iliev72 написа:Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
Може би трябва да му се даде още един шанс.И без това няма надежда да купим някой сега.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
Tart написа:За глупаците ,които ако четат ,не могат да разберат.Писах го преди ,но хайде пак ,че е петък.Това ,което прави нашият отбор се гради на:1 - предсезонна тежка физическа подготовка със специални системи за въстановяване - за да могат играчите да играят този стил цял мач, а да не припадат след 60-та минута като миналата година
2-Явно...първо поне не сте гледали Клоп като гост на Кара, където обяснява на тъпаците какво играем..като схема и тактика..второ...тактическата подготвка на атакуващите да отварят пространства- вече 7 месеца
Така..1: НЯМА КОЙ ДА КУПИМ сега и да замести титуляр..никой няма да бъде физически и тактически подготвен , за да пасне..ако нямаш акъл , няма как да го разбереш..само вратар
2: Стилът ни на игра е базиран на колектива..не на индивидуалните качества генерално .Направо..Стъридж прави така..опа..загубихме топката..аз съм офанзивен,,не ме занимавайте..тичайте да я отнемате и ми я дайте..АЗ ще я вкарам, като не стане..аз съм офанзивен,не ме занимавайте..и т.н .Нашият стил е..няма значение кой ще бъде в дадена атакуваща позиция..ВАЖНО Е САМО там да има хора..тайминг..когато загубим топката всички стават защитници (висока преса)>Да добавя..шибаният Стъридж, на всичкото отгоре , е чуплив като яйце...половината време при нас е бил контузен...Сако..този не само ,че се правеше на тартор ,правейки се на маймуна..а и толкова тъп ,че не е могъл да научи нито едно заучено положение в предсезонната...за мен дори това е основната причина да излети....въобще забелязватели колко заучени отиграваме всеки мач само при корнер???
П.С..да не пиша повече ,че се дразня..казах..сядайте..гледайте..слушайте и осмислете..започнете с Клоп като гост на Кара
А да..и за всеки случай..Клоп: "...намяше как да купя още 2-3 добри играчи лятото като им кажа..хей.. елате да играете за нас..ама не знам кога"
Avrameca написа:iliev72 написа:Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
Може би трябва да му се даде още един шанс.И без това няма надежда да купим някой сега.
slash1912 написа:Avrameca написа:iliev72 написа:Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
Щял да ходи в Хъл до края на сезона.Не мисля,че ще свърши работа,след като от Спортинг не го искат.
slash1912 написа:Avrameca написа:iliev72 написа:Маркович се връща.Не са доволни от него в Спортинг.Дали ще го пратят някъде или ще остане при нас този полусезон ?!
Щял да ходи в Хъл до края на сезона.Не мисля,че ще свърши работа,след като от Спортинг не го искат.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Liverpool have no interest in Sporting Lisbon midfielder William Carvalho. #lfc (James Pearce)
I expect Liverpool to make a move for Julian Brandt in the summer. Klopp is a big fan and wanted him in this transfer window. (James Pearce)
Klopp remains hopeful his longstanding interest in Julian Brandt, the Bayer Leverkusen winger, will bear fruit in the summer. (Tony Barrett)
Pulisic has signed a new deal with Dortmund until 2020
Klopp got all the backing he requested from FSG in the summer & I’ve got no reason to think this summer will be different. (James Pearce)
Потребители, разглеждащи този форум: simby и 5 госта