:16

kadett1 написа:Илиев, Ван Дайк не струва 70 милиона, вярно, но това е цената, която ние трябва да платим след никому ненужното извинение на твоя човек - Хенри. То не само не може да ни помогне, точно обратното и сега ще хвърлим едни пари за някой, тип Балотели, че да възвърнем малко репутацията си. Дано не съм прав.

А, тука в частта с "никому ненужното извинение" можем доста да поспорим. Това Е практика, нещо, което постоянно се прави, един вид смекчаване на вината, нали знаеш, че ако си признаеш престъпление получаваш по-малка присъда. Това не е измислено от Хенри. За мен това е типичен пример на разсъждение когато искаш да си намериш виновник. Ако се провали трансфера - Хенри виновен, щото е стиснат. Ако пък вземе, че плати - колко е тъп, ако не се беше извинил можеше и по-тънко да мине. Все ми е тая за американците, нито съм им фен, нито ми пука, просто се дразня като се търси под вола теле. Мисля, че откакто Клоп е начело, се опитват да го подкрепят. Затова и мисля, че в крайна сметка ще вземем Ван Дайк, дали за 60 или 70 млн, все си е дооооста щедро. Мисля, че късата скамейка през миналия сезон беше плод по-скоро на грешна преценка на Клоп, отколкото на стиснатостта на ФСГ. И мисля, че Клоп го призна неведнъж.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 юни 2017 04:34

Когато преди две години разбиращия от всичко г-н Илиев, каза в един спор, че във футболът няма инфлация, а само напомпване на цените, реших, че повече няма да хабя интернет пространството в спорове с този скрит гений. Е издържах цели 2 години :!: Значи според неговите разбирания, още преди първия съдийски сигнал на домакинството от 2рия кръг с Кристъл Палас ние можем да обявим сезона за успешен, все пак момчетата ще разцъкват на най-добрия терен във ВЛ-какво повече можем да искаме от собствениците на този отбор, ако не най-зеления терен с най-бързо отводняващия се дренаж. Мечтата на всеки един фен на Ливърпул ще се сбъдне в средата на август :lol: Илиев, а ти разбра ли, че в Мънибол ставаше въпрос за бейзбол? Ливърпул нали знаеш, че е футболен клуб? А да бе, кво пък толкоз- и двата се играят с топка и Джон Хенри е собственик-мечта :!:
Milkoy написа:А, тука в частта с "никому ненужното извинение" можем доста да поспорим.

Милкой с цялото ми уважение към теб тук май ще си спориш сам. Аз не съм видял едно мнение на журналист, легенда, фен или който и да е, който да не смята това извинение за пълен фарс и абсолютна издънка на клуба. Честно, ти си единствения където мисли, че това извинение си е ок. На всички е ясно защо се направи, но никой не мисли, че беше правилно. Има разлика м/у двете неща. А и къде другаде си видял, такова извинение, та го наричаш обикновена практика. Сети ме някой друг отбор да е правил такова.
Milkoy написа:Мисля, че късата скамейка през миналия сезон беше плод по-скоро на грешна преценка на Клоп, отколкото на стиснатостта на ФСГ. И мисля, че Клоп го призна неведнъж.

И тук има голяма разлика. Това,че на Клоп не му се доведоха исканите хора и той реши да се оправя с наличното, вместо да взима хора, които просто ще стоят на скамейката и няма да му вършат никаква работа си е негово решение, но то е продиктувано от това, че янките не му взимат желаните хора. Примерно за левия бек се водиха преговори с Лука Дин, но докато нашите се набутат(както става в момента със Салах) Барса дойде и си го прибра. Случая Балотели е явен пример за безполезен играч, който се води попълнение, ама колкото да се замажат очите на наивните фенове тип Илиев. Прави се трансфер, а пък този играч нужен ли е не е ли-важното е, че се води попълнение.
И накрая -във филма Мънибол отборът на Оуклънд не спечели нищо със стратегията, която янките пробутваха в Ливърпул, чрез протежето му Комоли. Забележи- НИЩО :!: Просто подобри рекорда за най-много поредни победи, но не спечели титла. За две минути във филма се появи и нашия чичо Скрудж-Джон Хенри и предложи на въпросния мениджър най-високата заплата в бейзбола, за да стане генерален мениджър при него в Ред Сокс. В момента има и поне 5 играча с над 20 мил НА СЕЗОН,единия даже е над 30мил. Забелязваш ли разликата! А тя е, че Ливърпул му е като доведено дете на Джон Хенри- там е за да му върши работа, не за да бъде обичано, като братчето си ;) Затова и драги ми г-н Илиев, материалната база на отбора, като трибуни,игрища, академия и т.н. винаги ще бъде подобрявана от янките, това е една дългосрочна инвестиция и те няма как да загубят и един цент от нея. Напротив- те ще печелят от нея с напредване на времето...т.е доведеното братче ще си върши работата, г-н Наивен. А купите ли? Тях ще ги вдига родния син-Бостън Ред Сокс с едни от най-големите заплати в бейзбола :!:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 18 юни 2017 06:57

Отварям да видя какво ново има тук , гледам 2 страници изписани и си мисля , че най накрая Салах е подписал , а то обичайният спор пак се вихри . Това май е третата любима тема за спор след Хендерсън и Стъридж

john barnes

Мнениеот john barnes » 18 юни 2017 08:56

Аз лично предпочитах Дъглас Коста,но ще се доверя на Клоп за египтянина...дано и при нас играе както във Рома. Само не знам,като дойде купата на Африка и заминат двамата със Мане,кво правим. Но за това си има треньорски щаб,те да му мислят. Аз съм редови фен и гледам крайния резултат. Колкото до янките-тия докато не продадат отбора на някой,който я разбира тая игра и иска да влага пари,ще си замазваме очите всяка година и титла няма да видим! Още при предните янки исках друг да ни купи,но...от трън,та на глог!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2017 08:59

Поздравление :) По начина който го описваш повече ми се струва , че си чел рецензия отколкото да си гледал филма.
Ако си гледал филма нищо не разбрал от него. В филма бейзбола е между другото. Основното е трансферната политика на Оукланд.
Във филма не е цялата история Били Бийнс.С тази политика и косвени показатели той стига 3 финала. Бостон печелят първата титла със скъпа селекция в ерата на FSG , но следващите две ги спечелват със трансферната политика на Били Бийнс. И заради тези косвени показатели на върха на атака на Ливърпул е Firmino. Колко отбора в Европа без изявен голмайстор за вкарали 78 гола ?! Май нито един освен Ливърпул ! Защо ли ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 18 юни 2017 11:05

Тук стана вече като bgmama. Разказвате си филмчета вече :lol: . Сега остана и сънищата да почнете да си тълкувате и драмата ще е пълна :mrgreen: .
Hala Madrid

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2017 11:08

gogovcite написа:Тук стана вече като bgmama. Разказвате си филмчета вече :lol: . Сега остана и сънищата да почнете да си тълкувате и драмата ще е пълна :mrgreen: .

[offtopic]За съжаление моето кълбо го счупиха наскоро , а доставка от Китай ще има чак август месец :([/offtopic]
And finally, Liverpool are closing on an agreement over the £35m transfer of Mohamed Salah from Roma, reports the Mail on Sunday.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 18 юни 2017 12:28

Здравейте.Отново в духа на лятото ще пробвам да пиша..
Без идея да се заяждам, но защо повечето от потребителите тук,мисля фенове, продължавате да си губите времето в спорове и упреци без да седнете и да съберете информация, дали за отбора ни или аспект свързан с него?Ще изглеждате тогава като "фенове",а не "просто привърженици".И това не е необходимо да го правите, за да изпъкнете.Необходимое,за да изпитате повече удовлетворение от привързаността си към Пул.Напрактика почти всички тука се товарите със свръх очаквания, не коренспондиращи с реални възможности, и накрая резултата ви е само разочарование, неудовлетворение,раздразнение..
Наистина на кратко за някой от споревете.Колко пари можем да похарчим за трансфери и да правим дългове ...ФФП, цел - да ограничи, спре възможността отборите да водят не здрава финансова политика, което да доведе до фалит - инструмент..за 3 годишен период загубите могат да са само 5м на година,като могат да се инвестират сега до 30м собствени средства от собствениците или свързани фирми..санкция-забрана за трансфери, докато баланса се получи.Големите, които грубо го заобикалят-
Реал М,Барса-с държавни субсидии, ПСЖ,Ман Сити, с нереални договори за реклама за по 200м на година + други..като ложа за 200хиляди на сезон..Манчо..те там използват и борсовите механизми и ..те реално обявиха 120м загуби на борсата, ама купиха Погба за..Едно да е ясно,ФСГ никога няма да тръгнат по пътя да заобикалят ФФП..темата е много широка,който иска да си я попълни,защо, как..
Гледам кометирате и други теми,но..друг път...За MoneyBall..хехе..на кратко по темата,че тя теорията е малко по всеобхватна.Хенри я използва, защото съотношението между традиционния подбор и с-мата е 10:1 по пари и точки,т.е,произволно, за 100 т ще трябва да платиш 10м, а не 100, т.е..съотношение цена/стойност.От както ни купиха, ФСГ искат да я приложат и за нашата трансферна политика, но е пълен смях, за сега.Севиля, Дортмунд са,бяха моделите на поведение в този аспект.Но..както и във филма ти трябват двама,"които да четат цифрите". Клоп бе един от двамата в Дортмунд, но дали или кога в Пул ще се намери "аналитика". От двойката в Севиля никой не остана... ;)
Та колко пари имаме,колко може да похарчим, как,за кого и дали....еми обяснявал съм достатъчно.. поровете..лято е..опознайте отбора си :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2017 13:49

Rumour Mongering: Is Salah-To-Liverpool A Done Deal? A major news outlet for Egyptian football seems to think so!
Take this with a sizable chunk of salt, but there are Rumblings that Liverpool’s pursuit of Mohamed Salah is about to have a happy ending.

This news comes from KingFut, a leading source for news on Egyptian football. Per their sources, Liverpool and AS Roma have agreed to terms on a transfer. They also claim that Salah will be heading to Liverpool on Tuesday for his medical evaluation. (And, presumably, to do his first round of PR materials and lean against something at Melwood.)
When we last checked in on the Salah Saga— or Salahga, if you will— the word on the street was that a meeting between Liverpool reps and Ramy Abbas (Salah’s agent) took place in England over the weekend. Liverpool had reportedly offered around £28.5 million, noticeably less than Roma’s £35-40 million valuation. After that offer was rejected, the Reds apparently bumped their bid a few million quid north to something close to Roma’s asking price.
If the report from KingFut is to be believed, it appears that those negotiations bore fruit and Roma has accepted an offer from Liverpool.

Salah, who turned 25 this week, is coming off a career year with Roma. With 19 goals in all competitions for the Serie A cruiserweights, it’s frankly a little surprising that Liverpool emerged as Salah’s only serious suitors. Still, it works out just fine for us, if these reports are true.
As with the vast majority of transfer rumours, a healthy dose of skepticism is in order. Still, it’s entirely possible that by sometime in midweek Mohamed Salah will be photographed awkwardly leaning against a wall and saying nice things about Steve Heighway.

Дали ?!

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 18 юни 2017 14:39

Илиев, илиев. Какво сравняваш два коренно различни спорта и ги слагаш под общ знаменател. Ти да ни мислиш, че в света има един метод на управление и това е този на Мънибола на Американците... ако го вярваш, значи си бил по-заблуден от колкото си мислех.
Последна промяна от dNelbandian на 18 юни 2017 14:51, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”